אז.. מי לוקח?

אז.. מי לוקח?

נותרו חמישה - תום, דליה, ג'קי, סלמה ופאולין. אחד מהם יהיה המאסטר שף הבא של ישראל.
מי זה יהיה?

המכורה 1

New member
רק לתום מגיע לנצח הוא מבריק מביא מנות

מקוריות ומעניינות ,למרות שאני מחבבת את ג'קי היא מחקה מנות של שפים מחו"ל ,ורק תום המנצחחחחחח

גם לדעתי תום אבל...

השאלה הגדולה מה רוצה ההפקה..אם ההפקה רוצה שג'קי תזכה אז יעשו איזה משהו שיאלץ את תום להראות את מלוא יכולתו ואז ינסו לחפש פאשלונת..אם תהיה הם יעיפו אותו..ואז כל העולם ואשתו יכעסו עליהם..(אני בצד של העולם
)
מישהו אגב יודע מה המשימה בפרק הבא?

אני דווקא שמחה מאוד על העלייה המטאורית

בבישול של ג'קי
בזכות זה יהיה לנו גמר מעניין, כי לדעתי שניהם מבשלים באותה רמה. תום יכול להיחשב כמקורי יותר ומנוסה יותר, אבל לג'קי יש יד טובה בבישול שזה (לדעתי) פשוט משהו שנולדים איתו, המנות שלה ממש-ממש מוצלחות. כך שמבחנתי לשניהם סיכוי שווה לזכות..

אני חושב שלג'קי מגיע לנצח

היא עברה חיים קשים וטיפלה באחים שלה וגדלה בעוני והיא גם מאוד מוכשרת ומבשלת מאוד טעים. היא בהחלט השתפרה כאילו לכולם מגיע אבל לג'קי זה יעזור מאוד לנצח ולזכות בפרס.

KUKACC

New member
אנ חושבת שזה תחרות בישול

ולא למי היו חיים יותר קשים
גקי מ"ס 2 אחרי תום

אז זהו שלדעתי היא גם מבשלת נהדר

לא יודע להשוות כ"כ למען האמת לא גוריתיי מהמאכלים של תום בזמן האחרון. אבל מבחינת פרס לג'קי זה יותר יעזור. למרות שגם מספר 2 זה ניצחון.

זה בדיוק .. אבל בדיוק !

תחרות למי יש סיפור חיים יותר דרמטי ...

כמעט אין קשר לבישול. זה רק תרוץ ... ( אחרת למשל, מה הטעם לסלמה ? )

לא בדיוק לעשות יותר טוב

אמרו לעשות הומאז' - וזה אומר לשחזר אבל להוסיף משהו מהנופך שלך..

תמצית התוכנית הזו:

הרעיון היה לקחת ישראלים מול עולים חדשים שיתחרו אחד בשני. חשבו בהתחלה לשים אותם באי בודד, אבל יש כזאת תכנית בערוץ המתחרה. אז במקום זה ניתן להם להתחרות בבישול. בנו נבחרת של חצי ישראלים, חצי עולים חדשים. את הישראלים מיצגים: עובד ההיטק הממורמר שחייב להחליף עבודה אחרי גיל 30, הטייס הקיבוצניק, האשכנזיה הצפונית הטבעונית, דוגמנית יפיפיה וטיפשה,גיבור המלחמה הפצוע, ההומו הרקדן, הדתיה המתנחלת, הספרדיה ממוצא מרוקאי המסכנה, והעירקית המבוגרת. את העולים מיצגים : צרפתיה יפיפיה, גר גרמני חסון, ערביה בחיג'ב, דרום אמריקאית ועולה חדשה ממרוקו (טוב העליה ממרוקו הסתימה בשנות החמישים, אז מצאו מישהיא עם מבטא מרוקאי). לקחו ארבעה שופטים: השמן הפדנט, פילוסוף המזון, האבא של כולם ודוגמנית אוכל. איזה מתח, כל הישראלים נשרו כמו זבובים ונשארו רק העולים שמתמודדים על כרטיס לרבע הגמר. ההפקה דוחפת כל העונה את המרוקאית והערביה. מי ינצח? המרוקאית שבאה ממעברה ואכלה רק לחם יבש והפכה במהלך התכנית למלכת הרביולי? הערביה שלא מצליחה באף מנה? הגרמני היקה? או הצרפתיה הבכיינית? כולם מהמרים על המרוקאית, אבל אולי ההפקה מכינה לנו טוויסט?

למעלה