אז מה קורה עם קפה?

down under1

New member
אז מה קורה עם קפה?

אני פה רק בשביל הריח ובכל זאת... שאלה
אני לא שותה קפה אבל שותה המון תה, מה הקטע עם להרזות וקופאין? וגם הרבה דיאט קולה... אל תגידו לי להגמל אני מזה אוהבת. אבל אמא שלי אומרת שיצאו מחקרים שהראו שסוכרזית רק מעכבת ירידה במשקל
משהו עם הרמאות של הגוף שלא עובדת, לא ממש הבנתי. אז מי יכולה להסביר לי - מה קורה עם הכוסות תה וקולה שלי? ואם באמת כדאי לעבור לסוכר. כי אם שתי כפיות סוכר יגרמו לי להוריד במשקל... אני מוכנה

jesie12

New member
לא בטוחה לגבי זה

גם אני שמעתי שקפאין מעכב ירידה , אחר כך קראתי שריבוי קפאין מקשה על ירידה בתחליפי סוכר אני לא נוגעת שותה קפה(נס) עם כפית סוכר יוצא לי בממוצע שתי כפיות סוכר ביום מדיאט קולה נגמלתי לחלוטין לא מכניסה הביתה!

סוככרזית אכן לא גורמת לכלום מלבד עיכוב

עדיף סוכר אמיתי אמרה הדיאטנית שלי לפני כמה שנים ואני הפסקתי עם הסוכרזית לגבי קפה שותה אולי כוס בחודש ולגבי קולה רק כשיש בבית וזה קורה בזמן האחרון אולי פעמיים בחודש לגבי תה - מאוד אוהבת תה אז שותה המון תה צמחים שאני בטוחה שאין בזה קופאין כמו בתה האמיתי.

יעל י

New member
אני יכולה לשאול את הדיאט' שלי ביום רביעי...

בכח אופן אני שותה בממוצע 5 נס קפה ביום והיא לא העירה לי על כך כלום. לגבי סוכרזית היא ציינה שזה מעכב גדילה ולכן לילדים שלא חולים בסכרת עדיף להימנע.

down under1

New member
אבל אני לא ילדה וכל המטרה היא להפסיק לגדול../images/Emo8.gif

אני אשמח אם תשאלי בשבילי, כי יותר קשה לי להתפסיק את התה עם חלב והקולה מאשר אוכל אחר. טוב אני אומרת את זה רק כי אני חולה וגם ככה אין לי תאבון... אבל, בכל זאת
תודה לכולן על התשובות

washi tashi

New member
לפי הדיאטנית שלי

קפאין דוקא ממריץ ולכן עוזר בשריפת שומנים. אני בגמילה מהקפה בגלל ההנקה ולא כיף לי בכלל
גם עליתי קצת במשקל. אוף

נסי לשתות משקה שנקרא צ'יקו

הוא כמובן פחות טעים מקפה אבל "תואם קפה" ועשוי כולו מעולש - מוצר טבעי. לא רע בכלל..

jesie12

New member
זוועת עולם../images/Emo31.gif

קשה מאוד להתרגל לטעם יש לי קופסה שלמה בבית, תינתן לכל דורש

אכן קפה מאט את הירידה

מצד שני, פעם מדריכה באחת הקבוצות שהייתי המליצה על הרבה תה (רגיל וצמחים) - ענה כי הוא מעודד את הירידה במשקל. ביננו - תה צמחים גם הרבה יותר בריא מקפה. אני שותה כ 2-3 כוסות ביום, עכשיו גם את זה הפחתתי לכוס אחת בבוקר ושאר הפעמים תה או צ'יקו (כמו קפה רק עשוי מעולש - טבעי).

למעלה