אז מה?

Mrs.Dvash

New member
אז מה?

עוד יום עבר, עוד יום התחיל... יוסף מסיים טירונות, פוש בעבודה, כולכם עוד ישנים ואני... שוב לא עושה מה שאני צריכה לעשות. אני בכלל צריכה להיות עכשיו למטה במקלט מסדרת קלסרים מתוך שמונים אלף ארגזים [עבודה שצריכה להעשות עד יום חמישי] אבל, למה שאני ארד למטה? אני מושכת עוד יום... שיהייה לי שלישי, רביעי, חמישי לארגן את כל הקלסרים המסריחים האלה... אז אני יושבת פה, שומעת גלגל``צ [סוף סוף אני יכולה לשמוע מוזיקה במשרד הזה!] וכותבת שטויות בקצב. פאטמה לימדה אותי איך להתאפר בעיניים ואני מאופרת נורא יפה [רק רציתי ליידע אתכם :) ]. עוד מעט אני אלך להכין לי קפה ויחשוב למה בעצם אני לא יורדת למקלט ואם כבר אני לא יורדת למקלט אז למה לעזאזאל אני לא יושבת וקוראת את החומר ללימודים שהבאתי איתי!? זהו פיפל, זה הבוקר שלי [אני מלחיצה את עצמי קשות שאני לא אצליח לסדר את כל הקלסרים עד יום חמישי, אבל תעודדו אותי נכון שאני אצליח, נכון!? שמונה שעות X שלושה ימים זה המון זמן לסדר ואני בטוח אספיק נכון!?], סו, שיהייה בוקר טוב לכל חברי הפורום באשר הם. *אוסה בהצלחה במבחן* [ד``ש לשלקי] וזהו... יאללה קומו, עורו יום חדש הגיע....

ש-י

New member
את צריכה להתחתן עם מיליארדר

כדי שתוכלי לשבת כל היום ליד הבריכה בבית שלכם בסביון עם מרטיני והסיגריות הארוכות והדקות שלך משתזפת מתרועעת עם הגנן בצהריים יוצאת לשופינג בפריז בערב את בארוע צדקה בפילהרמונית הילדים כבר מחוץ לבית ולך יש את כל הזמן שבעולם כדי לחשוב על זה שהיית אמורה פעם לסדר קלסרים

Mrs.Dvash

New member
אני מצדיעה לך!

קודם כל כתבת הודעה של יותר משתי מילים... יוו שייקה אתה מתחיל להתרכך... דבר שני בדיוק בגלל זה הדבר הראשון שעלה לי בראש אתמול זה ה-20,000,000, סתם סתם, ממש לא קשור. לא רוצה בית בסביון,ולא סגריות ארוכות ולא שופינג בפריז [למרות שבריכה בבית זה נשמע חביב...], אתה יודע מה אני רוצה לא? אני רק צריכה אהבה. זהו. לא משנה לי איפה נגור, איך נחייה או ממה, העיקר שנאהב אחד את השני. לא כ``כ מציאותי אבל זה מה שחשוב לי. ומצבי הנוכחי בקרשים... ואייש! תראה איך אתה גורם לי להשתפך שייקה. מחמד נפשי, כפרה,נשמה,אוצר,עיניים אף אוזן גרון.... אל תתיחס זה הכל השפעה של המקלט המחניק....

ש-י

New member
דווקא שמעתי שראדון ממסטל טוב

אבל לא כדאי שתשהי שם יותר מדי...

Mrs.Dvash

New member
בעוד א` הצעיר וא` הקשיש

מחליקים להם במדרונות התלולים והמושלגים של שוייץ, אני מנקה את הלכלוך והאבק מקלסרים מעופשים מימי הביניים בלחץ שאני לא אספיק עד יום חמישי... באסה! שוב ירדת לשתי מילים להודעה...

ש-י

New member
אל תדאגי

א` הקשיש יכניס אותך לצוואה יוריש לך את כל הונו א` הצעיר יתחתן איתך ואז תגורו בסביון תשבי ליד הבריכה ואת ההמשך את כבר יודעת

Mrs.Dvash

New member
ססססקקקקקוווווופפפפפפפ!!!!

א` הקשיש לעולם לא יכניס אותי לצוואתו [הוא חושב להכניס את המזכירה הקודמת שלו :)], והידעת? א` הצעיר נשוי + שתי בננות... יש את היותר יותר צעיר [אבל לההההה, מפחיד להכנס למשפוחה שלהם], אבל אם אתה רוצה אני יכולה לסדר לך משהו עם הדודה, בת-דודה, אחיינית, סבתא מישהו?...

למעלה