אז מי ישאר בארץ ?

ברג

New member
אז מי ישאר בארץ ?

המצב כ"כ על הפנים ,שאם אנחנו הצעירים לא נעשה מהפכה אז בארץ ישארו רק חרדים מתנחלים וערבים . במישור הכלכלי המהפכה צריכה להתבטא באימוץ עקרון על מהתפיסה הלברלית והוא שכל מה שאדם מרויח ישאר אצלו בכיס למעט המיסים הכי הכרחיים שהם צבא ותשתית . כל בנאדם יממן את החינוך ,הבריאות והתרבות של עצמו שלא לדבר על ביטוח לאומי, דמי אבטלה ושאר ירקות . לדעתי ,רק מהפכה קיצונית שתוריד את המיסים לרמה של מיני מינימום מחד ותפריט את האמא של המדינה מאידך, יתן לצעירים רצון לחזור להשתקע בארץ לאחר הטיול במזרח. כי אני שואל את עצמי למה שצעיר נורמלי ירצה לחזור לארץ אם חצי מההכנסות שלו הולכות לכל העצלנים שחיים על חשבונו . שהם המובטלים ,העניים ומשפחות ברוכות ילדים שחיים מקצבאות,שחקני התאטרון והספורט ,כל העובדים המיותרים של השירות הציבורי שמקבלים משכורות מנופחות בלי בושה,וכן גם תלמידי הישיבות והכוללים . אני אישית הייתי מצטרף למפלגת שינוי אם רק הם היו אוביקטיבים ומאמצים את עקרון העל הנ"ל ומחילים אותו בשווה על כל האוכלוסיה אך כנראה ששנאת החרדים מעבירה אותם על דעתם ובמקום לאמץ את העקרון הנ"ל באופן שווה על כל האולוסיה הם מאמצים אותו רק ביחס לחרדים . אם באמת חייבים לקצץ אז למה למשל לא מפריטים את רשות השידור שעולה למשלם המיסים 800 מיליון ש"ח בשנה ולמה לא מקצצים בכספים שמד"י מעבירה לתרבות וספורט שהם בהערכה משוערת לפחות 3 מיליארד ש"ח [הכספים מגיעים ממשרד התרבות ומהרשיות המקומיות שמכסות את הגירעון שלהם ע"י משרד הפנים או ע"י העלאת מיסי הארנונה]. האמת היא שאני לא כ"כ מתפלא על טומי לפיד שידוע כצרכן תרבות מובהק , מה שאני באמת מתפלא הוא למה צעירים נשארים בארץ ? מה יש להם לחפש פה? הרי אתה יכול לעשות באוסטרליה ,ביפן פי חמש כסף בלי שאף אחד ישלח לך יד לכיס . וזה בלי להזכיר את המצב הבטחוני האמת , באופן אישי אני לא מאמין שמשהו במדינה הזאת ישתנה ולכן אני חושב שמימוש הציונות כיום זה בעצם |הדגש לרדת מן הארץ כי ישראלים מבינים דברים רק בכוח ורק כאשר המדינה תשאר עם חרדים ,מתנחלים וערבים הם יבינו שהצעירים בארץ בס"ה רצו לחיות באופן נורמלי ואז הם יעשו הכל כדי להחזיר אותנו. אבל יכול להיות שזה יהיה מאוחר מדי.

בסופו של דבר....הציונים

ולא משנה דתיים או חילונים אתה יכול למלמל עד מחר מי שרוצה ללכת שילך מי שראוי למדינה ישאר כאן מי שאינו ראוי המדינה תקיא אותו אתה יכול לקרוא לקיא הזה מיסים .. לגבי שינוי.. הם באמת חושבים שהם אוביקטיבים

למעלה