אז מה...

ilana4ka

New member
אז מה...

ביישנות אצל המין השני-מושך, או דוחה? ז"ת לא דוחה; מגעיל. אבל בכל זאת, מושך, או לא רצוי?

Anna Karenina

New member
מושך, עד גבול מסוים.

ביישנות טבעית, שיש אצל כל אחד , היא דבר מושך, אבל מישהו שהוא ביישן יתר על מידה...זה לא מגעיל, אלא פשוט יוצר טיפוס לא החלטי, שלא תמיד יודע מה הוא רוצה מעצמו, ובטח שלא מהמין השני.

Broom rider

New member
גם חושבת ככה...

בערך. למרות שאני נמשכת גם לבחורים שממממש לא ביישנים.

pain is MY love

New member
ביישנות לא מושכת...

אבל גם שחצנות מגעילה אותי ביותר! לכן צריך שיהיה בחור צנוע אבל לא אחד שמשקשק לפני שהוא מתקשר אליי או משו כזה כי זה מבאס...

ilana4ka

New member
יאפ אני חייבת להסכים עם:

pain is my love אכן צודקת אחותי. ביישנות לא מושכת. לי אישית קשה, כי זה אומר שאני זו שתמיד אמורה ליזום הכל, ולהוביל. ואני לא אוהבת את זה. לא שאני רוצה שישלטו בי. אני פשוט חושבת שבמערכת יחסים זה צריך להיות מאוזן. כך שלא ביישן מידי ולא שחצן מידי. נורמלי. והעיקר שיהיה בנאדם.

אוקי-

מושך: בחורה עם אומץ, מצחיקה, צריך את הציניות בבחורה וכמובן שכיף לדבר איתה... לא מושך: שקטה מידי, ביישנית מידי ובכללית אישיות אנמית שכזאת...

HyPeR SoNiC

New member
מסתורי ומושך... אבל שלא יהיה מוגזם

הכרתי פעם איזו אחת, שאמנם דיבורים בטלפון היו אחלה, אבל כשנפגשנו היא לא יכלה להוציא מילה מהפה!!! היא לא יכלה להסתכל עליי, והיא לא עשתה את המאמץ הכי קטן כדי לפתח שיחה..... מידה כזו של ביישנות, למשל, דחתה אותי... אני חושב שיש מעין מסתוריות בביישנות, דבר שגורם לך לרצות יותר להכיר את הבן אדם.... אבל שתדבר! שתזרום!

*-*SUNSHINE*-*

New member
ממ...

זה חמוד שהם ביישנים אבל עד גבול מסויים זה גם נורא כיף שיש מישהו שהוא עם בטחון עצמי גבוהה,אבל לא יותר מידי...צריך שיהיה באמצע. מה מושך?שהוא מצחיק.וזורם. אבל יש מצחיק ויש מ צ ח י ק... מצחיק הכוונה שאני ממש נקרעת ממנו-ואז הוא קנה אותי בענק. מה לא רצוי?שלא יהיה אדיש.אנשים כאלה מציקים לי ברישתית(סליחה מראש לכל האדישים באשר הם) יש יותר מידי בנים שואהבים בנות ציניות,מצחיקות,משוגעות כאלה,אבל יש יותר מידי בנים שלא ממש יודעים איך להתמודד איתן.. אנא-תרמו ברוחב לב

גברים:מושך/לא מושך:

מושך בטירוף: מבטים זדוניים, קול גברי,משפטים דו משמעיים-עד גבול מסויים, אומץ,מצ'ואיזם,מגע..או...מגע .... טוב די!
לא מושך: ביישנים,דיבור איטי וחסר ביטחון, המנעות ממבט ישיר...

NBGirl

New member
המממ...

שאלה קשה. בנים יכולים להיות חמודים אם הם ביישנים, אבל עד גבול מסויים! באופן כללי, אם הביישנות לא מוגזמת זה לא מרתיע אותי. למרות שגם אני קצת ביישנית, אז אני צריכה מישהו שהוא לא..

אצל בנים?

חמוד!
אבל אצלי זה לא ככ טוב כי אני ביישנית בעצמי.. אז ביישן+ביישנית זה יכול גם לא להוביל לכלום..

yofi tofi

New member
מה מושך בביישנות? זה משגע אותי!-לרע

מאוד משגע,ואך ורק במובן הרע של זה... לא יודעת,לא נמשכת לביישנות.. מעדיפה שיבואו 'דוגרי'...

למעלה