אז מה,

דסדס

New member
../images/Emo13.gif כנ"ל

כלומר, אני חזרתי קודם.... ומחר יש לימודים ממש מוקדם בבוקר, אבל לישון לא בא... המחשבות לא מפסיקות לזרום בראש

דסדס

New member
זה השיעור היחיד שיש לי, זה השיעור היחיד שיש ל

חוץ מהשיעור אחריו שאני מבריזה... אם אני אתחיל להבריז מהשיעור הזה זה ממש יגמר לא טוב עד סוף השנה..., חוץ מהשיעור אחריו שאני מבריזה... אם אני אתחיל להבריז מהשיעור הזה זה ממש יגמר לא טוב עד סוף השנה...

X2

לא אומר להבריז כי זה ממכר אבל אצלי למשל אם אני מגיע זה דיי מיותר כי זה יהדות והמרצות נותנות בסוף השנה משהו כמו 100 שאלות ותשובות שמתוכן 20 יהיו במבחן(ככה סיפר מי שלמד אצלן שנה שעברה, ביררתי וזה נכון גם לשנה הזו). חוץ מזה אני לא מבריז

דסדס

New member
:) אז זהו

שזה סטטיסטקה, אם אני אתחיל להבריז אני לא אצליח לעקוב אחרי החומר ויהיה מגעיל להשלים אח"כ... את הכשרות ושבת שיש שעה אחרי זה החלטתי שמיותר שאני יהיה בשיעור.

ש חף

New member
דסדסית

תקראי שוב את מה שכתבת ותסבירי לי בדיוק מה רצית להגיד

דסדס

New member
אז ככה

רציתי להגיד שזה השיעור היחיד שיש לי מחר, חוץ מעוד שיעור שאני בכל מקרה מבריזה ממנו. ואם אני לא אגיע לשיעור הזה של 8 בבוקר זה לא יהיה טוב, להתחיל להבריז ממנו כבר בשלב הזה לא יסמן טוב להמשך השנה...

דסדס

New member
עם? איפה?

אני צריכה איזה עם קטן שיחמם לי את הפוך ויתן לי נשיקת לילה טוב....

פלפל לא מבריז סתם

יש סיבה טובה, זה יהדות וזה דיי משעמם, מזלי שלומדות איתי כמה ידידות טובות אז לא משעמם אם הן באות אבל גם הן לא באות תמיד

דסדס

New member
אל תצטדק פתאום

אתה מבריז. סתם, כי משעמם לך ולא בא לך לבוא.

לא רק

בעיקר בגלל שהנוכחות לא חובה וזה מבחן של שאלות אמריקאיותשניתנות מראש!!! ואני לא מצטדק!

ש חף

New member
לא לריב

פלפל תעשה מה שטוב לך... דסדס אנחנו נדבר ולילה טוב ילדים מחר עוד יום ארוך

למעלה