אז מה?

קפת

New member
אז מה?

מסתבר שיש לכם חיים בלעדי. עלובים, אמנם, מלאי יגון ושיממון, אבל גם זו צורה של קיום, מסתבר. עכשיו גם אפשר לראות מי הניקים שלי ומי לא. לגבי חמור ואודיסאוס, ישנה ודאות שהם לא אני. שלב ההוכחות: 1. אודיסאוס וחמור עדיין כאן, למרות העלמותי המסתורית (מי שצריך פרטים, בשליח או במסרים, ובבקשה להיות נחמדים אלי. אני מאוד רגישה בימים אלה). 2. אודיסאוס מתעבת כל מה שטעים לאכול, ועדיין מסרבת להכיר בכך שיש לה הפרעות אכילה. אני מודה שיש לי הפרעות אכילה.ולכן אודיסאוס לא יכולה להיות אלטר אגו שלי. מ.ש.ל. 3. חמור. כאילו, צריך הוכחות נוספות שהוא זה לא אני? דה? 4. נשארה רותמותק, זותי עם כל המספרים של הבברליהילס שדבוקים לה לתחת. אנלא יודעת אם היא זו אני. בחיי שלא. חלק מתופעות הלוואי הידועות של התרופות, הוא חוסר היכולת להבחין בין מציאות לדמיון. אחלה תרופות. לא בסל הבריאות, אבל שוות כל שקל אני מספסרת. 5. לכו לעזאזאל. 6. שבת שלום. 7. ז. 8. בוגו היא הכי מותק. נשיקות לבוגו.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
רק שתדעי

שאיבופן, בריזר, קורונה ווויסקי בתוספת מחזור וללא ארוחת ערב זאת אחלה סטלה. אם תשתדלי מספיק, אולי אפילו בסל הבריאות. התוצאות יכולות להיות הרסניות, אבל אם כבר הגעת לכאן, את מאה אחוז מחוסנת. <רותם90210, סקס, קסמים וברנדון וולש>

קפת

New member
תבדקי אם יש לו

הוא הסיכוי היחיד שלך להשתלת כבד כששלך יגיע לאי ספיקה. אודיסאוס, יש לך מתכון לשחמת כבד?

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
כן המפקדת!

<לוקחת את האווז, לוקחת הכבד, באמת שהגיע הזמן לארוחת צהריים> בתאבון לי. <הא, אודיסאוס, אם כבר, תוסיפי בנות גילמור לרשימה, בנות גילמור!> <ארוחת צהריים ובנות גילמור, ידעתי שאני אמצא תוכניות לשבת...> <שבת שלום> <........>

שיו. איזו מפגרת את

תמיד חשבתי שאני הניק שלך. את עוררת אצלי עכשיו משבר זהות שאני לא יודעת אם אי פעם אני אצליח להתגבר עליו, הקיום שלי היה מבוסס על זה שאני האלטר אגו שלך. נכון, היו אי אילו עובדות שסתרו מידי פעם את הקביעה הזו כמו למשל, שאני לא נראית כמו גזר גמדי, אבל אני נטיתי להתעלם מהן כשם שאני נוטה תמיד להתעלם מדברים שאינם מוצאים חן בעיני. מסתבר שאני באמת טייס. עם יהלום שמה. בקצה.

למעלה