אז מי הוא אביתר...

פוזליטו

New member
אז מי הוא אביתר...

אתמול היינו בהופעה של אביתר ונהנינו מאוד. ואז גילינו שאנחנו לא ממש יודעים כלום עליו... אפשר לקבל פרטים כמו - בן כמה, כמה זמן הוא נשוי ולמי, בני כמה הילדים שלו (אנחנו יודעים שאחד הוא בן שנתיים כי הוא ציין זאת בהופעה...) איפה הוא גר? עוד פרטים יתקבלו בברכה. תודה:)

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

אביתר הוא בן ליצחק (שהוא השופט) ושמחה בנאי, אח לאורנה מאיר ואפרת (שפחות מוכרת). הוא הוציא 3 אלבומים: הראשון שבהם הוא "אביתר בנאי", השני "שיר טיול" והאחרון "עומד על נייר". הוא בן 33, הוא נשוי בערך שנתיים וחצי לאישה בשם שרלוט (שהיא יפהפיה) שהתגיירה לפני מס' שנים, יש לו ילד אחד בן שנתיים כמו שהוא אמר, ושמו הוא שמואל. לביתו קוראים מאיה והיא בערך בת שנה, הוא גר ברמת גן
. ברוך/ברוכה הבא/ה
ספר/י קצת על עצמך

פוזליטו

New member
תודה רבה

כמו שאמרתי, היינו אתמול בהופעה של אביתר ואני עד עכשיו חווה את האנרגיות המדהימות שהיו שם. תמיד אהבתי אותו - קניתי את האלבום הראשון והשלישי, הגברתי אם היה שיר ברדיו, השמעתי את דעתי שהוא אחד המבריקים והמוכשרים בארץ, אבל אתמול היתה הפעם הראשונה ששמעתי אותו בלייב. אמן, יוצר ומוזיקאי בחסד עליון!!! תודה על האינפורמציה...:)

ח ל ו ן

New member
על לא דבר,../images/Emo9.gif

רק שתדע- האלבום השני שלו, שיר טיול, הוא לדעתי האלבום הישראלי הכי טוב שיש. הוא פשוט מושלם.

פוזליטו

New member
האמת היא...

שדוקא את האלבום שיר טיול לא שמעתי...ואני אעשה את זה... דרך אגב, אביתר הפך לממש דוס? ((:)

פוזליטו

New member
הכוונה

שלא ראיתי "התחזקות" אלא ממש חזרה בתשובה. ודרך אגב - אני בת :) תודה שוב.

ח ל ו ן

New member
תראי,

הוא לא ממש מגדיר את עצמו כמו שאמנים אוהבים כ"כ לעשות. תכל'ס, הוא חזר בתשובה.

מממ

בתכנית 'מה נשמע?' עם יואב קוטנר הוא אמר שהוא גר בת"א... הוא כבר עבר דירה מאז?

לא.. ../images/Emo6.gif

כנראה ב"ת"א" הוא ניסה לציין מקום כללי יותר..
רמת גן זה סוג של פרבר של ת"א.. היא ניסה להגיד "מרכז" בלי שימשיכו לתחקר אותו נראה לי
אבל הוא כבר כמה שנים גר ברמת גן

אה

הוא גם לא אמר 'אני גר בת"א' הוא פשוט אמר משו כמו "ת"א זה לדעתי מקום לאנשים שעדיין לא יודעים לאן הם הולכים"

למעלה