אז מה קונים

maxbass

New member
אז מה קונים../images/Emo35.gif

בדקתי מאמרים שראתי הודעות... לא מרגיש שזה עזר לי עד הסוף, אז רציתי לשאול בעצמי. אני רוצה לקנות לוח גרפי לעבודה בפוטושופ ברמה בינונית בפרספקטיבה למקצועית. מחיפוש באתרי מכירה ראיתי את הלוח הזה: http://www.starcom.co.il/product.asp?product=351 השאלה שלי היא, מה הם הדברים ה"קטנים" שצריך להיזהר מהם (ולהיות מודע אליהם)טיפים לגבי פרמטרים וכו'. כי לא קניתי לוח כזה קודם ואני יודע שאני באמת אתמצא בתחום רק אחרי הקנייה, אבל הייתי מעדיף לרכך את ה"מכה" ע"י צבירת כמה שיותר מידע וטיפים לפני. בתודה

maxbass

New member
תגובה תוכל לעזור:)

הרי יש פה אנשים שקנו לוחות, אז בטוח שלכל אחד יש טיפ או שניים.

מיכאל ג

New member
הבעיה היא

שכל אחד מכיר רק את הלוח שהוא קנה. אין הרבה אנשים שיכולים להשוות בין לוחות ולהגיד לך אם זה טוב ביחס לאחרים או לא. בעיקרון המקצוענים קונים רק וואקום - תבין מזה מה שתבין.

maxbass

New member
כן.. אבל אחרי שקונים, ועובדים..

אז מתחילים לשים לב יותר לפרטים הקטנים, שמפריעים, או דברים חייבים שחבל שאין.. ולהיפך, איזשהם פיצ'רים שממש חייבים אותם וטוב שהם נמצאים. זה מה שרציתי לקבל בתור התשובות.

אני יכול להגיד לך שבלוח שאתה

מתעניין בו צריך 2 בטריות AAA, שללא בטוח כמה נוח זה (נסה לחבר לעט 2 בטריות ותבדוק אם המשקל משפיע על התנועה). בנוסף הגודל, שנדמה לי שהוא בגודל A4, עלול להיות קצת יותר מידיי. תזכור שצריך לפנות בשולחן מספיק מקום גם לזה. את הביקורות ששמעתי על חברת אייפטק אפשר לתמצת למאמר שיש פה בפורום "אייפטק נגד וואקום". אני לא יכול להגיד לך יותר מזה כי לי אין נסיון איתם.

maxbass

New member
ואם הגודל

הוא יותר קטן, זה לא מפריע כל הזמן לצאת ולהיכנס לזום בשביל לצייר? אם לא, אז איזה גודל הוא יותר "סטנדרטי" בקרב הגרפיקאיים? ואני קראתי מזמן את המאמר, אבל בגלל שינויי טכנולוגיה מהירים והתאריך הישן של המאמר, לקחתי אותו בערבון מוגבל

Legacy of Honor

New member
אין זום!

זה כול כך מפתיע, פשוט פינה אחת של הלוח היא פנה אחת של המחשב, זה גם משמש כעכבר. אני קניתי לפני שבועיים את הגרפיר 4 מאריג'נט ב700 ש"ח ואני מרוצה מאוד. מתאים לעבודה מקצוענית(עד רמה מסויימת) וחובבנית.

למעלה