אז מי בא לואדים?

Funky Giraffe

New member
יש ראיון קצר איתו היום

במדור מוסיקה של '7 לילות', צד שמאל של הדף השמאלי.

פייר, אני מאוכזבת

הייתה מסיבה אדירה ודיג'יי וואדים נתן בראש ז'תומרת היה קצת צפוף, וואדים לא עמד בציפיות הגבוהות ז'תומרת הייתי צריך לשלם 80 ש"ח אחרי שהברזילי התכחשו ששלחתי להם מייל הרשמה, ועל אף שבאתר היה כתוב 70 (בלי הרשמה). ז'תומרת היה כל כך צפוף שבלתי אפשרי היה לזוז, וממש לא לרקוד. ודיג'יי ואדים תקלט מוזיקה לנשים. בשתי מילים אלקס: "קלקול קיבה".

TeeAnTee

New member
זאת הסיבה

שצריך להגיע לברזילי ב2 וחצי, קצת אחרי שהדיג'י האורח עולה. לשלם 60 ש"ח בכניסה ולהשאר עד 6 בבוקר. אני נהנתי

volatile

New member
אני לא יודע מה אתם מתלוננים

אני כבר התרגלתי לזה בברזילי, צפיפות אוכלוסין במסיבות ייבוא זה חלק מהעניין. אני באמת שלא הבנתי רק למה הם פתחו את החצר המעפנה ולא זו שבצד השני שהיא יותר כיפית בגדול. אם הם היו שמים גם מוניטור בחוץ זה גם היה טוב ונחמד. בסופו של דבר תיארתי לעצמי שזה מה שילך שם. אז נהנתי מאוד מהתקלוט של אלארם כשעוד היה אפשרי לזוז וכשואדים עלה נהנתי מהמוזיקה. כל בן אדם ששם לי apathy במועדון ראוי. שאר הבחירות היו בחירות פאנק לא מאתגרות במיוחד ולא מקוריות במיוחד אבל בהחלט שמר על הווייבים המצויינים שאלארם התחיל איתם. בגדול מסיבה מאוד נחמדה שאני חושב שאין סיבה גדולה לקטר עליה. אל תשכח אלקס שפעם שילמת ללכת למסיבת קטינים בג'י של ניר 60-70 שקל והיית דחוס שם לא פחות. אז זה מחיר קטן בשביל לשלם, אבל למזלי גם לא שילמתי כלום ככה שהיה יותר כסף לאלכוהול שזה תמיד טוב (3 כוסות בירה ו - 2 כוסות וויסקי על בטן ריקה עושה טוב) פלג.

kraz11

New member
גם אני ...

נהניתי יותר מהתקלוט של אלארם למרות שגם ואדים הפציץ מישהו יכול להגיד לי איזה שיר רגאי אלארם שם לקראת סוף התקלוט שלו? או 2 שירים כאלה לא זוכר וגם שיר ראפ מסיבתי משהו עם higher higher up up בפזמון?

TakTik

New member
הממ...את הראגיי אני לא זוכר

אבל השיר השני כנראה מדובר ב Turn it Up של Ugly Duckling (עד פרטים כאן) אגב, אחלה יציאה...

kraz11

New member
וואלה נכון

תודה ובאמת אחלה יציאה לדעתי אחד משירי המסיבות החזקים

הכסף היה באמת בקטנה

80 שקל זה הוגן למסיבה עם דיג'יי ברמה של ואדים, אבל זה עדיין הציק שהם פרסמו מחיר שגוי באתר, ולא נתנו לי את הקטע של ההרשמה. לגבי הצפיפות, אני חולק עליך: מבחינתי זה בלתי נסבל להיות במועדון שאי אפשר לזוז בו, לא יודע מה איתך - אני בא כדי לרקוד ולהינות, לא כדי להצטופף כמו סרדינים. לגבי ואדים, אני התאכזבתי מהסונג פיקינג שלו, מודה ששמעתי רק שעה מהסט שלו שכלל בעיקר כפי שאמרתי מוזיקה לנשים, וגם זכור לי רימיקס של Witness, ואז את Witness המקורי מיד לאחר מכן: נראה לי תמוהה. אני הייתי שמח אם הייתי יכול לראות אותו עובד, כפי שמתן אמר - אבל לא ראיתי כלום כיוון שהיה כל כך צפוף. נראה לי שבאמת צריך לעשות מה שטל הציע, לבוא מאוחר ולהישאר עד מאוחר. או לבוא מוקדם, לחתוך לאנשהו באמצע ואז להישאר עד מאוחר :)

volatile

New member
עמדתי חצי שעה ליד העמדה

לא היה צפיפות מטורפת מאחר ושם אנשים לא ממש רוקדים והיה אפשר בכיף לראות אותו עובד. ופשוט תענוג לראות מישהו נהנה כל כך מלתקלט. היו לו בחירות מצויינות. מה רצית שהוא ישים? את הקטעים היותר אפלים שלו? בסופו של דבר הוא בא לשם לא כמכונת אגו או מפיק אלא בעיקר כדי'יג'י טוב שבא להרים מסיבה. כבר שמעתי יותר טובים ממנו ד"א (לדוגמא הייפ) אבל הוא עדיין תותח ברמות. בקשר לצפיפות, אכן שעה בקופסא ולא רק אתה חותך הביתה, עוד אנשים ואז הרחבה נעימה ואפשר לרקוד. נסה פעם הבאה להמתין שעה, לשבת בחוץ קצת לנשום אוויר ואז להיכנס, זה עובד...

לא יכלתי לחכות שעה

לזה התייחס כל עניין הקלקול קיבה, לא שאני מאשים את הברזילי בזה. אבל הרחבה הייתה פקוקה בצורה נוראית בין 2:00 ל-3:30 (כשאני הלכתי) וזה אמור להיות שיא המסיבה בערך. לגבי ואדים, אתה יודע טוב כמוני שאני חובב גדול של המוזיקה שלו עוד ממזמן (הביקורת מ-2002, איזה זקנים אנחנו הא). אבל נהניתי הרבה יותר מהסט של אלארם וזה כבר אומר דיינו, מעבר לצ'יזי אפקטס שהוא שם (שהזכירו לי את האפקטים בפרסומות לסופרמרקט ב-GTA SA), לא אהבתי את בחירת השירים. אבל נסכים שלא להסכים בקטע הזה.

TakTik

New member
היה נחמד.

באמת היה יותר כיף בתיקלוט המקדים של אלארם, אבל גם נהנתי מהיציאות המוצלחות של וואדים (ולא היו חסרות), דיינג'ר דום,רוטס מאנובה,רצף של 2 שירים של הרוטס ואפאתי, בהחלט עושה לי טוב בבטן...נתפס לי הצוואר חוץ מזה, פשוט מהפנט לראות אותו עובד, עם המון אהבה לכל מה שהוא שם, וטכניקה מעולה.

למעלה