אז מה?

אז מה?

היש בין הגברת לבית טייב לבין מר דותן סחבקייה? או שמא משו יותר רציני? ואני שואלת- חבוב, אם יש לך חברה, למה העניין צריך לגיע לעיתונות על גברת טייב? שבוע טוב!
 

perrinat

New member
מי זה דותן../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

ומה פרסמו
 
נראה לי ש..

קוראים לו יוני דותן-הוא הבן של דודו דותן ז"ל.. היה כתוב שיש לו חברה וגם אמא שלו אמרה שיש לו חברה ואם כבר, נינט רק אולי ידידה שלו. היה גם כתוב שהיא זו שמחזרת אחריו ולא להיפך. הם נפגשו זאיזו הופעת התרמה... זהו :)
 
ו"מעניין לעניין באותו עניין"...

היום ....עוד פחות מ-20 דק' ננעלת ההרשמה ל"כוכב נולד"2 לכל אלו ששאלו..
 

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif הכתבה...

רומן נולד? האם הזמרת נינט טייב הפכה לחברתו הצמודה של יוני דותן, בנו של השחקן המנוח דודו דותן ז"ל? לדברי מכרים של השניים, הם "נדלקו" זה על זה מאז שהופיעו יחד בשבוע שעבר, בערב שערכה עמותת "לב אחד" למען ילדים בסיכון בהיכל התרבות בתל אביב. יוני התפרסם בעבר לאחר שחלה בסרטן ונפגש עם נשיא ארה"ב, ביל קלינטון. הוא עורך בכיר ב"גלי צה"ל" ונחשב לרווק מבוקש מאוד. ויש לו חברה. אתמול הוא חגג יום הולדת (23) עם חברתו, שני. אולם, מאז האירוע בהיכל התרבות, שבו הופיעה נינט, הפכו השניים לידידים קרובים מאוד. נינט אף הספיקה לבקר בביתו של יוני והם נמצאים בקשר יומיומי. בקרב חבריהם הקרובים של יוני ונינט חלוקות הדעות: חלקם טוענים כי נינט מחזרת אחרי יוני. אחרים טוענים כי נוצר ביניהם קליק, ושהם ידידים קרובים מאוד. נינט הופיעה אתמול ולא ניתן היה לקבל את תגובתה. הדוברת שלה מסרה: "אינני מדווחת על חייה הפרטיים". יוני דותן הסתפק בתגובה: "אין תגובה". (YNET)
 
אנשים. אם נותנים קישור..../images/Emo95.gif

אל תעתיקו את הכתבה לכאן , זה פגיעה בזכויות יוצרים
תבדקו את שאר ההודעות בשירשור ותראו שנתנו קישור ואין טעם להעתיק את הכתבה לפורום, אנשים יכולים להגיע לכתבה בעצמם ע"י לחיצה על הקישור..
 
למעלה