אז מה קורה חברים

אז מה קורה חברים

איזה לחץ של עבודה ואתם פה עושים חיים אבל לא נורא היום בערב גם אני יעשה חיים יש חזרה ואחרי כל החזרות האינטנסיביות לפני ערד הוא יתן לנו לשיר רק שירים שאנחנו בוחרים ואוהבים (הגרון שלי קצת כואב) אבל כשאוהבים משהו הכל עובר לא מאו יין אני זקוקה לתה שלך

sidi

New member
אני רואה

שמאו מתעכבת, כנראה עסוקה, אז תרשי לי להכין לך
עם נענע.

תודה סידוש אני באמת זקוקה לתה הזה

אבל עם הרבה נענע נמאס לי לשתות את התה נענע של ויסוצקי הוא לא ממש טעים והגרון שלי כל כך כואב

sidi

New member
שירים שקטים

בלועזית, בעיקר שנות השמונים. אם זה מעניין אותך אני אכתוב לך גם שמות.

שירים תמיד מעניין אותי

אבל אני לא חושבת ששמות יגידו לי משהו רק שאני שומעת את השיר אני מזהה אותו (אם זה בלועזי) עם עבריים אן לי בעיה

sidi

New member
מה פתאום של ויסוצקי

אני מכין תה רק עם נענע טריה והרבה.

@@

New member
נופרי ../images/Emo25.gif

גם אני פשוט מעולפת
מעבודה, אתמול נהניתי היום אני עובדת, אבל אני לוקחת הכל בסבבה
יש חדש תחת
שיהיה לך המשך יום נפלא

@@

New member
יש לי מלא עבודה ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif|מזיע

אבל לקחתי קצת הפסקה בכדי להיות פה, גם אני מאוד התגעגעתי

ניקולי

New member
אהלן חברה../images/Emo24.gif

ועוד אחד
כי גם אני ת´געגעתי מאוד.... אז מה שלומכם?? הכל טוב???? יום שלישי היום איזה כיף..אני הכי אוהבת את אמצע השבוע כי זה מעין תחילת/סוף שבוע כזה נכון???? גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

@@

New member
ניקולי איזה ../images/Emo77.gif נעימה

מה את עושה כאן בשעה כזאת? איך היה אתמול עם הביקור הקצרצר
היה לי כייף לדבר
איתך אתמול, אני
בך

ניקולי

New member
ממושקה../images/Emo24.gif

הביקור הקצרצר היה באמת קצרצר הוא רק בא לתת לי
והלך..והיום מסכן בא עצבני..עבד שלשום לילה אתמול לילה והיום צהריים הבה אומר לא נח לרגע..
.. נשמה שלי גם לי מאוד נעים לשוחח עימך..הרבה זמן לא שוחחנו כמו אתמול אוהבת אותך חברתי..ותמיד אוהב ניקול* גרול אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

@@

New member
איך שאת נשמה טהורה ../images/Emo25.gif

אומנם לא דיברנו הרבה זמן, אבל כשאנחנו מדברות זה כאילו דיברנו מלפני דקה. גם אני אוהבת אותך ושמחה שאלוהים הפגיש בין שתינו

mariana

New member
ניקולי וריקי../images/Emo24.gif

מה שלומכן נשמות שלי? ניקול אני שמחה לראותך בשעה כזאת זה עושה לי כייף על הלב. ואותך ריקי מזמן לא ראיתי לא לעבוד קשה, הרי אמרתי שבסופו של דבר אף אחד לא יעריך את זה. אז תיהיו כמוני עם
ביד ורגל על השולחן ו
לידי הרי בסופו של דבר לא נועדנו לעבוד קשה, כי הריאות קודם כל איך שאני חולה על עצמי

@@

New member
מרינגו ../images/Emo25.gif

ת´אמת, גם אני יחפה, עם רגלים על השולחן, בשולחן מונח
ומסביבי העבודה, לא בוכה ולא מתלוננת, לוקחת הכל בסבבה. אני לא מקבלת את דברייך, יש אנשים שיודעים להעריך, למשל, הבוס שלי! מה איתך ילדה
שלי? הכל בסוודר?

mariana

New member
סתם נשמה

גם המהל שלי מעריך את העבודה שלי, הוא רק מדי פעם בהלם שאני כל היום בפורום ועבודה .........נגמרה אז הוא בהלם איך אני יכולה להספיק גם זה וגם זה. לא פלא שכל המסירות והכתובות שגויות
מה חדש אצלך?

ניקולי

New member
מרינושקה...

תאמיני לי אני יושבת רגל על השולחן של הסיפרייה של הילדים שלי ונהנת מכל רגע.. לקרוא את מה שכולכם כותבים כאן פשוט מדהים!! בחיי עוד לא אהבתי חברים כמו שאת כולכם..יישר כוחם..ותמשיכו להיות כפי שאתם אוהבת ניקול*
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

mariana

New member
מה חדש אצלך?

שמעתי שגם היום יהודה בעבודה, עובד צהריים? מה לעשות? גם אני אוהבת פה את כולם, כייף שיש חברים וירטואלים ואת וריקי חברות גם לא וירטואליות. אוהבתתתתתתת גם

למעלה