אז מה עושים?

avi0025

New member
אז מה עושים?

למדתי גם מדעי המחשב וגם משפטים באוני' עבדתי בתור סטודנט כמתכנת בחברה גדולה (במשך יותר משנה) ועכשיו אני הולך לסיים את הסטאז' במשפטים. במחשבים אין עבודה ובמשפטים אין עבודה. אז מה עושים? הסבה לעוד מקצוע? מי אמר ששם יש, ככה אפשר להמשיך לעשות הסבות לנצח. דווקא תחום התכנות די קורץ לי חוץ מזה שאני גרוע בחלק הטכני (תמיכה, כרטיסים במחשב וכ'ו) ויותר חזק בתכנות עצמו. עצה/תגובה יתקבלו בברכה.

coldcut

New member
לך על שילוב מעניין

אני מניח שלא לכל העורכי דין יש את הידע הרב שצברת בתחום המיחשוב וודאי יש היום לא מעט משפטים בתחום. עורך דין עם ידע מקצועי מעולם ההיי-טק יכול אולי להתברג לכמה מקומות

אמץ

New member
דוקא יש לדעתי

כל נושאי חוק הגנת המידע, חוק המחשבים, פשעי מחשב, זכויות יוצרים, פטנטים. לכל אלה צריך גם הבנה טכנית ואני בטוח שמשרדי עורכי דין ישמחו להעסיק עו"ד שגם מבין בזה. תתחיל לחפש משרדים שמתמחים בתחומים האלה ותציג את עצמך. אני שמעתי שחוק המחשבים וכל נושא הפטנטים חם היום. בהצלחה.

pixiER

New member
i know some people

who studied both computers and law like you, and got some interesting offers from big high teck companies who needed them as lawyers and needed the background in computers. try the big ones, they usually have law depertment, and they rather take people like you...

משרדי עו"ד שעוסקים בפטנטים בתחום

הייטק ובקרנות הון סיכון ירצו מאד אדם כמוך

למעלה