אז... מי בכלל אימו?

פלאפאל

New member
אז... מי בכלל אימו?

הבעיה העיקרית כאן זה שאנחנו לא ממש יודעים מי אימו ומי לא
אם באמת היינו פורום של שומעי אימו זה היה קל, אבל הרוב כאן די סתם D: אז איזה להקות אתן מחשיבות כאימו? איזה להקות אחרים מחשיבים אימו ואתן מחשיבות את האחרים האלו כסתם כפכפים טיפשים? נכון מרילין מנסון ממש מפחיד אתכן? וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי
המעריצות של איזה להקה הכי מגזימות ועושות שטויות עד שבא לכן לדפוק את הראש בקיר, בלי קשר לאיך הלהקה בעצמה? סתם מעניין אותי של מי המעריצים המגזימים ביותר
אתם לא חייבים לענות. (נ.ב. לא קשור: הלילה חלמתי על חדי קרן בפקאצתיות רבה. חלמתי שצריך לטבוח אותם ולאכול להם את הלב. וגם חלמתי שאני הולכת לעבוד בלונה פארק והכל מסביב תפוחים מסוכרים וצמר גפן מתוק. ואז אחד הילדים נופל ליד שער, השער נסגר לו על הראש, הדם משפריץ לכל הכיוונים וכל הילדים באים וצורחים "מזרקה! מזרקה!" ושוחים בדם שלו. אני תוהה אם אני פקאצה או לא.)

MispIaced

New member
אתם מחשיבים*x2, *אתכם

למה שמרלין מנסון יפחיד? בא לי את העדשה שיש לו על עין ימין. (או שמאל, לא זוכר כבר, זאת שבצבע תכלת)

g a l 9 4

New member
אני בדרך לקנות אותה ../images/Emo98.gif

אבל זה יקר אחושרמוטה, אני חוסך. עברתי את כל נהריה כדי למצוא את העדשות האלה, להפתעתי מצאתי.

g a l 9 4

New member
בין 100 ל200 שקל.

תלוי איפה אתה קונה, זה לשימוש יומי, וזה בא בסט של 6.

MispIaced

New member
100-200 ל6? O: היי, זה יותר זול ממה שחשבתי

אחרי שאני אעשה את כל הפירסים שאני רוצה אני אבדוק כמה כסף יישאר לי

g a l 9 4

New member
מה אתה מתכנן לעשות?

אני בנתיים תקוע עם הליקס ולוב מעפן כי אין לי כסף לדברים אחרים -.-" ואני כמו אידיוט, פחדתי לעשות אינדסטריאל אז עשיתי הליקס, והיה אז כסף מהברמצווה, עכשיו מרושש

MispIaced

New member
נמנמ

יש וורטיקל לברט (נכנס מהלמטה של השפה ויוצא מהלמעלה :X) ובלשון. השבוע אני עושה פירסינג בכל גבה, ושבוע הבא אינדסטריאל. ואז אמא אמרה להפסיק לכמה חודשים ): גם ככה אחרי כמה חודשים אני כבר לא אצטרך יותר אישור ><

g a l 9 4

New member
אני יודע מזה ורטיקל, אני מכיר את רוב הפירסים.

בכל מקרה, תגיד תודה שיש לך את זה, אמא שלי לא מסכימה לי פירסים אוראלים (ראשים כחולים, אוראלים זה באיזור הפה), וגבה בכלל, היא חושבת שזה יעשה לי אינפקציה לעין או שיט בדיוני אחר. העיקר לה יש שני קעקועים.
היא אבל מסכימה לי את כל איזור האוזן, ונזם, חושבת שאני הילד כאפות מהפרסומת של מונדי. איף.

MispIaced

New member
שני קעוקעים? יש לך אמא מגניבה../images/Emo12.gif

אתה יכול להשלים את ההליקס שלך לאינדסטריאל, לא?

g a l 9 4

New member
לא, הוא לא בזווית.

ולא עשיתי עם אקדח לשם שינוי מכל חברי.

PerfectSP

New member
שרשור הזויOם ../images/Emo190.gif

אמא שלי אפילו לא הרשתה לי אפילו חור רגיל בהתחלה
וכשפעם אחת העלתי את הנושא של ליפרינג או הליקס היא התחרפנה

g a l 9 4

New member
חחחחחחח גם שלי.

טוב, לא ממש התחרפנה, יותר בכוון של נתנה בי פרצוף עצבני, אבל קצת עבדתי ושכנעתי אותה, וזה עבד, ועכשיו האוזן שלי חופשית למגע מחטים.

חח, אני בתהליך שכנוע..../images/Emo187.gif

יש לי לוב אחד באוזן שמאל ושניים בימין ואני מנסה לשכנע את אמא שלי לנזם (אין מצב שהיא תרשה לי במקום אחר) ואם בסוף היא לא תשבר אז עוד 8 חודשים אני לא אצטרך אישור..

PerfectSP

New member
לי יש עוד שנתיים../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

רק בכיתה יא' ;;; כי אני מהקטנים האלו,שנולדו בדצמבר אבל הם בעצם הכי קטנים D:

Billy Shirs

New member
וכמה עולה בגבה?

סורי שאני מתייחסת אליך כמו למחירון אנושי אבל אני ממש רוצה לדעת

למעלה