אז מה תגידו.

ronen1981

New member
אז מה תגידו.

איך יודעים באמת שמה שאתה לומד זה מה שהכי נכון לך. אני רואה איך אנשים פה מתלבטים מה ללכת ללמוד והאמת אני עדיין לא יודע איך ועל סמך מה הם יכולים להחליט באמת החלטה נכונה כי סכ"ה עד שאתה לא לומד אתה לא יודע באמת אם זה נראה לך וגם אז לא בטוח. וגם אחרי שאתה לומד העיסוק לא בהכרח יהיה דומה למה שלמדת ואתה עשוי לא לאהוב אותו. מכל מקרה אני לומד הנדסת חשמל סמסטר חמישי ואני באמת לא יודע כאילו זה סתם אההההה יש קורסים מענינים נחמדים ויש קורסים שהם איכס אבל זה אני לא יודע מסעיר או מרומם תנפש. אני אסיים את התואר אבל בידיעה אני ילמד לתואר נוסף אחר ואחר עד שאמצע אצמי.

ronen1981

New member
ולדברי להגיב את לא יכולה?

הבנו אני לא הכי מוכשר בעולם בהבאה מילולית (במיוחד כאשרא יש לי רעיון מופשט שקשה להביא אותו בכמה מילים ומשפטים ). אבל אני בחברה לא רעה בכלל אם יצא לך להיות בטכניון היית רואה כמה טעויות כתיב תחביר וכד מרצים ומתרגלים שונים מקיימים תביני שלא פלא שאני יכול רק להתקלקל בנושא. מכל מקרה ע"פ הידוע לי המורה עדיין חיה ונושמת. ועכשיו ברצינות הבנת את המסר שניסיתי להבעביר בדברי הקודמים , אם הבנת אנא נסי לתת עצה תגובה פרודקטיבית וחסכי ממני הערות ציניות. בתודה מראש רונן.

Hawk17

New member
צודק

אתה לא יודע בתכלס אם אתה אוהב את זה עד שאתה מתחיל לעסוק בזה, וזה די מרגיז. אני לפחות מנסה לדבר עם העוסקים ב-3 המקצועות שאני מתלבט, שלפחות יעבירו לי קורט מהחוויה של המקצוע שלהם, שיהיה לי טיפה מושג מה זה לעזעזל מה שהם עושים, כי עד שאתה לא שם,אתה עדיין לא יודע באמת ואתה תם.. אני אישית נתקלתי בחברה שהולכים לעתודה שנה הבאה ללמוד שזה מדהים אותי עד כמה שאין להם מושג מה בכלל הם בחרו ומה הם הולכים ללמוד....בורות........... ...

למעלה