אז מי היה היום?

S h A b i T

New member
אז מי היה היום?

חברים, תתחילו לכתוב בפורום ולהחיות אותו.. למי שבא רק בשביל לראות מי הוא דניאל סלומון והאם כדי להשקיע כסף בקניית הדיסק, נאמר בעדינות שההופעה היום לא צריכה להיות מדד לכך.
חוסר תאורה, סאונד גרוע.. דנה קצת התרגשה..
אבל היי, לא לשכוח שזאת חנות דיסקים. דניאל בדרך כלל מופיע במקומות אינטימיים עם אוירה חמימה, תאורה מושקעת וסאונד נפלא. אז זהו, למי שלא נהנה היום.. לא לוותר!
הופעות של דניאל זה סיפוק לשבועות. ואני לא מגזימה. שבוע נעים. אלמוג.

טול2

New member
"הופעות של דניאל זה סיפוק לשבועות"

יפה אמרת ממש ככה=] מדהים מדהים מדהים

Mrs Floyd

New member
דניאל סלומון היום היה מדהים..

אני הייתי היום.:))) היה באמת נחמד צילמתי אני אעלה כמה תמונות .. חבר שלי הפתיע אותי וקנה לי את הדיסק שלו וגם קיבלנו פוסטר..:) היה ממש כייף..:) אני אעלה כמה תמונות..:)))

ההופעה במגדל האופרה@!

אתמול הלכתי להופעה של דניאל בטוואר רקורדס במגדל האופרה.. היה אחלה למרות שהגעתי באיחור קבלתי ערכת דניאל סלומון!! על כך שהבאתי איזו מודעה מעיתון שזה כולל את שני הדיסקים שלו+פוסטר שזה אחלה של דבר.... חוץ מזה יצאתי משם מאושרת כי קבלתי מדניאל גם חתימה.. גם לחיצת יד, וגם חיבוק (כן מסתבר שלא יכולתי לשלוט בעצמי.. הייתי חייבת לבקש.. למרות שאני ממש לא מתחרטת על זה, להפך!). אה דרך חגב אני חדשה כאן אז אני מקווה שיהיה נחמד. שלכם -דפנה ליבוביץ-

S h A b i T

New member
הפיגוע אתמול, למי שלא יודע

היה מול בניין האופרה.. לא יודעת מה איתכם, אבל אותי זה די זעזע והכניס להלם . באותה מידה שהמחבל התפוצץ בערב, הוא היה יכול להתפוצץ בצהריים. האבטחה שם לא נתנה לי ביטחון והיו המון המון אנשים בטאוור. אני גם נשארתי שם כמה שעות טובות אחרי ההופעה, והתיכנון היה להשאר עוד.. או לפחות לחזור לשם בערב מאוחר יותר. די מפחיד .. והוציא את כל החשק ללכת להופעה היום בערב

למעלה