אז מה

אז מה

קולמן רצת לתנועה? מה קרה? נפלת על פליטת פה שלך ורצת לתקן יפה אהבתי אבל מועמד שכול דקה משנה דיקלום זה לא טוב לנו

הוא פחדן !!!!!!!!!!!!!!!

הוא השפיע על הילדים , משנה דיקלומים משניה לשניה והילדים מאמינים , בא אליי הבן שלי ואמר לי . אם הוא הלך עד לתנועה זה סימן שהוא משקר אם זה לא היה נכון הוא לא היה בא לתנועה ומדבר על זה כי לא היה איכפת לו . הוא רוצה לסגור את התנועה . הוא פחדן .

meni009

New member
רעעעלללל

כואב לי ומפריעי לי תגובתך מי הרעיל אתכם??? תפסיקו להקשיב לכל השטויות מסביב. אני מחזיק ממכם חברה אחראים ובוגרים ולא חבורת ליציני החצר שכל מי שבא ואומר לכם משהו והוא אבא/אמא של אחד החניכים אתם מתלהמים ללא בדיקת העובדות. חברה קחו אחריות. ונותר לכם מעט זמן אבל הזמינו את שני המתמודדים עוד היום ותחליטו אתם!!!! מי המועמד שהכי נראה לכם ראוי להוביל אתכם כמתבגרים ובוגרים ב-5 השנים הבאות. מי ידאג לכם כחיילים? מי ידאג לכם כסטודנטים (דרך אגב לא שמעתי מאף אחד מהמתמודדים שהם ידאגו למשל למלגות) מי ידאג לישוב שלכם ?

אתה הפחדן היחיד

אני רוצה לראות את העתיד של היישוב עם גולברי , לא עם קולמן , אולי היום הזה היום היחיד עד ליום הבחירות יתן לך קצת שכל לחשוב ולהבין למה גולברי ולא קולמן אם היו לך ילדים אולי הייתה מבין .... אבל כנראה שאין לך ..

Master Stav

New member
יש לי 4 ילדים ....

והתנועה היא המקום אליו הם ילכו בעתיד שאל את דרור מי אני ובאיזה פרוייקטים אני משלב את התנועה לפני שתפסול גם אותי !!! אבי קולמן לא אמר שיסגור את התנועה נקודה אבי קולמן יתמוך ויעשה כול שצריך לרווחתם של הילדים שלנו בתנועות השונות בצורן קדימה . רעללללללללללללללל זה COOL אבל לא שזה מורעל בעצמו וחבל שכך התנועה הזו היא הפנינה של השכונה שלנו ...אל תהרסו אותה עם פוליטיקה .

אתה צודק

אתה צודק , הפנינה של השכונה היא בני המושבים , ואם תקשיב להקלטה אולי יכנס לך למוח ותבין מה הוא אמר ולמה הוא התכוון , כי בא אליי הילד שלי אתמול ואמר שאבי קולמן היה בתנועה ואמר להם שהוא לא התכוון לזה , אם הוא הגיע עד לשם עד לתנועה ועבר במרכז ותלש את כול השלטים ששאני ראיתי שתלו הוריד אותם וזרק סימן שהוא כן אמר . אם הוא לא היה אומר לא היה איכפת לו וההוא לא היה עצבני כול כך ולא יודע מה לעשות , אז אל תבלבל במוח ... תודה לך

Master Stav

New member
אני לא צריך לבלבל את המוח

העובדות הינן האמת היחידה שדרושה לי כאשר מכפישים אדם הוא בהחלט יכול להיות עצבני וביחוד שמכפישים אדם שעשה שנים רבות בעשייה ציבורית למען הילדים בהקמת גוד הצופים בקדימה אבי קולמן הגיע לצורן בכדי לומר באופן אישי חברה לה"דם ...ועל כך מגיע לו לדעתי כול הכבוד ולגבי תלישת שלטים ....עד פה ...במשך כול מערכת הבחירות לא אבי קולמן ולא אנשיו לא השחיתו ולא תלשו שום שלט יתרה מכך ....כמי שתלה לא מעט שלטים של מיקי אקרמן אני יכול להעיד שלא פעם ולא פעמים תיקנו אנשים של קולמן חוטים של שלטים של מיקי ואנחנו להם אותו כנ"ל לגבי שלטים של מנדי ושל יצחקי ....כך ש...עד פה .

