אז מי בונה סוכה? מי מזמין אליו לסוכה? מי מארח? מי מתארח? תמונות של הסוכה יתקבלו בברכה חג שמייח
ש שרונהה New member 7/10/14 #1 אז מי בונה סוכה? מי מזמין אליו לסוכה? מי מארח? מי מתארח? תמונות של הסוכה יתקבלו בברכה חג שמייח
ה היתקליף New member 7/10/14 #2 בעל הבית שלי בטח בונה סוכה אם לא בנה כבר, צריך לגשת לראות. סביר שגם יזמינו אותי להתארח כהרגלם.
ר רוקי רגב New member 7/10/14 #3 אני עדיין לשלומית...בינתיים אחגוג בסוכה... אצל ילדי ועם נכדי..נכדי קוראים לסבים האחרים סבא וסבתא , לי הם קוראים בשמי הפרטי וכשאני מגיע ההורים והנכדים יודעים שהבלגן מתחיל , כדורגל,יוגה,אומניות לחימה....
אני עדיין לשלומית...בינתיים אחגוג בסוכה... אצל ילדי ועם נכדי..נכדי קוראים לסבים האחרים סבא וסבתא , לי הם קוראים בשמי הפרטי וכשאני מגיע ההורים והנכדים יודעים שהבלגן מתחיל , כדורגל,יוגה,אומניות לחימה....
מ מיקאלה1 New member 7/10/14 #4 מחר נכין סוכה יש כבר פרגולה רק נשים בד מסביב נקשט נערוך שולחן ונחגוג.
ה הגיל מופלג New member 8/10/14 #6 כן, סוכה בניתי וגם קישטתי, אפילו מאוורר תליתי אורחים רבים הזמנתי, וכעת גשם בא מן השמים ברקים ורעמים, הפסקת חשמל כללית בבית ומי יודע איך נחגוג ? הנה לכם התמונה - סוכה בגשם
כן, סוכה בניתי וגם קישטתי, אפילו מאוורר תליתי אורחים רבים הזמנתי, וכעת גשם בא מן השמים ברקים ורעמים, הפסקת חשמל כללית בבית ומי יודע איך נחגוג ? הנה לכם התמונה - סוכה בגשם
שיח סלימאן Well-known member מנהל 8/10/14 #7 תיסלם, יופי של סוכה מאוורר בגשם זה בכלל פיתוח של פורמט חדש, אולי יצא לך מזה איזה סטרטאפ.   העיקר שיהיה חג שמח.
תיסלם, יופי של סוכה מאוורר בגשם זה בכלל פיתוח של פורמט חדש, אולי יצא לך מזה איזה סטרטאפ.   העיקר שיהיה חג שמח.
מ מיקאלה1 New member 8/10/14 #8 יש לנו אותו בד של הסוכה גם אני אלך לצלם נשב בגשם בסוכה. נראה לי היורה.
ש שרונהה New member 9/10/14 #12 אומרים סוכת שלום וגם עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ואמרו אמן.   גם זה אוקסימורון כי אין עם מי לכונן את השלום שכולנו מייחלים לו.
אומרים סוכת שלום וגם עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ואמרו אמן.   גם זה אוקסימורון כי אין עם מי לכונן את השלום שכולנו מייחלים לו.
ב בנדק חביב1 New member 11/10/14 #15 כשלא רעבים אף פעם ללחם שכל שטות ניו-אייג'ית צודקת. ולא, אינני מתיחס אלייך שרונה, אלא לשרי אריסון.