אז מה...

אז מה...

אני גם לומד במסורתי. או שאת חניכה מהקורס או שאת פשוט ילדה ממש משועממת מהמסורתי, שהחליטה להיכנס לפורום שלנו. זה יהיה ממש נחמד אם תגלי לכולנו מי את...

דיתוּש

New member
וואו../images/Emo63.gif

בחיי, מעולם לא ציפיתי לתגובה כזו חביבה. אז אם אני צריכה לבחור מתוך האופציות החביבות שנתת לי, אז אני פשוט ילדה משועממת מהמסורתי. אנשים חביבים יש כאן.

../images/Emo59.gifמה את משחקת אותה זורו?!../images/Emo59.gif

אני עדיין רוצה לדעת איך קוראים לך... אני בספק שזו יהודית, מכיוון שאני מכיר רק יהודית אחת במסורתי והיא הייתה המורה שלי לתנ"ך. ותפסיקי לשחק אותה מיסתורית, זה כבר פאסה, יש דרכים אחרות לפתות את הגברים השווים בנוער תל"ם. נ.ב דרך אגב הבנים בנוער תל"ם שווים יותר מאלו שבנוע"ם.

דיתוּש

New member
או-וואה, עכשיו אני מיסתורית../images/Emo63.gif

איזה מצחיק שאנשים מדביקים לי תוויות, זה כזה משעשע. כן קוראים לי יהודית, ואתה יכול להיות בספק עד מחר, זה לא ממש יזיז לי. לפתות גברים בתל"מ?!
חחח אני רק בכיתה ח' והפכת אותי ללא 'ידעת מה. אם ה"גברים" בתל"מ הם כמוך, הייתי מעדיפה לשמור מרחק.
לילה טוב לכולם!

או איזה כבוד!!!

איזה יופי! חזרנו לגן חובה! עוד מאט גם נתחיל לראות טלטאביז ןנלך לישון ב-8!

דיתוּש

New member
כותבים "עוד מעט" לא "עוד מאט"../images/Emo63.gif

מה הקשר טלטאביז לגן חובה? אפילו הם לא צופים בזה...
די עם התקיפות! תחייך, בלי לחץ

הי, בלי לערב הורים!

מה הקשר בין אמו של יונתן להשפלה שהוא ספג. מה עוד שהערה שכזאת היא בדיוק אותה מלכודת כמו כל אלה שיונתן הפיל את עצמו שוב ושוב. אבל הדבר הכי חשוב הוא שהשפלה זו תישאר לעד בהיסטורית הפורום ועוד שנים רבות ידובר איך יהודית, החניכה הח'יניקית שרק הגיעה לפורום, השתמשה במעט ציניות וחוש הומור כדי להכות ולהשפיל שוב ושוב את יונתן גוזלן, הי"בניק הותיק בפורום.

היא לא אמרה כלום

היא פשוט לא הבינה מה יונתן ניסה לרמוז למייקי. מה שמוכיח שוב באיזו קלות יונתן הושפל...

royelmo

New member
קטעים בפורום ../images/Emo80.gif

באמת מתחיל להיות פה אקשן...

G יוני

New member
../images/Emo128.gifאני חייב להסכים אם ורד!!!../images/Emo128.gif

א- גלעד אני לא מבין למה אני מושפל??? בגלל שהיא לא הבינה אני מושפל?! ב- תפסיקי לשלוח לי מיליון ואחת מסרים! זה מתחיל לעלות לי על העצבים! ג- אין לך איזה בובות ללכת לשחק איתן, או לראות המורדים? משהו שמתאים לגילך... נ.ב
חנן, תמיד יהיה לנו את רחוב הרכבים...
מצטער אם אני לא נחמד פשוט נשבר לי ה-
!!!

דיתוּש

New member
מה את רוצה?../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

טוב, הבנתי שאת רוצה שאני אסתום, רק לא ממש הבנתי למה
הכל בכיף, הכל בצחוק, למה להתחיל להיות רציניים... פשוט הורס את החיים האלה...

למעלה