אז מי הטריו הטוב בליגה?

STEVE NASH

New member
אז מי הטריו הטוב בליגה?

אתם מוזמנים להוסיף או לשנות, אלה האפשרויות: הורנטס: פול-ווסט-טייסון מאבריקס: טרי-ג'וש-נוביצקי ספרס: מאנו-פארקר-דאנקן נאגטס: אייברסון-מלו-קמבי בלייזרס: רוי-אלדריג'-אאטולאו ג'אז: דרון-בוזר-קירילנקו ווריורס: בארון-ג'קסון-אלייס לייקרס: קובי-ביינום-גאסול סאנס: נאש-היל- סטודמאייר קינגס: מרטין-ביבי- ארטסט סלטיקס: גארנט-אלן-פירס פיסטונס: ראשיד-צ'אנסי-ריפ נטס: קיד-קארטר-ג'פרסון ראפטורס: קלדרון-בוש- פארקר בולס: דנג-גורדון-נוצ'יוני קאבס: לברון-ביג זי-בובי פייסרס: דאנליבי-טינסלי-גריינג'ר בובקאטס: ג'יי ריץ'- וואלאס-אוקאפור מג'יק: הידו-לואיס- האוורד וויזארדס: ארינאס-באטלר-ג'יימסון

עומר ו

New member
אין ספק, דנבר

קמבי כרמלו ואייברסון הם השלישייה הכי מוכשרת בליגה, הבעיה שזה לא עובד להם כמו שזה צריך לעבוד...

the mnm factor

New member
מבחינת יחידים, לוויזארדס יש שלושה סופרסטארים

מבחינת חיבור זה הספרס בגדול. אגב, לא כל אחת מהשלישיות הללו יכולה להקרא טריו- טריו בדרך כלל לא כולל שני גבוהים. זה בדרך כלל רכז או מוביל כדור, סווינגמן וגבוה. כמו ארינאס באטלר ג'יימסון, נאש מריון וסטאדומייר ולהבדיל גם מייקל פיפן רודמן. בנוסף גם שלישיה כמו צ'אנסי- ריפ ושיד הם לא שלישיה, הם רביעייה. עם פרינס. כנ"ל ההורנטס עם פז'ה.

../images/Emo45.gif

שלישיה או big three יכולה להיחשב כך רק אם יש הבדל משמעותי איכותית בינה לשאר שחקני הקבוצה בדטרויט אין שלישיה למשל. בלייקרס אלה שיובילו בפלייאוף יהיו פישר-קובי-גאסול, ועליהם הייתי נכון לעכשיו מהמר כרגע, כל עוד לא הוכח אחרת, דאנקן-פארקר-גינובילי שולטים ומבחינת הצלחה העונה, הסלטיקס של גארנט-אלן-פירס בשנה שעברה דרך כוכבם של הקוסמים מוושינגטון, אבל ארינאס עדיין פצוע

מה קשור אאוטלו?

הוא עולה מהספסל בכלל. בפורטלנד אין ביג 3, מקסימום 2. כך גם אין ביוטה, אין בהורנטס, אין בדאלאס, אין בווריורס(בארון וג'קסון הם "חסרי התחליף" היחידים, כך ע"פ נלי), אין בלייקרס(מה עם אודום?), אין בסאנס(היל?!), אין בקינגס(מילר שווה לא פחות), אין בפיסטונס, אין ברפטורס, אין בבולס(נוצ'יוני?!?!?!?!?), אין בקאבס(מי זה בובי?), אין באינדיאנס(ג'מריין א'וניל מישהו?) ואין בבובקטס(מה עם פלטון?). במג'יק זה בהתהוות ואפשר לקרוא להם ככה. מעבר לכך ביג 3 יש בבוסטון, נטס, וושינגטון, ספרס ודנבר, ונראה לי שפילדלפיה מתאימה לפרופיל(וכי מה זה מילר-איגי-דלמברט?). מי הכי טובים? ספרס עד שיוכח אחרת(חובת ההוכחה על בוסטון
).

קאבס ואינדיאנס../images/Emo3.gif

בבייסבול יש 2 קבוצות כאלה: קאבס בביסבול זה במובן של: Cubs ואתה מתכוון הקיצור - Cavs אז זה סתם דומה בעברית. ואינדיאנס הכוונה שלך היא אינדיאנה פייסרס ובבייסבול יש קבוצה בשם קליבלנד אינדיאנס.

STEVE NASH

New member
האמת שניסיתי לעשות טריו לכל קבוצה בליגה

אז יצאו לי כמה הזויים

Malcolm X

New member
שאלה יותר מדי כללית

יש שלישיות מאוזנות, יש שלישיות התקפיות, יש שלישיות הגנתיות...אי אפשר למדוד דבר כזה. יש שלישיות שהן יותר משמעותיות בגלל העדר צוות מסייע (כמו וושינגטון) ויש שלישיות שלא בולטות בגלל רוסטר מאוזן (כמו דטרויט). כאוהד פורטלנד, אני מחכה לראות את הטריו של אודן-למרקוס-רוי בפעולה. הלוואי והאיש הגדול יתאושש מהניתוח.

למעלה