אז...מה קורה עם 13 יום?

mary17

New member
אז...מה קורה עם 13 יום?

אחרי תקופת שקט בלי שום איזכור על הסדרה נתקלתי בכתבה על מיקי גבע (שפורסמה ב7.12.06) שאומרת שקרוב הוא יופיע בסדרה בכיכוביה של טלי שרון 13 יום ז"א שהסדרה חיה!! ויש לנו עוד פרויקט של טלי לחכות בשבילו... " בקרוב גם יופיע ב"13 יום" - דרמה חדשה בכיכובה של טלי שרון." http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/515/050.html

מגניב, כבר חשבתי שזנחו את זה.

מעניין מתי זה יעלה אם עוד לא התחילו לצלם אפילו

טלי לובשת אירית../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

היא יותר יפה מבר רפאלי, אולי שתתגמן להם?

paperflowers

New member
יייי!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה כיף, כבר חשבתי ששכחו את זה!! תודה מר!

לא הייתי בונה על זה

לא לפני 2010 ערוץ 10 הכושל מחכה שנזדקן ויקום דור חדש שיראה את זה. רב הסיכויים שעד שזה יצא טלי כבר לא תתאים לקאסטינג של התפקיד ויקחו איזה מישהי אחרת שכרגע היא בערך בת 7 אבל טוב נו. לחיות באשליה זה נחמד לא?

מקור ראשון על "הדברים"

http://www.makorrishon.co.il/show.asp?id=16133 "סנדרה שדה מצוינת בתפקיד האם שמנסה כל הזמן להיות בסדר עם כולם; טלי שרון (שמגלמת ב'שלוש אמהות' דמות דומה-שונה) וזוהר שטראוס (אם נתעלם מכמה מאניירות דרמטיות שאימץ לעצמו) מצליחים לגלם דמויות שהן גם פגיעות וגם פוגעות - אבל יותר מכל, שייך הסרט לאסי דיין." למטה יש גם המלצה על "שלוש אמהות".

g a l4

New member
../images/Emo65.gifאז לא שכחו מזה!

תודה
אה והייתי בשלוש אמהות! בערך שליש אולם מלא...אולי קצת פחות
אבל גם משהו!(
)

שובליתת

New member
שאלה..

דבר ראשון .. ראיתי תמונות של טלי יפות כאלה ולוח שנה כזה.. מה זה?? ודבר שני שרציתי לדעת איזה עדה טלי?? תודה .. שובל

מזתומרת מה זה?../images/Emo12.gifזה... לוח שנה../images/Emo6.gif

ששני [paperflowers] מכינה כל חודש. וטלי עדה ישראלית
דור שישי בארץ. אבל לפני זה - ליטאית-רומניה-פולניה.

שובליתת

New member
מי זה אח של טלי?

לטלי יש אח תאום רציתי לדעת מי זה... אני יודעת שזה יובל אבל רציתי לדעת מי זה בדיוק..עם תמונה.. למי שיש אני אודה לוווו מאוד דרך אגב המון תודההההה על התשובה... ולמי שהכינה את הלוח שנה ..את מאוד מוכשרת .. באמת זה מאוד יפה ! ! ! ! כ,ל ה,כ,ב,ו,ד !@# טוב יאללה ביי ביי ושוב תודה נשיקות...

למעלה