אז מה..

eyallz

New member
אז מה..

איך אני מפנטז על היום בו אני יכתוב פה הודעה עברתי טסט עם מלא סימני קריאה.. אני כבר הרבה אחרי שיעור 30 והמורה שלי לא חושב שאני יכול לגשת לפנימי אני די נפגע מזה למען האמת. נכון,אני עושה שטויות בשיעורים ויש לי פאשלות כמו היום שלקראת מעבר חצייה לא שמתי לב להולכת והוא הביא ברקס. אז נכון,לא הייתי בשיא הערנות באותה שנייה,אבל זה סיבה לא להגיש אותי לפנימי?אני לא טיפוס שמסוגל ללחוץ עליו בעניין,אבל הוא צריך לגלות אחריות ולעודד אותי להתקדם לקראת טסט,הוא בכלל לא מדבר איתי על זה,כאילו אני רחוק מרחק שנות אור מזה ואני מאוד נפגע. הגעתי למסקנה שנהיגה זה דבר מייאש,הייתי צריך מההתחלה ללמוד על אוטומתי והכל היה נראה אחרת.הילוכים דורש המון ריכוז וקורדינאציה וזה קשה לי הכל ביחד,במיוחד לנוכח העבודה שאני מתכון לנהוג על אוטומתי אחרי שאקבל רישיון...

Krishi

New member
תשמע...

גם לי היו קטעים כאלה.. של חוסר ריכוז וזה... אמנם המורה שלי דירבן אותי וזה והיה באמת אחלה... אבל מלבד זאת אני מזדהה איתך... לפעמים גם אני לא שמתי לב לדברים וזה אבל זה פעם היה שיעור בסדר ופעם לא... ודוגרי.. גם אני שונא ידני.. שונא רצח.. לא אוהב את זה. לא נוח בכלל... וגם אני כמוך בכלל נוהג עכשיו על אוטומט כי זה מה שיש להורים... אבל בכל זאת החלטתי לעשות ידני כי יאל זה חשוב במיוחד כשתצטרך לקנות אוטו וידני זה בדרך כלל זול יותר... ואולי תשנה את דעתך ותאהב ידני.. מי יודע... בכל מקרה.. המון בהצלחה לך... ותזכור.. כדי לקבל רישיון לא צריך לנהוג כל החיים שלך מצויין.. מספיק שתנהג מצויין את ה-20 דקות של הטסט... אחרי זה כבר תתרגל להכל ותלמד לבד מהרבה נסיעות בכביש....

shiranmomik300

New member
היה לי בדיוק ככה

ואני יכולה להגיד שזה מצב קצת קשה (ואתה יודע) שהמורה אומר לך-"אתה לא מוכן" או "יש מה לשפר" "יש עוד זמן לטסט". גם לי היה את זה אבל ביקשתי ממנו שיבין אותי קצת ושאולי יש לךי טעויות אבל זה לא אומר שאני לא יודעת ואז הוא קלט את זה ואז הודיע לי על פנימי עשיתי 2 שיעורים לקראת הפנימי, ועשיתי פול טעויות. אבל מה למדתי לקראת הטסט החיצוני ובאמת צריך להקשיב טוב טוב לזה של הפנימי אלו כאילו טיפים לחיצוני. אל תעבור לאוטומט טעות חיים לעבור!!!!! אל תתייאש חשוב לזכור.... אני ניגשתי 32 לפנימי.... בהצלחה !!!

קלקר1

New member
מה גם ,אם אתה עובר לאוטומט...

לא תוכל בחיים לנהוג על ידני אם תצטרך מתישהו מסיבה זו או אחרת... (מקרה חירום או כל דבר אחר)...

