אז מי הליצן פה?

צהלול

New member
אז מי הליצן פה?

אורן חזן, או ירום הודו ביבי?

וזה מה שאמרה הדוברת שלו -
דוברות רהמ: נתניהו רואה בחומרה את הדברים המיוחסים לח"כ אורן חזן.
אם אכן נאמרו, ראש הממשלה דורש שהתבטאויות כאלה לא יישנו. כך גם אמר לח"כ חזן

אם אכן נאמרו? מישהו בלשכת הדוברות לוקה בבעית שמיעה.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
את מציעה שנאסוף תרומות על מנת לרכוש למישהו

מכשיר שמיעה ?

לגבי אם אכן נאמרו, על פי מה שפורסם בעבר אודות האדון הנכבד, הח"כ אורן חזן יתכן ואם נאמרו דברים למרות שנשמעו מפיו הם נאמרו במצב שבו לא היתה לו אחריות ולכן כאילו לא נאמרו.

לא שיש לי מושג קלוש במה דברים אמורים (או לא אמורים).
 

צהלול

New member
קשה לי להאמין

שימצאו תורמים פוטנציאליים...
&nbsp
חזן לעג לחברת הכנסת קארין אלהרר שסובלת מניוון שרירים. (ולא בפעם הראשונה).
&nbsp
עכשיו יש לך מושג קלוש.
 

pynokyo

New member
גם לי אין שמץ מושג - ועל מה לעג לחברת הכנסת ?!

אם לעג על היותה חולה - אין מה להגיד על זה.. אף אדם לא בוחר להיות חולה, אין כאן מקום ללעג.
אם לעג על דעותיה - גם מגוחך, לעג לא בא במקום התנגדות לדעה בתוספת נימוקים.

בקיצור, אין לי מושג על מה מדובר.
ובגדול, לעג אין מקומו בדיונים בכנסת - ילדותי ולא ענייני.

בדיוק כרגע מדברים על זה ב- TV חדשות. משהו לגבי לחיצה על כפתור מסויים...

כבר נאמר על כך שהכנסת מתנהלת לפעמים כמו גנון ולפעמים כמו סטנד אפ קומדי.
 

patia

New member
הוא הציע לה לעשות תרגיל שמוצאו מהמזרח הרחוק ועל ידי זה היא

תוכל להגיע לכפתור על מנת להצביע. לא זוכרת את שם התרגיל.
באופן כללי, זה לא כבוד כזה גדול שיש כל כך הרבה סיפורים על נבחרי הציבור איך שלא יהיה הדברים בשלב מסוים נחשפים, ועדיף לאנשים עם נטיות או עבר לא ראוי שלא יגישו מועמדותם לשרות הציבור, כאשר בלתי נמנע שקיימת שקיפות בתקשורת שזה תפקידם לחשוף מחדלים וכאלה, העולם היום פתוח לגמרי, הכל חשוף לעיני כל, מאז האינטרנט והפייסבוק; עדיף שאנשים יתחילו לחשוב באופן ביקורתי כלפי עצמם וישנו באופן אחראי את הטעון שינוי ראוי.
 

pynokyo

New member
לא מאמינה לפוליטיקאים בין שהם בעלי לשון צחה או התנהגות בוטה

לא חושבת שבאמת איכפת להם מהעם, איכפת להם מהכוח והשררה.
 

pynokyo

New member
יש לי שאלה בנושא אחר - מה דעתכם על שריפת גופות המת

לאחר האירוע המצער של אותה בחורה מאיה כהן שנולדה כגבר למשפחה חרדית, שינתה מין ובגיל 31 החליטה להתאבד והשאירה צוואה לשרוף את גופתה לפזר מעל הים וחלק ממנו להכניס לאדמה ולשתול עץ.

אימה נלחמת נגד צוואתה על מנת שתוכל לקבור אותה על פי חוקי היהדות.

אני חושבת שצריך לכבד את רצונה של המתאבדת ואת צוואתה, יד מדינות בעולם ששריפת גופות הוא שגרתי לגמרי.

אחרי מחשבה הגעתי למסקנה שאולי עדיף לשרוף גופות - במקום קבורה,

הרי כתוב בתורה מעפר באת ואל עפר תשוב - ואולי בכלל התכוונו מאפר באת ולא אפר תשוב.

הרי לגוף אין שום ערך לאחר מותנו - הוא נרקב ונאכל ע"י רימה ותולעים ובסופו של דבר נשארות רק עצמות חלולות.

בטבע גופות בעלי החיים נעלמות תוך פרק זמן קצר וזאת כחלק משרשרת המזון. האדם החליט על קבירת גופות כדי למנוע התפשטות מחלות ומגיפות. אם יש אפשרות לשרוף גופה זה ימנע מחלות ומגיפות ישאיר קרקע פנוייה לחקלאות או מגורים. ואם מתעקשים של קבירה אפשר לקבור את אפר המתח ולשתול עליו איזה עץ פרי - או כל צמחייה אחרת, גם יחסוך שטחי אדמה, גם יחסוך כסף (לא צריך השקעה בבניית מצבה שבלאו הכי דור שלישי ובטח דור רביעי כבר לא יבוא לפקוד את הקבר), וגם יביא תועלת לאלה שנשארו בחיים.

ביהדות משום מה מאמינים בחזון העצמות היבשות כאילו באמת יום אחד יחזרו לחיים כל המתים ואם יקרה כדבר ההזוי הזה, איך בדיוק יאכלסו כמות גדולה כל כך של אנשים, גם ככה בקושי יש שטחים למגורים והחקלאות גוססת איך בדיוק ישכנו ויאכילו את כל המיליוני מתים שיחזרו לחיים.

