אז מה,

ש חף

New member
אוהוווו

הפורום חוזר לעצמו. אני עוד ערה,רק כי לא מספיקות לי השעות ביום עוד עובדת
היה לי יום מעפן לפחות נגמר ובנימה אופטימית זו - "מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא" ולכל הבליינים המטורפים - ירוקה מקנאה

ש חף

New member
מה זה תקופות...

היום אני בת 80 לעומת התקופות היפות אני מאמינה שאני אחזור לעצמי כשהתקופה הלחוצה תעבור בנתיים אני מפנטזת בלילות על איזה וויסקי משובח

עוד לא 80

אבל כשכל החבר'ה הקרובים עובדים יחד באותו מקום עבודה (מיד אחרי הצבא) אז היינו יוצאים המון, ממש כמעט כל יום ואז זהיה גם פאבים וגם מועדונים(היום כמעט ולא יוצא למועדונים)....

דסדס

New member
חשבתי

שאמרת לא לקטר.... מותק, מחר בטוח יהיה יום נפלא, אני חושבת שמכסת הימים המעפנים נגמרה כבר.

ש חף

New member
לא קיטרתי

סיפרתי על היום שעבר עלי. אני בתקופה של הרבה מחשבות על שינוי שיוביל לעוד כמה שינויים אחריו נורא מפחיד לעשות צעד משמעותי והכל ביחד מטריף אותי,קשה לי לקבל החלטה כשמדובר במשהו משמעותי בחיים שלי לא רוצה לעשות החלטה שאני אתחרט עליה...

ש חף

New member
לקחתי את הזמן

בשנתיים האחרונות זה יושב לי בראש,אני מדברת על זה הרבה רק לא החלטתי באמת...

רוצה לשתף?

אם זה בעניין של לעבור דירה אז קחי את הזמן כי אני יצאתי מהבית לראשונה בגיל 22 ולא היה הכי קל בהתחלה עד ש...

ש חף

New member
זה מורכב

לא קשור למעבר דירה. קשור לשינוי של כיוון מסויים שזה כולל לימודים ועבודה. שמעתי כבר הרבה עצות ודעות וכל מיני,אבל בסופו של דבר ההחלטה היא שלי אני יודעת מה אני רוצה,רק צריכה זריקה של אומץ.... לקחת סיכון.

מבין את הבעיה שלך

יש דברים שגם כשאנחנו יודעים שזה מה שאנחנו רוצים אנחנו צריכים דחיפה.

דסדס

New member
אם את צריכה עוד דעה

את יודעת את הטל שלי <לפחות פעם ידעת> אחרי שאני אתאושש קצת מהלילה...

ש חף

New member
תודה מותק שילי

אין לי את המספר,החלפתי מספר לפני שנה ואיתו הלכו לעולמם המספרים תעדכני אותי במסר כשתחזרי לשפיות. אבל תודה מתה עליך

דסדס

New member
גרררר

שינויים גדולים, זה תמיד מאיים... אבל יש רווחת אנחה מדהימה אחרי שמקבלים את ההחלטה הגדולה.

למעלה