סתיו מ

New member
נכון מאד- תן לי להגיד לך משהו חמודי

כשאני התחלתי ללמוד, אמרתי לעצמי : למה לי כאב ראש
האוטו של אבא שלי אוטומט וגם של כל מישהו אחר שיש לו ביטוח של נהג חדש וייתן לי לנהוג. בקיצור התחלתי ללמוד על אוטומט , ומהר מאד הבנתי שזו היתה טעות. ואלה הסיבות: |כוכב| אני לא רוצה להיות תלוייה ברכבים של אנשים אחרים, וכדי לקנות אוטו משלי, יהיה לי זול בהרבה הילוכים. |כוכב| יש אנשים בלי טיפת אינטיליגנציה שנוהגים על הילוכים - אז למה אני לא יכולה
|כוכב| הילוכים זה דבר שמסתדרים איתו ובסופו של דבר כולם מצליחים. |כוכב| לא ניסיתי הילוכים אז למה לפסול? |כוכב| שתהיה לי אפשרות לנהוג במקרי חירום על הילוכים |כוכב| שאם לא בא לי לשתות באיזו יציאה ולמישהו בא לשתות ויש לו הילוכים אז אני יוכל לנהוג במקומו אליו הביתה.. ועוד הרבה הרבה דוגמאות. בקיצור - איך שהתחלתי ללמוד על הילוכים העניינים זרמו והיה סבבה.. ואחרי 38 שיעורים - עברתי טסט שני
והיום אני יכולה להעיד על עצמי שאני נוהגת
וכל מי שיושב איתו באוטו גם אומר את זה
ככה שאין לך מה לדאוג..הכל יסתדר...ולא שווה ללמוד על אוטומט!

בלגאנים

New member
אני לקחתי כמה שיעורים על הילוכים

וממש לא הסתדרתי עם זה,זה סיוט, כל הזמן לחשוב מתי להעביר הילוכים, מי צריך את זה. ואז עברתי לנהיגה על אוטומט והלך ממש אחלה, יותר טוב מהשיעורים על הידני

FreakStyler

New member
בוא אני אגיד לך מה אני חושבת..

קודם כל גם אני מפנטזת על הרגע בוא אכתוב שעברתי (סוףסוף) טסט. אני כבר עשיתי בין 70 ל 80 שיעורים. כןןן. בקשר לפנימי... רק שתדע שאותי הגישו רק אחרי 65 שיעורים. כל אחד והקצב שלו, אני מציעה לך לא ללחוץ על המורה, אולי תשאל אותו ככה עוד כמה זמן הוא חושב שתוכל לגשת לפנימי. אם הוא לא מדבר איתך על פנימי, אז סימן שאתה לא מוכן,ועדיף לגשת מוכנים לטסט, אפילו אם זה רק פנימי, מאשר לגשת לא מוכנים (רק כי עשית מעל 30 שיעורים..) ולהיכשל.... לא נעים להיכשל....
אם קשה לך, ואתה לא עירני מספיק, אז אתה בעצמך יודע שאתה לא מספיק מוכן. סמוך על המורה שלך, אין לו איזה אינטרס סתם להחזיק אותך. ואתה לא צריך להיפגע שהוא לא מדבר איתך על טסט פנימי (איתי דיברו על זה רק בשיעור 60!) ועוד נקודה חשובה: אתה טוען, שהא צריך לגלות אחריות ולעודד אותך להתקדם לקראת טסט, אתה כאילו מתכוון, שמתי שהוא יודיע על טסט, תתחיל לקחת יותר ברצינות את העניין ותתקדם. אתה, זה שצריך לקדם את עצמך ולהראות למורה "הנה אני מוכן", להוכיח לו שאתה כבר שולט. פתאום הוא יודיע לך בהפתעה שיש לך פנימי בקרוב מאוד... (המורה שלי אמר לי יומיים לפני הפנימי שהוא קבע לי פנימי.. וזה בא לי ממש בהפתעה...) אז סליחה באמת על הזיוני שכל......
ושיהיה לך בהצלחה!

m G m

New member
אמממ...אני כבר הפסקתי לחשוב

על טסט. אני חושבת על תאוריה ומחכה לרגע שאני אכתוב בפורום בענק : עברתי תאוריהההההההההההההההה (אחרי שתיגמר השביתה ה-#$%^^$% הזאת)
אבל בכל מקרה- אל תתבאס ואל תתייאש זה הכי חשוב. בסוף לכוווווולם יש רישיון, חלק מהר יותר חלק פחות יותר, אבל אני אף פעם לא ראיתי מישהו כבר נשוי עם ילדים שעדיין לומד נהיגה (מהתיכון
) או אפילו אחרי צבא...
אז תתייחס לזה כמצב זמני...

AfroditA18

New member
כולם עוברים את זה.. אל תדאג אתה

תכתוב את זה פה :) אבל לא צריך להשוויץ רק תנהגו בזהירות !! באמת זה הכי חשוב.... בלי דאווינים על החבר'ה... תהיו זהירים, תזכרו הכבישים קטלניים... ובאמת... תהיו ערניים ,אל תשתו , תסתכלו טוב בצמתים, תגיבו מהר, תנו זכות קדימה להולכי רגל במעבר חצייה- אל תשכחו שגם אתם הייתם פעם כאלה אההה וכמובן הכי חשוב.. אל תתנו יותר מדי גז !

למעלה