אז מה עכשיו?

אז מה עכשיו?

אני חושבת יותר מדי, אני מודה. אני גם יכולה להיות חסרת סבלנות. אבל.. זו אני. וכבר עבר כמעט חודש לקיומו של הפורום. והגיע הזמן להבין לאן הפורום הזה הולך, לאן אני רוצה לנדוד. יש שיאמרו, תחכי קצת. אבל קשה לי. איך מרחיבים את הפורום, איך מממשים את הפוטנציאל שבו?

מחשבות

בהתחלה חשבתי לכתוב כאן, כפי שכבר כתבתי כאן באחד הלילות, מחשבות של לילה. הצורך הזה להיות יצירתית (לא יודעת אם זה צורך, זה פשוט קורה בעצם) דווקא בשעות הקטנות של הלילה. בתקופות אחרות, שבהן הייתי בוחרת להכנס לאינטרנט בלילה לבן, קיוויתי למצוא בו מישהו לדבר איתו ואחר כך חשבתי שהפורום הזה יכול להיות אמצעי טוב בשביל זה. אבל עזבתי את הרעיון הזה של להכנס לאינטרנט בלילה, כי לפעמים דווקא בלילה האינטרנט עושה לי רע. אני מקווה למצוא בו אנשים לדבר איתם וכשלא מוצאת אני מרגישה בדידות נוראית. לכן בלילות האחרונים כשהיה לי קשה להרדם העדפתי לקרוא ספר, זה מקור הבריחה שלי עכשיו. אז חשבתי על שיחות ליליות בפורום. וחשבתי גם על הרעיון שאת העלית להביא לכאן מישהו מקצועי שיענה על השאלות בנושא של נדודי שינה ו/או חלומות. אלה הרעיונות שעלו לי. אם למישהו כאן יש עוד רעיונות, גם אני אשמח לקרוא עליהן. :)

היי נטע, תודה על תגובתך.

כמו שאמרתי, אני מעדיפה להביא מישהו בזמן אחר. כשהפורום יהיה קצת יותר מלא. מצד שני, אדם כזה ופירסום בואו לכאן, כן יגדיל את קהל הקוראים לפחות של הפורום. כך שאולי כן עדיף להביא בשלב זה. בנוסף. כשפורסם בעמוד הראשי שיש את הפורום הזה נכנסו הרבה יחסית. אז אני מחכה ליצירתיות שלי שתחזיר אותנו לשם, או אולי יצירתיות של אחרים. אך לאור המבחנים אין לי עדיין ממש השראה, ובלילה מרוב לימודים אני לא נודדת כדי שיהיה לי כוח. אז אני אחכה לסוף, ונראה אז. בינתיים, אני מחכה כי לא נראה לי ששיחות ליליות של הא ודא זה מה שאני מחפשת.

למעלה