אז מה קורה?

Shame in you

New member
אז מה קורה?

אני כותבת פה כי לא מצאתי מקום אחר. מה קורה עם הטיסות מחר? יש או אין או מה?

get well

New member
אל על הקדימה טיסות

אל על הקדימה ללילה את הטיסות של מחר בבוקר. אם תיהיה שביתה לא יהיו טיסות מן הסתם..

Shame in you

New member
שמעתי

שגם אם תהיה שביתה יכולות להיות טיסות,אבל אולי יהיו עיכובים. ומה עם הטיסות של אחה"צ? למישהו יש עוד פרטים?

moranda

New member
אני אמורה לטוס בחמישי..ויש לי משמרת

מחר............... מקווה שהשדה לא יהיה גועל ושאכן אטוס................. בלה בלה בלה 15 לשעבר=א.ד?????

neerlect

New member
בשביתה כזו אין טיסות

זה לא כמו בפעם שעברה עם הצרות של הביז'ואים והמנקות. העניין הוא (כפי שכתבתי לקופל כמה שורות למטה) זה לא יכול להימשך יותר מ 24 שעות. באופן כללי זה אומר שזה יישבר מתישהו ביום חמישי בצהריים. איזה מזל שיום חמישי ידוע כיום חלש ביותר מבחינת טיסות, כך שהתוספת של הטיסות לא תורגש כמעט...

שלידיז

New member
נכון לעכשיו

ביטלו משמרות 10 וחצי ורבע ל של הבודקים ובוטלו כמה טיסות כבר לחלוטין חלק עדיין מופיעות בצורה די הזויה על הצג...

kopel111

New member
2 דברים

מה הפירוש בוטלו? לא מורידים למועדון?! איך "מבטלים" משמרת? דבר שני קבלו את התמונה מאתר מעריב, גדול. הם כתבו שלובליאנ התגיע בכל זאת לשחק מול מכבי ת"א, אבל קבלו את התמונה (רמז: טוב שלא שמו גם תמונה של שפר וקטש ביחד).

moranda

New member
הנחתי שיחיזרו\יבטלו..

בגלל הטיסות.. אבל אני היום צ..ז"א שאני אמורה להתחיל ב 14:00 ועדיין לא חייגו........ אוףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה לטוס מחררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neerlect

New member
בוטל זה בוטל, קופל...

בדיוק כמו שכתוב. מתקשרים אליך ואומרים לך "אל תגיע למשמרת, אין לך משמרת, היא בוטלה". אם תגיע למשמרת יגידו לך ללכת הביתה, כי אין לך משמרת. קחו בחשבון שלפי החוק אחרי 24 שעות מוציאים לכל השובתים צווי ריתוק לעבודה, וזה לא יהיה כמו פעם שעברה שהם לא יקשיבו לבית הדין לעבודה, כי הפעם זה לא התחת שלהם. אסור (לפי החוק) להשבית לחלוטין את שער התנועה הבינלאומי היחידי של המדינה ליותר מ24 שעות. אני אישית מרחם על מי שיהיה במשמרת, כשיגיעו כל האנשים שהיו אמורים לטוס ב24 שעות האלה. הם יהיו כמו נחיל דבורים זועם- מרעישים, מרגיזים ונוטים לפגוע במי שבדרכם.

תגיד לי מר לצט

מאיפה אתה מביא את הנתון המעניין הזה שגורם לכולם להאמין לך? לפי החוק אחרי 24 שעות בלה בלה בלה? איפה זה כתוב ואיפה שמעת את זה? לילה טוב לכולם נתראה מחר ב7-2 ובתקווה במועדון

neerlect

New member
ניסיון אח שלי, ניסיון...

אחרי מי יודע כמה שביתות שעברתי בשדה הזה עוד מימי טרמינל 1, השופט לא חוסם את שדה התעופה ליותר מ24 שעות. וואלה!! השדה נפתח להמראות ב11 בבוקר, תראה מה זה... יכול להיות שצדקתי? טוב, נו, זייפתי ב4 שעות... פאדיחה.

15 לשעבר

New member
גועל נפש לעבוד בסוף השביתה

עומסים בלתי נסבלים,אנשים שצריכים להכנס בחזרה לאולם הנכנסים לקחת מזוודות,וכו'. בטרמינל 1 הנוסעים היו מנסים להתפרץ לתעלת המיון לקחת את המזוודות לבד. יאק.

neerlect

New member
את תצטרכי להקים פורום תמיכה

לנפגעי שבירת השביתה הזו. בפעם שעברה שזה קרה זה היה קיץ, רק תנסי לדמיין את העדר הזועם של נוסעים שמגיע למגזרים, בטרמינל 1, כשהם בטוחים שאנחנו אלה ששבתו, והפריעו להם לטוס לטורקיה לשבוע ב200$ לקלאב הכל כלול...

moranda

New member
טסתי..

הטרמינל היה כ"כ עמוס!! כמה נוח שיש א.ב... חחחחחחחחחח שלוש דקות והיינו בדיוטי....... תכלס אני מבינה אותם :)

למעלה