אז מי אני?

לא בא לכן לנחש?

בטוח תנחשו צ'יק-צ'ק מי אני. חשבתי לי שאם כבר סרקתי את התמונה, לפחות נעשה איתה משהו....

n i s h a

New member
מבלי שראיתי אותך אף פעם 'על אמת'

טאשי, אני מהמרת שזו את

hilae

New member
עוד לפני שראיתי את התגובה של שירלי

ברור... טאש!!!

yaelli10

New member
גם אני חושבת טאשי

לפי הגומה ועצמות הלחיים הגבוהות והחיוך המשגע. אין ספק !

טאש

New member
ננצל את המקום לעידכונון קל

קודם כל - בקשר לזיהוי התמונה, אמרתי לכן שזה קל..... צדקתן כמעט בלי יוצאת מן הכלל..... ותודה מיוחדת לשירקה, שבמקור התמונה שלי סבלה מאדמומיות יתר. והעדכונון - אני מה זה עייפה. לא ברור לי מה עבר על נדבי אתמול בלילה, אבל הוא התעורר וינק ב-22:00, 23:00, 03:00, 04:00 ולפני שיצאתי, הנקתי אותו מתוך שינה ב- 07:00. לכן (ובהשראת התמונה המדליקה של מיקה הגמישה משהו) הרי מבחר תמונות, להזכירי שהילד שלי גם יודע לישון לפעמים. והנה - אני מייד נכנסת למיטה בעצמי, לפני שאני נופלת פה לייד המחשב...
נהדר לכולנו (ואגב, איך זה שאף אחת לא כתבה: "וואו - הילדה הזו כל כך דומה לנדבי שזו חייבת להיות טאש"?)

טאשי! ליל מנוחה! תשני טוב!

הנדבי הזה שלך, כל-כך מתוק ורגוע! אני מתמסטלת רק מלראות אותו ישן. מקסימון קטן! קשה לי לראות את הדמיון בינך ובין נדבי כשהיית קטנה. את נראית כל-כך בת והוא כזה בן! אבל יש לכם אותן עיניים וגומות... מקווה שהלילה תשני טוב. אולי הוא בקפיצת גדילה שלא לפי הספר? מותר לפעמים.

dafgol

New member
מדהים ! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

חזרת לעבודה לא מזמן , נכון?

לפעמים הם מתעוררים יותר בלילה כדי לקבל "עוד קצת מאמא" שחסרה להם במשך היום. גם מיכאל שלי התעורר לעיתים קרובות יותר בימים הראשונים של חזרתי לעבודה. אז אולי זה מה שהיה. ולפי התנוחות הוא בהחלט יודע לישון.

ענתש

New member
לא רציתי לקלקל, ברור שזיהיתי...

נדבי באמת דומה לך !!! ממש !!! אבל זה ממש מוזר כי כשרואים אותו הוא גם ממש דומה לנמרוד. לילה טוב חמודה...

למעלה