אז מועדי ב'!!!!!

Xx Reut xX

New member
הבגרות עוד 9 שעות ואני עדיין לא יודעת אם לגשת

לא למדתי, בתכלס. כמעט כלום. מליון דברים שאני לא זוכרת בכלל. אבל כל אחד אומר לי "מה יש לך להפסיד..." אני אגיד לכם מה יש לי להפסיד- 3 וחצי שעות מבוזבזות מהחיים שלייייי!!!! וכמובן שעות שינה. אווווווווווווףףף אני לא יודעת אם לגשת

יש לך כל כך הרבה עוד שעות בחיים

אז בגלל 3 וחצי שעות? ושינה חופש את יכולה לישון כלכך הרבה.. לפי דעתי באמת אין מה להפסיד אני נגשת ל003 שהסופי שלי זה 98 כי אני יכולה לשפר את זה ל100.

Xx Reut xX

New member
סתם צחקתי..

זה לא באמת הקריטריון אם לגשת או לא אני לא מוכנה פשוט מאוד. לא היה לי מספיק זמן ללמוד.. הציון שלי מספיק לי

larisa125

New member
אני הלכתי לעזור לחברה ללמוד ../images/Emo3.gif

בסוף ראינו שנות ה 70 XDD בהצלחה, יהיה בסדר
D:

Xx Reut xX

New member
חחחח כ"כ נכון! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין כמו שנות ה-70 בשביל להתחמק מלמידה ועוד כשזה בחינם בויאודי ?!?! ותודה אבל אני לא ניגשת בסוף סופית!

../images/Emo13.gif ../images/Emo249.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo249.gif

שיהיה לכולנו בהצלחה!! יאלה בגרות אחרונה להשנה!!!!

Doodlez

New member
חחחח מאה אחוז נכשלתי../images/Emo6.gif

זה היה הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים שלי אפילו המורה שלי אמר שהיו תרגילים ברמה של חמש יחידות
קיצור 804 הלך לי נורא, העיקר שיצאנו לחופש

Xx Reut xX

New member
עכשיו ראיתי את הבגרות, מזעזעת!

איזה מזל שלא ניגשתי
כמה הציון שלך במועד א'?

Doodlez

New member
תקשיבי נראהלי אני אקבל אולי 20!

רציני אני כבר צוחק מזה מאשר יותר מבואס
השאלה בטריגו באמת שאי אפשר היה לעשות אותה האנליטית היה מגעיל, בהתסברות שוב הביאו קוביות הפרק האחרון היה דוחה והעיקר שאני צחקתי שראיתי בכמה דברים טעיתי שבדקתי תשובות
והגישו אותי על 80, קיבלתי 67 סופי 74... אני מקווה ששנה הבאה אני אוציא הרבה יותר ומקסימום אני אשפר במועד חורף של שנה הבאה הבאה (את באוקטובר כמוני נכון? המורה שלי אמר שזה יתרון כי נוכל לגשת בלי לחץ של הצבא)

Xx Reut xX

New member
כן

ואני גם מתנדבת כנראה אז יקח עוד הרבה הרבה זמן עד שאתגייס. וגם לא חסר פעמים לגשת למתמטיקה, לא נורא. יהיה בסדר =] אה ותראה את זה- "אם יהיה לי הפרש ממש גדול בין המגן לציון של מועד ב' .. אז מתבטל המגן ושמים את הציון של החוזר ולא של המועד הראשון..." סתם שטויות, נכון?
בכל מצב לוקחים את הציון הגבוה לא? בלי קשר למגן?

Doodlez

New member
אני לא הכי בטוח, אבל לפי מה שהבנתי-

אם סתם לדוגמה הגישו אותך על 90 והוצאת 50 עושים ממוצע אבל אם כל הכיתה ככה (בהפרשים מאוד מאוד גדולים) אז בודקים למה זה קרה ויכול להיות באמת מצב שיבטלו את המגן והציון בחינה זה הציון שיהיה. אבל זה קורה לעיתים נדירות מאוד והבנתי שזה לא אישי אלא רק אם מסתכלים על כיתה שלמה. אני לא הכי בטוח אבל אין לך מה לדאוג הייתה אצלנו ילדה שהגישו אותה על 98 והיא הוצאה 58 ולא אמרו לה כלום.. וכן אני מקווה שבאמת יהיה בסדר
אין לי כח זה שאלון ארוך כל-כך...

בודקים אבל גם אם זה הגיוני

יכול מאוד להיות שהמגן באמת משקף את מה שהכיתה עשתה במשך השנה ופשוט הייתה בגרות קשה אז יש/ הבדלים ממש גדולים ואז במצב כזה גם לא פוסלים את המגן

asaf105

New member
מועד חורף הנה אני בא!!!!!!../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

טוב הלך די טוב, הרבה יותר טוב ממועד א' זה בטוח עשיתי את 006, היה שם תרגיל בעיית קיצון עם חרוט!! ולעזאזל עם המורה הזה, רק בגלל שלא למדנו על חרוט לא ידענו לפתור כי תכלס זה היה התרגיל הכי קל בבגרות שני התרגילים האחרים היו כל כך ארוכים ומסובכים, בתרגיל 3 יש לי טעות ב2 סעיפים ובתרגיל 4 בעוד סעיף בכל מקרה נראה לי שאני לא מקבל מעל 90, הטעויות שלי יהיו יותר מ10 נקודות, ואם יהיה לנו בוחן מרושע כמו שהיה במועד א' אז יותר נמוך אם אין לי 90 אני אגש שוב בחורף

Chen Shesek

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טעיתי בכל שאלה שעשיתי. ראיתי את הטופס של 006 (עשיתי 806) ויצא לכם אפילו יותר דוחה.. גם אני טעיתי בתרגיל 3..

היה הרבה יותר קל ממועד א

עשיתי 005 ועכשיו באמת היו לי תשובות לכל השאלות,והגיאומטריה היה נורמאלי ובקיצור הרבה הרבה יותר קל.אני ממש חושבת ששיפרתי. וב003 לא נירא לי ששיפרתי יצאו לי שם דברים מוזרים וגם לא היה לי כוח לשבת על זה אבל יאלה נסתפק ב98 סופי וזהו מקסימום אם ממש יפריע לי שזה לא 100 נעשה שוב חורף אבל אני בספק

כעבור שעות

סוף סוף חזרתי הביתה
אחח קשיי החור. בכל מקרה, להתבכיין על הבגרות. D: היה מגעיל ומוזר, ונראה לי שתשובות הגיוניות וחמודות שיצאו לי בסוף בכלל לא נכונות :X ואני לא מבינה למה גם חחח. רק האינדוקציה הייתה מקסימה, קלה וחמודה כרגיל
עשיתי הסתברות. שוב. למרות השנאה העזה וכל זה
הבעיית תנועה הייתה זדונית פשוט, אז אין מה לעשות. כמו במועד א' טעיתי בסעיף אחד
בכל מקרההה. יש לי ציון סופי 89 במועד א', שזה באמת לא כזה נורא, אלא להפך דווקא ממש סבבה. :) עשיתי את זה בעיקר כדי לא לפספס אפשרות, וגם בתכלס כי ה9 מציק לי בעין... בא לי 90 בלאט
גם דיברתי עם המורה שלי, והיא אמרה שהיא ממש לא ממליצה לעשות 806 בחורף
היא אומרת שהחומר של 806 ממש לא ישב לי טוב בשילוב עם ה807. נראה כבר עד כמה אני אהיה נואשת חח. |סחפירה| וזה :) יאללה חופששש
זזתי להתקלח ולישון.

למעלה