אז מועדי ב'!!!!!

asaf105

New member
אז מועדי ב'!!!!!../images/Emo3.gif

אז היום היו מועדי ב' באנגלית, ויום חמישי יש מועדי ב' במתמטיקה אז איך הלך לכם אנגלית?? אני ניגשתי לE ולF והיה כל כך קל!!!!!! פי אלף יותר קל ממועד א' ולפי התשובות גם צדקתי בהכל!! אז אולי יש לי 100 בשניהם

לאהדורה

New member
חחח אני עשיתי רק E

משום שF אנחנו עושים בחורף...היה הרבה יותר נחמד מהמועד הקודם למרות שיש לי טעות מפגרת! ועוד חשבתי לשנות אבל בסוף השארתי :(

Doodlez

New member
E כפרהאניעליו../images/Emo99.gif

חחחח הוא היה קצת טריקי כי היו שאלות שהיה חשוב לקרוא ממש את השאלה עצמה.. ולא ישר לענות, אבל הלך ממש טוב
חוץ מטעות מפגרת בשאלה האחרונה בהבנת הנשמע (התוכניות לעתיד שלה- כתבתי את זה בניסוח קצת מוזר) הלך לי מעולה בהכל וצדקתי
אני מרוצה בטירוף כי בקודם נפלתי וקיבלתי 79

asaf105

New member
גם בשאלה האחרונה רשמתי קצת אחרת

רשמתי: what she wants to do וביואל גבע רשום בנוסף in the future אני מקווה שלא יורידו על ה"בעתיד"

לאהדורה

New member
בסדרררררררררר! חחחח

בגלל שטעיתי בשאלה אחת והתבאסתי רצח אז אני נורא קטנונית על התשובות האחרות XD

באמת שזה מה שכתוב?!!?

ואוו אני לא מאמינה זה מה שכתבתי והייתי בטוחה שאני אילגת שאני כותבת את זה

E היה ממש קל

אבל אני תמיד מפרטת יותר מדי!@#!@# נראה לכם שיורידו ניקוד אם בשאלה על מה הכי קשה בספינה, כתבתי שהיא לא יכלה לישון בגלל שהייתה חייבת לשלוט בספינה?

ואוו היה כל כך כייף

זה פשוט התחיל מזה שהמורה לאנגלית שלי משום מה אוהבת אותי והייתה ממש נחמדה ומפרגנת לפני הבגרות,אז זה כבר עשה את הכל לפחות נוראי. ואחר כך גם בדקתי רקר את השאלות האמריקאיות לפי המורה שלי וצדקתי אז זה גם עשה תחושה טובה

Xx Reut xX

New member
לא משהו בכלל

עדיף שלא הייתי עושה וזהו, היה קשה יותר ממועד א' =\ סתם קמתי ב-6 !!!

Doodlez

New member
../images/Emo201.gifאיזה שאלון עשית?

לא נורא, זה באמת בקטנות.. מה שטוב באנגלית שאפשר לגשת דיי הרבה פעמים.. ולמה ב6?

Xx Reut xX

New member
F ספרות

שנה ראשונה שהשאלון הזה קיים ודוקא בית הספר שלי החליט שהוא ממש חייב להגיש אליו את התלמידים שלו
!! נעל בראששש וזהו שאני לא אגש לזה עוד הרבה פעמים! ממש לא אלמד את זה שוב! זה אשכרה חומר ללמוד. ועוד החשד להעתקה שדפקו לי! ו-6.. כי נו אתה יודע
צריך להתקלח להתארגן ללמוד קצת לאכול משהו וכ'ו וכ'ו. בממוצע 3 שעות!

טוב אז היה הרבה יותר מובן ממועד א' ../images/Emo94.gif

(מדובר במודיול E ) אבל ברור שבשאלה שהיה צריך לסמן שני V , סימנתי את שניהם נכונים ולקראת סוף הבחינה התערערתי והחלפתי אחד וככה איבדתי 8 נקודות סתם וככה יש לי טעות אחת באנסין >< ( ולמזלי זאת הטעות היחידה :) ) רק לי זה יכול לקרות ><
בהבנת הנשמע הסיפור קצת שונה ואני בסרטים חחח יש לי לפחות 20 נקודות לפי יואל גבע , אבל אני לא יודעת אם השאלות הפתוחות שלי בליסנינג נכונות :[ רשמתי שהדבר הכי קשה לסינדי היה " to be without sleep" ולא נראה לי שיקבלו את זה כי בתשובות שמים דגש על המחסור ולא רשמתי על המחסור, אלא רק על השינה
ובשאלה האחרונה רשמתי "prepare to go to south africa" או משהו כזה .. כאילו לא רשמתי בקיצור שהיא מתכננת אלא הרחבתי מה היא עושה ..
נקווה לטוב , בהצלחה לכולנו

Chen Shesek

New member
ההרגשה במועד ב' הזה היא פשוט כאילו

לומדים כל השבוע למתמטיקה, עושים הפסקה של שעה לעשות איזה מבחן באנגלית, וממשיכים עם המתמטיקה. היה מעולה! בטוח שיפרתי. לפחות זה :)

למדתי ממש קצת אז את יכולה להרגיש טוב עם עצמך

אני לא מכירה כמעט אנשים שלמדו הרבה לזה,לאף אחד כבר אין כוח ללמוד

למעלה