אז... מי יעלה לדעתכם?

Yggdrasil19

New member
אז... מי יעלה לדעתכם?

לדעתי יהיה קרב צמוד בין רעות ואיציק המצחיקים לבין דניאל ויואב המלכים

shellram1975

New member
אני בעד דניאל ויואב, הם מקסימים ומתוקים

ולמי שמגיע לזכות בסוף זה או הם או שחר וגאל. אמנם גם מלאני וטל חמודים וגם רוקסן ונמרוד אבל הכי הכי זה כמו שאמרתי.

אורישקי

New member
אני אתעצבן לאללה אם רעות ואיציק יעלו

הוא נחמד אבל היא מעצבנת אותי.כשהיא אמרה: "אמרתי לעצמי,רעות כשאת פותחת את הפה את יכולה להיות הכל",אז אני אמרתי:"בייחוד מפגרת" ודניאל חייבת לנצח את הקלי(ני)קה,היחידים שאני מחבב משם הם שחר וגאל,ואולי גם את לירון ואדם אם הם היו נשארים עוד

אורישקי

New member
במילה אחת-חרא../images/Emo46.gif

כל כך איכזבו.מה רעות ואיציק?דניאל ויואב הכי השתנו,עובדה שהוא התגבר על הבושה והצליח לקבל 3 מספרים,והיא הבחורה הכי חכמה שם. עכשיו זה ברור שהקליניקה הדפוקה תחזור לשלוט שוב ושנמרוד ורוקסן יעמדו להדחה אלא אם הם ייזכו במשימה
בקיצור,אכזבה ענקית.

falfilu8888

New member
אין לי חשק יותר לצפות בתוכנית

דניאל ויואב זכו בשתי המשימות ובכול זאת לא זכו. זה מאוד לא הוגן. הצדק היחידי שקיים זה הכוכב. זה היה מרגש כשרוקסן בכתה כשהיא חיבקה את דניאל. גם לניר ואולה הגיע להיות בגמר. הם זכו בהכי הרבה משימות עד שהודחו ומאוד השתדלו. איציק בחור טוב ומצחיק ,אז אז אם להסתכל על חצי הכוס המלאה זה מה שמנחם אותי. לא אהבתי שיואב אמר ש"דניאל דיברה ודיברה ודיברה". אני מקווה שדניאל לא נעלבה. דניאל היא בכול מיקרה הכוכבת של התוכנית.

אורישקי

New member
נראלי שמשהו כאן נכור

עובדה שדניאל ויואב זכו בהמון משימות ונכשלו.

falfilu8888

New member
קשה לי להאמין. עודד מנשה ועדן הראל לא נוכלים.

הם פשוט לא כול כך חכמים.

Yggdrasil19

New member
הם כנראה מעדיפים חוש הומור

גם אני אמרתי ש"בטח בגלל החושומור של איציק הם יזכו". להזכירכם גם הבלוג של רוקסן נחשב לטוב יותר מזה של דניאל בגלל שהיה בו הומור. דניאל מעדיפה לחפור מאשר להצחיק וזה בעוכריה.

falfilu8888

New member
נכון. גם לי זה הזכיר את המשימה

של איכות הסביבה. גם במשימה הזאת רוקסן זכתה בזכות ההומור.

Yggdrasil19

New member
טוב נו, אין אדם מושלם

דניאל היא אולי היפה הכי אינטיליגנטית ובינה לבין יואב יש את היחסים הכי הדוקים בוילה (אולי חוץ מאולה וניר עם פינת החרישה הזכורה לטוב מפרק ההיסטוריה), אבל היא כנראה הגזימה עם הלימודים ונעשתה יבשושית כמו ספר. טוב, לפחות את הפרס האמיתי - השינוי - הם מנצלים מעולה מחוץ לוילה. שמעתי שליואב יש חברה, זה נכון?

falfilu8888

New member
אני לא חושב שהיא יבשושית

אפילו לקומיקאים לא תמיד יש משהו מצחיק להגיד ואני לא חושב שצריך לחפש בכוח משהו מצחיק להגיד. איציק היה היחידי מבין השישה שהיו בריאיון, שהשתמש בהומור והוא השתמש בזה גם במשימה של הטלפונים. דניאל הפגינה חוש הומור אצל ליאור שליין. לגבי יואב. כן יש לו חברה. אתה לא זוכר שמישהו הביא לפורום לינק מ NRG שהיה רשום בו שיש לו חברה ? הוא גם אמר את זה אצל ליאור שליין.

falfilu8888

New member
הייתי אתמול בכעס על ההחלטה

ובאמת לא התחשק לי יותר לצפות בזה אבל נרגעתי ואני אמשיך לצפות בתקווה שרוקסן ונמרוד ישארו.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifרעות ואיציק נחמדים

אבל מזה רציתי בכלל בהתחלה שליסה ועוז ימשיכו אבל כמובן שלא! והם אפילו לא טרחו להראות אותם כמעט כי הם לא חשובים מספיק :\\ ואח"כ רציתי שאלו יהיו דניאל ויואב והן אפילו לקחו את 2 המשימות וחבל לי שהם לא... עכשיו זה נמרוד ורוקסן מול הקליקה... וואי הם חייבים לנצח פשוט חחיבים חייבים והם מה זה חמודים
אם הם לא ימשיכו אז רבאק כבר לא יהיה טעם לתוכנית.. |:

falfilu8888

New member
חבל שעוז לא עלה לפחות שלב אחד.

היה יכול להיות מעניין לראות את עוז במשימה של הטלפונים. גם באופן כללי חבל שהוא לא השתתף יותר בתוכנית.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifיאפפ DD:

בייחדו בגלל שהוא חניך במרכז מאנות הפיתוי. הוא היה מכשיל את כולם חעחע
(נו והוא גם נראה הכי טוב.. והוא בטח יודע איך לגשת לבנות ואנשים בכלל)

Yggdrasil19

New member
הוא בטח היה זוכה במשימת המספרי טלפון

אבל יואב גם היה מעולה. ותזכירו לי ממתי לירון נחשבת חלק מהקליקה?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהיא פשוט עפה מהר...

אבל אמרו כשהיא הייתה שהיא, מלאני, רעות וגאל חברות טובות.

falfilu8888

New member
בגלל זה אמרתי את זה

בגלל שהוא חניך במרכז אומנות הפיתוי וקראתי שהוא אפילו הוציא ספר על איך לתחיל.

שוניב

New member
אומנם לא חזרו מי שרציתי

ממש רציתי שניר ואולה יחזרו ושנשארו רק שלושה וגות ממש רציתי שאדם וילרון יחזרו למרות שחשבתי שאין להם סיכוי כי הם עפו מהר מהוילה. טוב לפחות עכשיו יהיה דיי מצחיק עם איציק ורעות. רק חבל שנמרוד ורוקסן צריכים להיות מול הקליקה., הם באמת חייביםלנצח!!

למעלה