אז מה עשינו היום

אז מה עשינו היום

יסודי את האסלות טיטוא + שטיפה קלילה לריצפה להכניס כלים למדיח ( בדיוק 3.5 דברים ) להפעיל מכונה ממתינה שתסתיים ואז נכניס למייבש לחצי שעה את התלויה ונתלה את המכונה איבוק של המזנון + אקווריום +פינת מחשב השקנו עציצים אולי אפילו נקפל כביסה כי לא קיפלתי כמה ימים כלום מעבר למכונות שהיו תלויות וזהו להיום

יייייייייש אני לא מאמינה הגעתי

למצב שעשיתי מדף אחד בארונית המיועדת לזריקה זרקתי מלא ניירת משם וחלק מהדברים שעדיין לא חשבתי על לאן להעביר העברתי לקופסא וכשיפרד לשלום מהארונית נמצא לזה דברים ( מיידעת ארון עליון בחדר שינה למען זה ) כמו כן פיניתי וניקיתי את שלושת התאים הפתוחים בארונית השניה פורשת לישון לילה טוב

בוקר אור

אתמול בערב תליתי את המכונה הראשונה שעשיתי עם חומץ תבורכו על ההמלצה הזאת כביסה כל כך לבנה מזמן לא יצאה לי ( וגיסי עוד אומר שהבגדים שמגיעים אלי לכביסה לא זוכרים שהם היו כאלו לבנים שכשהם הגיעו עכשוו בכלל הוא יגנב ( גיסי נותן לי הרבה פעמים לכבס לו דברים שהוא לא מצליח להוציא כתמים ))

../images/Emo47.gifאיזה הספקים../images/Emo70.gif

כל הכבוד

איזה מרץ אני עצלנית בטירוף מאוד

מתחברת למה שרשמת מקודם אבל ככל שהבית מתקרב יותר ויותר להיות מסודר ככה יש לי יותר מרץ ואם שמת לב הכל זה לאורך היום ( קצת בחמש וחצי שש בבוקר לפני העבודה והשאר מהרגע שאני חוזרת הילדים משחקים ואני משתדלת לעשות כל פעם משהו אחד קטן ככה שיוצא הרבה וגדול )

אני לא כל כך מצליחה לעשות דברים

עם הילדה. אני יכולה לרחוץ קצת כלים או לשים כביסה במכונה אבל זהו בערך. למרות שאתמול נתתי לה לחפש איזה מכסה מתאים לאיזה כלי בכלי הפלסטיק שיש לי בבית. היא דווקא היתה מרוצה מהמשחק

אני רק עכשוו מתחילה לעשות דברים

כשהם ערים ועדיין לא תמיד זה אפשרי הגדול בן 4 הקטן בן 2 אז אל תדאגי גם זמנך יגיע

Iris G

New member
כמה חומץ השתמשת?

האמת היא שאין לי מספיק כביסה לבנה להריץ מכונה וזה תמיד מתערבב עם דברים אחרים, אבל אולי אני אנסה, אז כמה חומץ? ואיזה, הפשוט רגיל? (צריך ללכת לקנות כי יש לי רק לבישול בבית)

בת כמה היא? שלי בן שנתים

והוא עוזר לי בעבודות הבית - חינוך מגיל צעיר. היום למשל ניקיתי אבק, קיפלתי כביסה, תליתי חדשה, והוא איתי כל הזמן וכבר עוזר.

היא בת שנתיים

אבל היא מעדיפה שאני אשחק איתה במשחקים שלה מאשר לשחק איתי ב'משחקים' שלי
אני מקווה שעם הזמן היא תלמד. מה גם שעד עכשיו היא לא ממש ראתה אותי עושה עבודות בבית, ובטח לא מסדרת...

רק עכשיו הבנתי שזה סרטון....חשבתי

שהחץ על הפנים שלה זה כי רצית לטשטש את הפנים שלה ולמנוע זיהוי..... היא מתוקה.

למעלה