אז מי כאן וער כמובן...

אני, נראה לך שאני יכולה עכשיו לישון

????????????? ועוד אחרי מה ששמעתי? על סגירת פורומים????????????

גם אני בהלם לגמרי ציפוש...

סוגרים לי את פורום נכי צה"ל שאני מנהל...ואת זה בינתיים לא סוגרים אבל גם הוא בסימן שאלה...נקווה שלא יסגרו לנו את הפורום ההוא... אני ממש המוםםםםםםםםםםם...

לא נורא

אתם מוזמנים לפורום הקבוע שלי שם לא סוגרים הפורום נהדר ופועל מעל שנתיים וחצי כדאי להציץ

איש אם כל הכבוד אצלך אולי

זה לא נורא...אבל אצלנו זה מאד נורא...במיוחד פורומים שאנחנו נמצאים בהם כמה שנים טובות...ומשם בעצם מהיינו חברים...לא מוכנים שיסגרו לנו את הבית...ודרך אגב גם הפורום שלך הולך להיסגר...

טוב נראה לי שאין כאן כמעט אף אחד

אני הולך לראות סרט שהזמנתי בהום סינמה...ונקרא המיבצר האחרון... לא ראיתי עדיין אבל שמעתי שהוא מעולה...אם רוברט רדפורט... אחזור אחר כך בתקווה שיהיה כאן מישהו...

באמת לא נורא אם יסגרו גם את זה

גם ככה זה כבר מזמן לא פורום נדודי שינה אלא פורום צ'ט. ועכשיו אם אתה רוצה אתה יכול למחוק גם את זה.

חלילה נטע אני לא מוחק כלום...

אבל את חייבת להבין דבר אחד... גם ככה אין כן אנשים וזה לא לעניין לשבת ולחכות כאן למישהו שיכנס פעם בכמה ימים ישאל שאלה...וילך...בשביל זה לא צריך מנהל... ותתפלאי ישנם הרבה אנשים ערים בלילה...שרוצים לדבר,לצחוק,ולשתף אחד את השני בדברים שונים.וכאן זה המקום לעשות את זה. יש לך התנגדות???

נ ס ת ר ת

New member
אני חייבת לומר משהו !

אני נמצאת בפורום הזה כשבועיים מאחר ואני ערה עד השעות המוקדמות של הבוקר בדרך כלל, חשבתי שהפורום הזה יהיה מקום כייפי לשהות בו, להכיר אנשים חדשים, לצחוק קצת, לשתף בחוויות, לשמוע סיפורים של אחרים ולצערי מאוד התאכזבתי... התאכזבתי כי אין שיתוף פעולה מצד האנשים, אני יכולה לפעמים להעביר ערב שלם בשיחה עם עצמי או עם מנהל הפורום ואז מגיעות תלונות מצד אחרים שהפורום הפך לצאט. אז נטע, אולי אם היית כותבת קצת ולא רק קוראת זה היה אחרת, מאוד קל להעביר ביקורת על אחרים אבל אני לא חושבת שזה מגיע למנהל הפורום שמאוד משתדל להעיר את הפורום הזה משנתו. זהו, סיימתי לבנתיים.

זה לא עניין של התנגדות

זה רק שפורומים של צ'ט יש כבר יותר מדי כך שעוד אחד באמת מיותר. ואם אף אחד לא בא לפה כדי לדבר על הנושא עצמו, זה אולי בגלל שכבר אין נושא.

נ ס ת ר ת

New member
נטע...

זה לא פורום צאט, זה פורום שנקרא "נדודיי שינה" ובמהותו הוא נועד לשוחח על ענייני נדודי שינה, אבל ! אבל לא רק עליהם, אני אישית לא סובלת מנדודי שינה אבל חשבתי שפה אוכל למצוא אנשי שיחה כי מן הסתם אנשים פה אמורים להיות ערים בשעות הלילה, כמה אפשר לדבר על ענייני נדודי שינה פרופר? יש כאן מאמרים שמנהל הפורום דואג לפרסם, תמיד אפשר לשאול שאלה שרלוונטית לנושא והוא ישיב עליהן, אנשים ייעצו מהידע שלהם אבל גם שיחות חולין אפשריות כאן ואם תקראי את הודעת המנהל כמו שאני עשיתי תגלי שזאת גם היתה כוונתו וכוונת תפוז. אני דוגלת במשפט "אל תהיה איפה שלא טוב לך"...

אני מסכים עם כל מילה של נסתרת

נטע עם כל הכבוד לך...את בכלל לא כותבת כאן...ותתפלאי נושא נדודי השינה לא נעלם בכלל.אבל מה לעשות שאנשים לא מדברים על זה.אז מה אני אגביל אותם לדבר רק על הנושא הזה?נו באמת...אולי הפורום הזה נראה לך כצ'אט. אבל אין מה לעשות...אנשים שלא ישנים בלילה מכל הסיבות...מחפשים מקום שיוכלו לדבר...לשתף אחרים...לצחוק...ולכאוב יחד... וכאן זה המקום הכי טוב כמו שציינתי...עצם העובדה שאדם לא מצליח להרדם בלילה...אומרת משהו יש לו את הסיבות שלו.והבעיות שלו. ולכולנו יש את החבילה שלנו.אז יש לכולם את הבמה לדבר ולשתף. בכל מה שבא להם...תחשבי על זה לפני שאת ישר תוקפת. וכמו שכתבתי בהודעת המנהל נושא הפורום מאד חשוב. אבל לצערי הרב אף אחד לא מדבר עליו.ואנשים שנמצאים כאן בלילות כולל אני כמובן.לא נרדמים.וכאן זה המקום הכי טוב עבורנו.

תנו קצת פירגון וקרדיט מה יש?

לא ירד ממך גרם נטע, תאמיני לי
הפורום הזה במתכונתו הנוכחית הוא די חדש.....יש לחכות מספיק זמן על מנת שאנשים יכירו וידעו על קיומו
. איך אומרים
הזמן יעשה ויוכיח את שלו

נ ס ת ר ת

New member
ציפי...

אני חוששת שהמצב ישאר כמו שהוא...בסך הכל הפורום הזה בניהולו של מקסיקני פעיל כבר כשבועיים ועדיין אנשים ממעטים לכתוב בו וזה חבל. אני יודעת שיש קומץ של אנשים ובכללם את שמנסים להחיות אותו אבל בלי עזרה זה לא יילך, ואני בטוחה שיש אנשים שרק קוראים אותנו ולא כותבים וזה חבל מאוד כי הכתיבה בפורום בהחלט לא מצריכה מאמץ גדול אלא רק רצון...

אני כרגע שוחחתי על כך עם מקסיקני

הצעתי לו כמה הצעות איך להביא לפה עוד אנשים - נקווה שיהיה שיפור. בעיקרון, אני בכל פורום שאנ חברה בו אני ממליצה לאנשים לבוא לפה. ניתקלתי בתופעה כזו שאנשים פשוט לא יודעים על קיומו של הפורום. נקווה לטוב

נ ס ת ר ת

New member
מצטרפת לתקוותך ציפי ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי אשמח לראות את הפורום הזה מתעורר לחיים כדי שיהיה לי עם מי לשוחח בלילות כשאני מול המחשב...

למעלה