אז מחר כנראה....

natyly

New member
שמעתי על מקה שכזה..

לכלבה של השנים שלי היה לוקימיה אם אני לא ועה.. היא חיה המון זמן עם הסטן הזה! משהו כמו 3 שנים עד שהם החליטו להרדים אותה...מקווה שיהיה בסדר:]

taltoe

New member
ממש משתתפת בצערך

גם לחתולה שלי גילו גידול באוזן הוטרינרית אמרה שהיא לא תחזיק יותר מחודשיים...

TheSimpsons

New member
וואי =[

אני מתאר לעצמי איזו בשורה קשה זו :'( בדיוק לא מזמן חשבתי על כמה שהכלבה שלי גדלה... ועל כמה אני מפחד לאבד אותה (היא אמנם עוד לא קרובה, בת 5, אבל המחשבות עולות שלאט לאט זה מתקרב :&) בת כמה הכלבה שלך? ואיזה גזע?

fliperit

New member
היא בת 12

(למרות שהוטרינרית אומרת שהיא נראית בת 8). מעורבת מהרחוב...מצאנו אותה לפני 10 וחצי שנים...

shirli0811

New member
מתוקה (:) ../images/Emo39.gif

מזזל טוב, שיהיה לך הכי הרבה בהצלחה, ותהני איתה הכי שאפשר-מגיע לך (:) ובקשר לכלבה שלך-תמיד בחיים התמונה לא יכולה להיות מושלמת :|| תנצלי את הזמן הקרוב איתה, ואל תתני לה לקנאות בגלל הסוסה, זה עצוב גמני איבדתי לא מעט, אבל ה' שולח מכשולים רק לחזקים-וצריך לקפוץ מעל כל מכשול [בין אם הוא בשיעור ובין אם של החיים]
בהצלחה בהכול

jgut

New member
מזל טוב על הסוסה

ומצטערת לשמוע על הכלבה. מקווה שלא תאלץ לסבול, ואולי אפילו תתקלו בחדשות טובות מחר לגביה...

R E L 007

New member
מזל-טוב..!!../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהני איתה מאוד..! בקשר לכלבה, גמאני עברתי את זה עם שני כלבים... :[ רק שאצליהם זה היה במצב חמור.... אני בטוחה שאם המווון אהבה ודאגה הכלבה שלך תהיה בסדר גמור..!:]

fliperit

New member
תודה רבה...

תמונות בקרוב
(אני אסע לחווה רק בשישי...ואז אני אעשה בוק מפואר)

dixie chick

New member
תתחדשי ממש התרגשות גדולה!

ואל תשכחי לספר לנו איך היה בסופו של דבר!

fliperit

New member
אררר

הסוסה הגיעה היום...אבל לא יכולתי לסוע, וגם מחר לא...אז אני ממתינה בקוצר רוח מושלם ליום שישי... והמצב של הכלבה שלי כנראה טוב יחסית לזה שיש לה סרטן...תודה על התמיכה

וואי

איך אני מכירה את ההתרגשות הזו (ולצערי יותר את האכזבה..). אז אני מאחלת לך המון המון המון הצלחה עם הסוסה החדשה, תצליחו יפה יפה ביחד, ותלמדו טוב טוב אחת מהשניה. ב - ה - צ - ל - ח -ה - ! - ! - !

fliperit

New member
תודה....

אני כבר לא יכולה לחכות!!! נראה לי שמחר כשאני חוזרת מבית ספר, אני ישר הולכת לישון עד הבוקר (כדי שהזמן יעבור מהר)...ובשישי הולכת לרכב!!

TheSimpsons

New member
גם את מחכה ליום שישי?

אז יש לי שאלה ^^" מה עושים עם סוסים בחורף, כשיורד גשם? כי הייתי אמור להיות היום בשיעור הראשון שלי ואבא שלי אמר שלא בגלל הבגרות שלי מחר (ואני גם ככה לא לומד כל היום! זה המקצוע שאני הכי טוב בו), אלא ביום שישי... אז התבאסתי אבל אמרתי טוב נו חיכיתי 16 שנה עוד יומיים =] ופתאום הוא אומר לי שמזג האוויר צפוי להיות סוער ביום שישי! :'( קיבלתי התקפת עצבים שקטה ועכשיו אני חייב לדעת מה עושים עם רכיבה על סוסים בגשם? ^^ אין מה לעשות?

fliperit

New member
אפשר לרכב בגשם

אבל לא כ"כ נעים. אני מאוד שונאת את החורף בגלל זה (ולא רק בגלל זה
) אני מאוד מקווה שהגשם יהיה מלא בהפוגות כדי שאפשר יהיה לרכב...ואם לא- יום ראשון גם יום.

ram ram

New member
אני מכירה את ההרגשה..../images/Emo4.gif

אם זה לא מבול רציני אפשר לרכב בגשם... זה אפילו מאוד כיף..!
[מנסיון..
] גם אני מחכה ליום שישי כדי ללכת לרכב... בהצלחה לכולנו..!

למעלה