קודם כול בריאות לילדים ולך

ורק לידיעה שכונת צורן שקולמן כך קורא לה הייתה ישוב פעם עצמעי והתנועה הזו נולדה כאן יחד עם הישוב , רעעעעעעעעעעלללל הכוונה למורעלי בני המושבים אם לא הבנת ויש הרבה כאלה בוגרים ופעילים צעירים כרגע , אף אחד לא פוסל אבל אנחנו לא רואים את התנועה שוות ערך לצופים או בני עקיבא אולי בני עקיבא כן שווים אבל הצופים זו תנועה עם מטרות ויכולות אחרות אנחנו קמים מתוך כמעט כלום וחיים את התנועה כול יום כול היום מהבוקר והמלחמות בבית הספר על כבוד בני המושבים וכן הלאה . וזה לא מורעל קולמן אמר ואת מה שאמר לפחות היה צריך לומר סליחה לא התכוונתי . אבל הוא היה אתמול שם והבטיח הרים וגבעות לנו. אנחנו רוצים את זה כתוב בכרוז בשער של צורן כמו שאר הניירות שהוא מחלק לכום רעעעעעללללללללללללללללל

Master Stav

New member
סחטין על הסלנג את זה לא הכרתי ...

ומתנצל על הטעות .... אני בוגר תנועת השומר הצעיר בעצמי ואני רואה בכול תנועות הנוער משהו שמייחד את הנוער המתחנך בהן לעומת הנוער שלא שאל את דרור מי אני אולי זה יעשה לך סדר בנושא ולגבי ההבטחות הנה הטלפון שלי 054-4716703 צלצל/י אלי ותן לי את מה שהוא אמר אני אגש אליו אישית ואבדוק זאת ואקבל כול התחייבות שצריך בכתב .

lelouchV

New member
מעניין..

אני לא הייתי שם, אני לא יודעת מה הוא אמר שם בתנועה אבל כל עוד זה לא רשום ולא חתום זה לא שווה כלום , אפילו לא את העוגיות שהוא מחלק לכם!!!

meni009

New member
לאנטנה שמשדרת אעל

גם לי 4 ילדים............. חלקם לקחו ולוקחים חלק בתנועה אני רוצה את קולמן - כי לי נמאס משקרים ומאמירות ריקות מתוכן. יכול להיות שגם קולמן כזה - אבל בטוח שגולברי כזה מה גולברי הבטיח לך???????????? האם בעבר הבטיח וקיים??????????????? 5 שנים הישוב שלנו הלך אחורה..... מי נשאר איתו בקואליציה כדי שיוכל לעשות????????? מי נשאר חבר שלו?????????? ישהרבה דברים שהתושבים לא יודעים והשתיקה יפה להם. לכן מחר בוחרים בקולמן- שכן אני מהמר עליו , והוא יצטרך להוכיח את עצמו - מה שגולברי לא עשה- גם אותו לא הכרנו לפני 5 שנים ובחרנו בו.

וואלה

לא ביקשתי ולא הבטיח כלום מה לעשות פשוט ככה זה כול אחד רואה את החיים אחרת אתה את קולמן ואני את גולברי אז לך עם האמת שלך ואני עם שלי ונראה מחר מי צדק בהצלחה ידידי למרות שאיך שזה נראה הצלחה גדולה לא תהיה לכם בצורן אבל? חוץ מזה אני לא בדיוק רואה את הקואליציה של קולמן וגם יחד בתנופה לא בכיס של אף אחד אתה יודע שגם מנדי קצת בכסח עם קולמן וש"ס בכלל הרי הוא יסחט עד תום בגלל כול מה שקרה אם יבחר אז כנראה שאני צודק עדיף גולברי . אל תיקח את זה קשה גם הפסד זה רק זמני זה עובר עם המינוס בבנק וכאלה

נו נכון

והשתיקה יפה לך , אז ליהות בשקט . אז איפה הייתה כול החמש השנים האלה ? למה לא דיברתה .. מחכה לבחירות ? אז יש לך בעיות , מצטערת

meni009

New member
מה נכון???

ולמה להיות בשקט??? ממה את מפחדת???? אני הייתי פה 5 שנים תרמתי, עזרתי והייתי מאוד קרוב לפוליטיקה המקומית. לצערי הרסו כל חלקה טובה גם בקדימה וגם בצורן. איפה כל הוועדות של פעם? איפה כל הציבור שיודע לתרום ואוהב לתרום ? הושיבו אותו על הספסל????? מקווה שיחד בתנופה שלהם נתתי את הקול - יחזירו עטרה ליושנה (כמו במאגרת של עדנה) ושהם כן יכנסו לקואליציה - כי הם הבטיחו. ושכן הם יקחו את הסגנות ויפעלו כמו שהם יודעים.(ררק שצוך לא יסגור את התנועה)

למעלה