אז מה
יש או אין כרטיסים

shani1351

New member
דרך אגב-

12:42 | 17/06/06 • אז ככהו Ice machinE ו 13:16 | 17/06/06 1. אין מקום ספציפי שמוכר חולצות של דפש. חולצות של סיבוב ההופעות ימכרו אך ורק בהופעה עצמה, כל שאר החולצות שמוכרים אלה סתם חולצות שיש עליהם הדפס של הלהקה. 2. אם היית קורא את העמוד הראשון של הפורום היית רואה שהמצע של פלפאון עומד להתחיל שוב ביום ראשון. 3. פרנץ פרדיננד לא יחממו את דפש מוד. מי שכן תחמם אותם תהיה להקת blonde redhead. (לא יודע מי מחמם את ווטרס)

alpha80

New member
לא,

אני סתם נוהג להיכנס לכל מיני פורומים ולכתוב שטויות בלתי מבוססות.

irashady

New member
אפשר בבקשה

להסביר איך המבצע הזה הולך? יש מספר טלפון לבירורים או משהו? כי אם זה ככה אני רוצה לקנות כרטיס כבר מחר

steelwater

New member
שאלות

זה רק למי שיש קוד כבר או שגם אפשר לשלוח לקובל קוד? איך מקבלים קוד?

irashady

New member
מישהו יכול בבקשה

להסביר לי איך מגיעים למשרד המכירות של קסטל? אני באה מהצפון לת"א ביום שלישי ואני רוצה לקנות את הכרטיס ביום הזה... אז אפשר קצת הסבר? למשל מעזריאלי או מהתחנה המרכזית.... איזה אוטובוס לקחת? לאן? והאם משרד הכרטיסים קרוב לפארק הירקון?

bAruLi

New member
יא../images/Emo70.gif משינאית ../images/Emo9.gif

האמת שאין לי כל כך מושג לגבי אוטובוסים בתוך ת"א. אבל המשרדים של קסטל נמצאים באבן גבירול [154 אאל"ט]. הייתי ממליצה לך לשאול בשרשור הזה בפורום תחבורה ציבורית
הם יודעים הכי טוב
המשרדים לא כ"כ קרובים לפארק (משהו כמו 5 ק"מ), אבל אני מאמינה שיש קו מאבן גבירול לשם
יום נעים

bAruLi

New member
../images/Emo3.gif משינה ודפש זה אחלה שילוב ../images/Emo13.gif

irashady

New member
אני מקווה שפתחת פה עכשיו

ושהם יבואו אולי לחמם אותם (איזה אשליות אה?) טוב אני אחייה גם עם זה שהם לא יחממו אותם.. העיקר הופעה של דפש מוד!! יאללה יום שלישי אני סופסוף קונה כרטיס! קנית כבר??

bAruLi

New member
חחחח דוגרי אשליות ../images/Emo6.gif

משינה ודפש זה לא אותו סגנון, ככה שלא נראה לי שיש מצב שמעלים אותם על אותה במה
(וחבל
) ואממ כן יש לי כרטיס ממזמן
חחחח
וואוווו הופעה של דפשמודדד
כזה חלום

irashady

New member
עכשיו גם לי יש!!

ואני רוצה שיוזלס איידי יחממו אותם בנוסף... אמן אמן!!

למעלה