אז מה קרה לג'ון הרבולטור?

זהר25

New member
לא בתדירות....שמגיע להם וכימעט....

בכלל לא.אבל גלגלצ זה כבר לא דוגמא מיבחינתם לדפש מוד יש רק שיר אחד,אבל העניין הוא שהם לא מקבלים את הקרדיט שמגיע להם , לא רק בגלגלצ,אלא גם בשאר התחנות וגם בmtv וחבל. John The Revelator הוא שיר נהדר ואין לו זכר.

זהר25

New member
את precious......

משמיעים הרבה בגלגלצ כי הוא מתאים לתחנה,אבל מה עם שאר השירים ,אבל כמו שאמרתי גלגלצ זה לא דוגמא.

Lady in red2

New member
תמכתי את מה שכתבת

שהם משמיעים את Precious ולא יצא לי לשמוע שם בכלל את Suffer Well ואת ג'ון.

meytal8

New member
לדעתי..

אני בכלל לא שומעת את suffer well בשום תחנה..(או שמשדרים ואני לא שומעת
)

bAruLi

New member
ברור שלא בתדירות שמגיע להם.

גלגל"צ משדרת ברוב הזמן שירים שמדברים היום לרוב אוכלוסיית הנוער, וכן לצערנו דפשמוד לא כ"כ נכללים בלהקות והזמרים שרוב הנוער אוהב היום, וחבל. (בכלל עצוב לדעת שיש אנשים שלא יודעים מי אלה דפשמוד) והעובדה שמבחינת גלגל"צ לדפש יש רק שיר אחד, זה לא כ"כ נכון. שמעתי לא פעם ולא פעמיים את Home,Freelove,Just can't..,Enjoy the Silence ועוד רבים וטובים. נכון, הם לא משמיעים אותם בתדירות כ"כ גבוהה, מהסיבה שהם לא אלילי נוער [
] כמו רוני, מאיה בוסקילה, Green Day, הראל מויאל וכל שאר הפלסטיקים (וסליחה על הזלזול).

bAruLi

New member
[ההודעה נחתכה]

אבל הם לא מתעלמים מקיומם. יש אומנים ישראלים שזוכים לפחות תשומת לב בגלגל"צ =\ (משינה, ברי סחרוף, איפה הילד ועוד).

זהר25

New member
בדיוק באתי ליכתוב את זה....

בסדר אז הם מכירים 3 שירים שלהם והשירים שנתת זה בדיוק השירים שבאתי ליכתוב: home,הם תמיד שמים אותו מאוחר בלילה ו freelove מה זה ניטחן שם שאיקסייטר יצא וכמובן השיר שלהם מבחינת גלגלצ enjoy the silence ובכמה מהתוכניות שלהם שהיה את הדו קרב הזה בין 2 להקות ודפש לקחה ,אז הם שמו עוד כמה שירים חדשים זהו.אבל זה לא רק גלגלצ זה כימעט כול הערוצים ,אבל אין מה לעשות זאות תקופה שהאכות אין לה הרבה משמעות לא בגלגלצ ושאר תחנות הרדיו ובטח שלא בmtv.

למעלה