בעצם
זה לא סגור כ"כ. הופעות, עד כמה שאני מכיר את הלהקה, אני לא רואה באופק בשנה הקרובה.. לא בהרכב מלא בכל אופן. בקשר לאלבום, כמו שזה נראה הלהקה בהחלט רוצה להוציא אלבום [זאת אומרת, נואל רוצה וזה די אומר הכל] וזה אומר שאם יצא אז זה יהיה ב2008, כן. נואל אמר שהוא רוצה להוציא אלבום ושנמאס לו מהאלבום היחסית רכים. הוא רוצה אלבום מפציץ, אואזיסי וחזק סטייל דפ מאייבי. משהו מצוין שכזה. הוא כבר אמר שיש לו 8 שירים שהוא מאוד מרוצה מהם וליאם בטח יוסיף אחד או שניים וכנ"ל גאם ואנדי. אז יש סיכוי לאלבום שנה הבאה.. אבל, בשנה האחרונה, יש ירידה ניכרת בקולו של ליאם. אף אחד לא מבסוט מהקול שלו והיה מלא ביקורות על השירה שלו בבריטס. נואל אמר שהוא שר לא טוב ועוד רבים. הוא באמת סתם שר שם. בינוני ולא יותר. לא קול יחודי רגיל של ליאם. מדהים, עם גוון יחודי שיכול להיות רך או חזק בהתאם לשיר [אם תקחו את סופרסוניק או סטופ קריינג..]. אולי יהיו דברים כמו הבריטס, אבל אני לא בטוח. מה שנראה לי זה שנואל רוצה להוציא שנה הבאה, בסוף 2008 [נגיד.. דצמבר 2008] אלבום חזק ככה. סטייל דפנטלי מייבי. שיפציץ. שיהיה רוק אלטרנטיבי ממש טוב ככה. שיזכיר את דפ מאייבי ואולי יגיע לרמה שלו :O.. הוא רוצה להדהים את כולם ולהראות מה אואזיס שווים [למרות שברור לכולם שהם עדיין אואזיס ולא חבורה של פאסה] ושהם עדיין יכולים להוציא אלבום חזק, ואז להצליח בגדול עם האלבום לקבל המון ביקורות חיוביות ומחמאות, לשבור שיאי מכירות, לעשות אולי איזה טור עולם אחד ואז לסיים.

קשה לי מאוד להגיד את זה אבל ככה נראה לי, מאיך שאני מכיר אותם [את נואל, בעיקר בנושא הזה] ואת ההתנהלות. זאת אומרת, איך שזה נראה, עוד שנתיים או שלוש נואל רוצה כבר להפסיק, ולפתוח בקריירת סולו. אם לא מיד אז אחרי כמה זמן.. מה שגם בטוח יהיה מדהים. מה שכנראה יהיה בטוח, זה שנואל לא יהיה בלהקה אחרת. רק אולי עוד 10 שנים, אם יהיה לו איזה סופרגרופ
בכל אופן, יש לנו כנראה לפחות איזה שנתיים להנות מהם עד הסוף.. אגב, אסור לשכוח ש-שרה בהריון ונואל והיא מצפים לילד עוד מעט. ככה שזה דבר שמאוד ישפיע. הוא בטח הולך להיות עם שרה כמה שיותר בשלושה חודשים הראשונים אחרי הלידה..