אז מה קורה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מאיירס לאנרד העיר איזו הערה גזענית ואנטישמית שהשאירה את הסובבים בהלם, הליגה וההיט החליטו לא לעבור על כך לסדר היום והבוקר הודיעו שהוא מושעה עד להודעה חדשה.

ארסן איליאסובה סיכם ביוטה וצפוי להצטרף לקבוצה בימים הקרובים. אחלה חיזוק לדעתי.

דיווחים שבמידה והקאבס ו דראמונד יגיעו להסכם בייאאוט, הוא צפוי לחתום בלייקרס.

גולדן מגלים עניין בויקטור אולודיפו.

דאלאס מנסים להשיג את קווין לאב.

ולמקרה שפספסתם, גריפין סיכם בנטס.

Rapgamer

Well-known member
איליאסובה שחקן סביר סך הכל למרות שהעונה הוא לא קיבל חוזה מאף קבוצה. לא מצפה שימלא תפקיד משמעותי במיוחד. המחליף של ניאנג למקרה שהאחרון יפצע או ישחק ממש גרוע.

דראמונד בלייקרס יוסיף להם עוד יותר גיוון בעמדת הסנטר, סוג של שדרוג על פני גרסת המקגי/דוויט שהייתה להם בעונה שעברה. עכשיו הם מקבלים תרומה שונה מהעמדה. מי שהכי יפגע מהמהלך זה כנראה מונטרז הארל שדקות הפלייאוף שלו יקוצצו עוד יותר.

ולגבי מאיירס לנארד... מה הסיכוי שמכל השחקנים בליגה מי שקילל קללה אנטישמית הוא גם זה שהכי נראה כמו חייל ב-SS?

אנטישמיות היא חלק מהשפה והתרבות. גם יהודים חוטאים בה בלי לשים לב. אני מכיר את זה גם מעסקנים זרים שעשיתי עסקים איתם במשך שנים - יכולים היו לזרוק הערות אנטישמיות בלי מתכוון [הם לא שונאי יהודים, גם לא עמוק בפנים], כשאני יושב לידם והם יודעים שאני יהודי, והם אף פעם לא הבינו מה לא בסדר עם מה שאמרו, גם כשהייתי מעיר להם על כך, היו חוזרים על זה. זה פשוט חלק מהדיבור, לא מבינים את המשמעות, וכך גם המקרה הזה. במקום לקחת את זה למקום קיצוני ולדרוש לסיים לו את הקריירה ואת החיים, הייתי שמח אם יבקר במוזיאון השואה ויעלה לאינסטוש'לה ולשני, איך קוראים לזה... טיק-טוקל'ה. קוראים את זה "סטורי", לא? יתייג גם חברים לקבוצה. לדעתי זה פתרון יותר טוב, ויותר יעיל, אם באמת רוצים לשנות. אני באופן אישי לא נעלב ממילים ולא מהמשמעות העמוקה שלהן, אבל זה לא הוגן מצדי להסתכל על עצמי, כי אני גר במגדל שן ולא חשוף לאנטישמיות/אפליה, אז אם רוצים לשנות, הדרך היא ללמד. במקום זה בחרו בדרך הקלה מבחינה שיווקית ותקשורתית - סוספנשן אינדפנטלי, ועושים את זה כל הזמן, וזה מתסכל. תכניסו גם פוליטיקאים ומאכערים שיש להם אינטרס לשחוט את הבנאדם למען רווח אישי [#שגרירנו_באו"ם, למרות שלא ממש ראיתי התייחסות שלו - עדיין - למקרה הספציפי הזה], וזה בטח לא נותן כלום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הספרס ואולדריג' כבר לא
שני הצדדים החליטו על פרידה ועכשיו מחפשים עבורו טרייד

יש לו עוד מה לתת בכלל?

Rapgamer

Well-known member
הספרס ואולדריג' כבר לא
שני הצדדים החליטו על פרידה ועכשיו מחפשים עבורו טרייד

יש לו עוד מה לתת בכלל?
הוא גבוה מחליף טוב שיכול לתרום לקבוצות שהעמדה הזאת בסימן שאלה אצלן. הבעיה שהוא משתכר 24 מיליון דולר, קשה לארגן טרייד בסדר גודל כזה רק כדי לעבות את הספסל. אם יקבל בייאאוט הקבוצות החזקות כן ירדפו אחריו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא גבוה מחליף טוב שיכול לתרום לקבוצות שהעמדה הזאת בסימן שאלה אצלן. הבעיה שהוא משתכר 24 מיליון דולר, קשה לארגן טרייד בסדר גודל כזה רק כדי לעבות את הספסל. אם יקבל בייאאוט הקבוצות החזקות כן ירדפו אחריו.
כן
אם היה מדובר על בייאאוט זה היה סיפור אחר
בטרייד ובמצבו הפיזי(הוא בכלל שיחק העונה? )
זה לא יהיה פשוט בכלל

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון ופי ג'י טאקר החליטו על פרידה.
בקבוצה הבטיחו לו שימצאו לו טרייד בשבועיים הקרובים

Rapgamer

Well-known member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
הקבוצות שיכולות להתעניין בו די דומות לקבוצות שהתעניינו בגריפין- ברוקלין, מילווקי, קליפרס...

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
הקבוצות שיכולות להתעניין בו די דומות לקבוצות שהתעניינו בגריפין- ברוקלין, מילווקי, קליפרס...
יש דיבור חזק על הלייקרס עוד מתחילת העונה
השאלה תמורת מה?
וכיוון שמדובר בטרייד אז לדעתי די הגיוני שתהיה עסקת חבילה ביחד עם דיפו.

Rapgamer

Well-known member
יש דיבור חזק על הלייקרס עוד מתחילת העונה
השאלה תמורת מה?
וכיוון שמדובר בטרייד אז לדעתי די הגיוני שתהיה עסקת חבילה ביחד עם דיפו.
הלייקרס מפוצצים בפורוורדים. אני לא בטוח איפה הדקות של טאקר לצד לברון, דיוויס, גאסול, הארל, קוזמה ואולי דראמונד- כולם בעמדות 4-5.

למעלה