נו טוב, אשרי המאמין - לא כולנו חייבים להתנהל בחיינו או במותנו על פי המסורת הפגאנית והארכאית הזאת. צריך חשיבה קדימה, גם כיום כבר בתי הקברות מלאים ונוספו בתי קברות חדשים שילכו ויתמלאו - בסוף נגיע למצב של בניית רבי קומות למתים.
ומה עם החיים? אולי באמת עדיף שריפת גופות וקבירת אפרם באדמה ובמקום מצבה לשתול עץ או כל צמחייה אחרת.
ואחרי שכתבתי כל כך הרבה - בקיצור, מה דעתכם?
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לגבי אנשים מסויימים אני בעד שריפת גופותיהם

אפילו לפני שהם מתים.
&nbsp
&nbsp
בכל מקרה לגבי הקייס הספציפי ברור לי שרצונו של הנפטר קודם לרצון בני משפחתו ובלבד שציווה את מה שציווה בהיותו בדעה צלולה.
 

pynokyo

New member
נו שויין... יש דברים שנאמרים שמיד יתפרשו כהסתה

יבינו אותם ככאלה במיוחד שמחפשים מהומה, גם על לא מאומה.
באופן פרקטי שריפת גופות תחסוך הרבה שטח - אפשר לנצל את שטחי בתי הקברות לבנייה ו/או לשטחים ירוקים. שטחים ירוקים תורמים לחיים יותר מאשר שטחים בהם קבורים מתים. אפר של גופה תופס הרבה פחות מקום ואפשר לשתול מעליה עצי פרי. אני מזמינה על אפר גופתי עץ מנגו - אחר הפירות האהובים עלי במיוחד.
 

patia

New member
חחחחחחחחח
אין סיכוי שאוכל אותך, לא סובלת את הנקניק

שלהם, במחשבה שנייה, יכול להיות שהנקניק ישנה את טעמו ואז חבל"ז
.. אין עליך יא שייח
 

patia

New member
לצוואה יש תוקף חוקי שאין להפר אותו, זאת העדות היחידה שהוא

הישאיר ויש לכבד את רצונו של הנפטר.
 

pynokyo

New member
בעניין אורן חזן - אחרי ששמעתי במה מדובר ואת תגובתו

יש לי הרגשה שכאשר לתקשורת אין סיפור עסיסי זמין - נטפלים לאנשים שקל להפוך אותם ללעג ויגרור הרבה צופים ומגיבים - בקיצור יגרור מהומה. ובכלל נדמה לי שכאשר רוצים להשתיק חבר כנסת מטעמים פוליטיים מחפשים כל פיפס שהוא כביכול אמר או עשה כדי לבייש אותו ו/או להשתיק עד לחסל אותו.
ומדובר לא רק באורן חזן - יש רשימה ארוכה של פוליטיקאים שעשו עליהם לינץ' תקשורתי או שפתאום קמו עליהם כל מיני שדים מהעבר על מנת להשתיק או לחסל את דרכם הפוליטית. (ולרגע לא חושבת שהם צדיקים גדולים, אבל הרי כולנו יודעים שאף אחד אינו טלית שכולה תכלת - במיוחד לא פוליטיקאים. וכמובן אני בעד חשיפת שחיתויות אבל בזמן אמת ולא שנים רבות לאחר מכן כשנוח למי שנוח מטעמים פוליטיים ולא בהכרח מטעמים ציבוריים).
 

pynokyo

New member
ובהמשך לתגובתי על אורן חזן - סיפור עסיסי תורן ינון מגל

די ברור שרוצים להשתיק ו/או לחסל את דרכו הפוליטית. האם זאת באמת הטרדה כשגבר אומר לאישה שהיא כוסית ו/או שבא לו עליה. בעיני הטרדה זה רק כאשר הדברים נאמרים שוב ושוב וזאת למרות שבחורה אומרת במפורש שאינה מעוניינת לשמוע או שזה מטריד אותה. עד כמה שהבנתי ינון מגל לא בדיוק חזר על התנהגותו כלפי אותה אישה, ומבלי לפגוע ביושרן ומוסריותן של אותן נשים, זה היה חד פעמי. לא מעשה שחזר על עצמו כלפי אותה אישה.
האם יש צדיק בסדום שמעולם לא אמר לאף בחורה שהיא מוצאת חן בעיניו או בשפה המודרנית "כוסית" ושבא לו עליה....(אלא אם העדפותיו המיניות הם בני מינו ואז ההטרדה כביכול לא כלפי אישה אלא כלפי גבר).

אל תבינו מדבריי שאני שייכת למפה הימנית של הפוליטיקה - אני לא שייכת לשום צד, דעותיי הפוליטיות משתנות בהתאם לנסיבות משתנות.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי בעייה קשה עם מה שכתבת

הבעייה היא שאני מסכים כמעט עם כל מילה.

מקווה שנמצא בקרוב נושא בו נהיה חלוקים ונוכל לפתח איזה ריב בריא ומהנה.
 

pynokyo

New member
יאללה בלגן


כשאת אומרת לא... למה את מתכוונת.
אני בדעה שצריך להשאיר את החלק היהודי בירושלים בידינו ואת כל שאר האזורים בהם חיה אוכלוסייה ערבית לתת בנדיבות לרשות הפלסטינאית.
אני נגד זכות השיבה לערבים - יש לנו מספיק פועלי בניין, רצפים, טייחים... וכד'.

זה הכל נכון לעכשיו - יש לך הזדמנות לפתח את הנושאים... לטוב ולרע, לשלום או למלחמה.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני בעד מדינה אחת לשני עמים אבל עם הפרדה מפלסית

אין לי שום כוונה לפרט פה למה אני מתכוון אבל בעלי IQ סביר ומעלה יבינו לבד.
 
למעלה