אז מה

Dovsha

New member
אז מה

אז מה אם את מתוסבכת, תרגישי פה כמו בבית. אנשים יעברו, יסתכלו, יגיבו - אל תשימי לב - הם כולם אוהבים שופטים מרימים גבה. אבל פה את כמו בבית. אז מה, יש המון מתוסבכים בעולם אל תרגישי לא נוח, תתפלאי יש עוד תקווה לאחת כמוך רחמים עצמיים יגידו לך - אני!? מה פתאום, את הקטע הזה כבר עברתי. את יודעת שבימים ששקעת היה לך כואב בגרון - את נחנקת ומישהו הציל אותך. איך רצית ללכת ולהעלם ובכל זאת מישהו תמיד הציל אותך, השאיר אותך, בכוח את תהיי פה! לא מבינים אותי לא מבינים רק שאין לך מושג ואף פעם לא יהייה כמה אנשים יכולים להבין, אם רק תתני את האוקיי, אם רק תתני להתקרב, ויש כאלו שפשוט מבינים, ככה בלי להתכוון אפילו, בלי להכיר אותך - מבינים. אל תגידי לנו יותר לא רוצים לשמוע, נמאס כבר ממך עם כל מצבי הרוח שלך... אבל אתם לא מבינים... זה לא מצב רוח... אני לא רוצה אני לא צריכה אני כן אני לא אני חולה. את חייה את חייך מחכה לרגע שהכל יתהפך - להתאבד? לא בא בחשבון. לברוח? לאן? עם מי? אף אחד לא משוגע כמוך אף אחד לא יוכל להסתדר אתך, לא ממש, לא עד הסוף. את את כותבת... תכתבי, תשתחררי רק מפה תבוא הגאולה. מצחיקה שכמותך את באמת חושבת שאת שווה משהו? את, עם כל הרחמים העצמיים שלך, שלא עושה כלום ותמיד בכל זאת מרגישה שעושה משהו את, תלכי, מתישהו, איכשהו,איפהשהוא... יש מוסדות בשביל אנשים כמוך, יש פסיכולוגים, יש תקווה. אבל בינתיים, את יודעת, תכתבי....

moran.l

New member
ולא רק זה כי אם...

עוד פעם ועוד פעם אנשים יגידו - את לא נותנת להתקרב אלייך, את סגורה. מי שרוצה, שיתקרב לבד. מה הטעם אם אחשף, להיחשף משמע להיפגע. ותעזבו אותי בשקט כי אני לא רוצה, ובפנים כל כך כן. אף אחד לא מבין אותי, חוץ מהדף. ואנשים אומרים שהם מבינים את הדף, אבל הם לא מבינים אותו באותו מובן שבו השלכתי עצמי עליו/אליו. הם מבינים כי מה שנרשם ניתן להשלכה עליהם. ואף אחד לא מבין, למרות שכולם , במובן מסוים מבינים, וכן ולא - ופשוט - איך אמרת - חולה. לצעוק, לברוח, לקפוץ. אבל אף אחד לא יקשיב, אין לאן לברוח ואם אקפוץ בסוף רק אפול. וכל פעם חושבים שיש מחר, וכל פעם נפרש לפניי מחר אחר. והרצוי שטווה את ענן המשאלות מושלך הצידה על ידי המצוי.ורוצה להיות כל כך לבד אף מפחדת מהבדידות . ו.ו.....ו.......ו........ו........ דדדדיייייייייייי!!!!!!!!! ואכן, אכן דובשה שלי, נשאר רק לכתוב. לבינתיים. אבל זה יבוא, את חייבת להאמין שזה יבוא. זה לא הוולך ונהיה קל יותר, לכן מה שנותר זה רק לשנות את אופן ההתייחסות. אוהבת (מאוד) מורן

למעלה