אז מה, 371?

lgmtk

New member
אז מה, 371? ../images/Emo58.gif

בקצרה? לא הרבה, פיין יכול לקחת אקאטסוקי מתים (אז מי זה לעזעזאל זה שדומה לנארוטו?! ואנחנו גם לא יודעים איך הוא באמת נראה...), נארוטו מצא את סאסקה, ולג'יראיה יש עבר עם פיין וקונאן. והוא דלוק עליה. הממ. שומדבר על מדארה.

Durik4sk8

New member
אמממ

יש לי תיאוריה לגבי זה לא יודעים הרבה את מי גיראיה לימד בעבר רק שהוא לימד את ההוקאגה הרביעי, יכול להיות שפאיין קונאן ומינאטו היו ביחד בצוות ושגיראיה הנהיג אותם, אבל עדיין יש את הקטע שפאיין לובש את הסמל של הכפר של הגשם

Durik4sk8

New member
לא הבנת

התכוונתי רק לקטע שיכול להיות שהם היו ביחד בצוות עם מינאטו

o pie

New member
../images/Emo58.gif

קונאן בטוח הייתה התלמידה של ג'יראייה. היא הבחורה שליד מינאטו. לגבי פיין, זה יכול להיות השחור הזה, אבל לדעתי זה מאוד יכול להיות מינאטו, כי הוא אמר שהוא מחליף גופים אז הוא לא חייבל הראות כמו שהוא היה נראה... והוא גם אמר שהוא אהב אותו, וידוע שהיחסים בין ג'יראיה למינאטו היו כמו אב לבן.

o pie

New member
וחוץ מזה,

חייב להיות טוויסט כלשהו בחיים הפרטיים של נארוטו. לא יכול להיות שאנחנו יודעים הכול על ההיסטוריה של נארוטו וששום דבר לא יתחדש לנו בסוף של הסדרה.

Ryuuku

New member
פרק נחמד

אני מקווה שרק הפרק הזה ואולי הפרק הבא יהיו מחולקים ל-2. אני ממש שונא כשעוקבים באותו צ'פטר על 2 מקרים במנגה. סה"כ פרק טוב, לא פצצה אבל גם לא עלוב. פיין בגוף של דיידארה, ווא, זה היה מוזר. בטח המתקנים האלה שראו לפני 2 פרקים או פרק הם מן חליפי גופות? Oם;

Hikaru

New member
מי לעזאזל אמר ש

הגוף הנוכחי של פיין זה דיידארה? @_@ הוא אולי מזכיר אותו, אז זה הגיוני לחשוב ככה, אבל אנחנו עדיין לא יודעים על זה כלום. תכף גם תגידו שהגוף הקודם שלו היה מינאטו, למרות ש..השיער שלו כתום >_>. פרק טוב לדעתי, סאסוקה קצת הגזים עם הצ'ידורי. כנראה שכל כך נמאס לו מההתערבויות של נארוטו שהוא מוכן לדפוק בו צ'ידורי אפילו כשהוא יודע שמדובר בקאגה בונשין XDXDXD

lgmtk

New member
נו באמת...

FQWF>LWL#F#@$ די ברור שזה דיידארה, אבל אני לא הולך להתווכח. מינאטו? עכשיו שאתה מעלה את זה זה די הגיוני... P: ואני חושב שסאסקה כ"כ התחזק ויש בו כ"כ הרבה צ'אקרה שצ'ידורי זה כלום בשבילו. האמת אני כמעט בטוח שיש לו יותר מלקאקאשי.

UselessCds

New member
אתי הכי מעניין מה עם קיסאמה

כאילו, לכל אחד באקצוקי היה איזה תוכנית נסתרת מעבר לארגון, פיין וקונאן קיבלו הוראות מטובי, טובי בעצם היה מאדארה, איטאצ'י ישלו איזה תוכניות סודיות על ססקה, זטסו נעלם לאנשהו, ורק לקיסאמה אין איזה תוכנית סודית או מטרה אישית מעבר לאקצוקי, הוא סתם יושב שמה בתמימות ונשאר אופטימי! |=

UselessCds

New member
אני רק מחכה ש..

כל התוכניות של כל האקצוקי יצאו לפועל, והוא יהיה כזה "יא בניזונות אף פעם אתם לא מספרים לי כלום!" ואז הוא יפתח ארגון חדש שיתחרה באקצוקי, ותהיה סאגה שלמה על איך הוא אוסף חברים לארגון הזה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הוא נמצא שם בשביל הכייף.

(... ובשביל איטאצ'י D:::
)

last day

New member
~נדחפת~

אחרי מרתון מטורף סיימתי לקרוא עד פרק 171
מפאת עייפות של קריאה אינאנסיטבית(CURSE U ADHD) מפרק 139 (טוב אני מודה, דילגתי קצת על פרקים) עד הנוכחי, לא הבנתי אם הם אמרו בוודאות שמינא-משמו הוא האבא של נארוטו, אז אמ. הסבר @_@? </נדחפת>

lgmtk

New member
comfirmed...

jiraya and tsunade had a conversation in one of the chapters, think it was 269, and they said that naruto had the same personality like his Mother, which i dont remember her name, and the same looks like his father, Minato, which they said he was the fourth Hokage. pretty simple. and welcome? :p

למעלה