אז מה קורה עכשיו? ידוע לכם אם אוא\יס התחילו לעבוד או להקליט את האלבום החדש או משהו מתוכנן בקרוב?
O oasisforever New member 15/6/07 #1 אז מה קורה עכשיו? ידוע לכם אם אוא\יס התחילו לעבוד או להקליט את האלבום החדש או משהו מתוכנן בקרוב?
P pirates to the champ New member 15/6/07 #2 נראה לי שכרגע כלום. יש להם הופעה ברוסיה מתישהו בקרוב, לא? יענו אקוסטית של נואל וגם וכו'... בגלל הבייבי נואל המתקרב אז האלבום המיועד יידחה אני מניח.
נראה לי שכרגע כלום. יש להם הופעה ברוסיה מתישהו בקרוב, לא? יענו אקוסטית של נואל וגם וכו'... בגלל הבייבי נואל המתקרב אז האלבום המיועד יידחה אני מניח.
S sok777 New member 15/6/07 #3 חח לא.. ההופעה ברוסיה הייתה בסוף מרץ! זה כבר היה כמעט לפני 3 חודשים :-\ אני חושב שהם יכנסו להקלטות בשנה הקרובה. רק בסיום ההריון של שרה זה אולי טיפה יעצר אבל עדיין זה לא כמו טור. אתה מקליט כל היום וחוזר הביתה בערב, במידה וזה באזור לונדון, כמובן.
חח לא.. ההופעה ברוסיה הייתה בסוף מרץ! זה כבר היה כמעט לפני 3 חודשים :-\ אני חושב שהם יכנסו להקלטות בשנה הקרובה. רק בסיום ההריון של שרה זה אולי טיפה יעצר אבל עדיין זה לא כמו טור. אתה מקליט כל היום וחוזר הביתה בערב, במידה וזה באזור לונדון, כמובן.