אז מה עושים?

פ א ז ל

New member
אז מה עושים? ../images/Emo178.gif

סיימתי את מיקי פוטומוזאיק יש לי בערך 10 פאזלים שמחכים בתור 10 פאזלים קלילים יחסית שיהיה כיף להרכיב אותם לעומת זאת מחכה לי החלק החמישי של בריאת האדם 13,200 חלקים שהוא חצי מורכב ומעלה אבק בינתיים אז החלטתי שאני לא מוותרת לעצמי וחוזרת להתמודד עם הסיוט הזה.... המון המון שמיים ישבתי במרץ והצלחתי להרכיב 2 חלקים! במשך שעתיים
קשה, מייאש.. אבל זו התחלה כלשהיא אחרי שאני אסיים יחכה לי החלק השישי שהוא סיוטי לא פחות שכמעט כולו תכלת הפאזלים הקלילים יחכו בינתיים בקופסאות תאחלו לי בהצלחה
יש לי עוד דרך ארוכה ארוכה
איפה הגמדים הקטנים כשצריך אותם?

האדרים

New member
קודם כל, הרבה הצלחה!

על קיר הסלון שלנו מתנוסס לתפארת פאזל של רומא ב-5,000 שהפך לסמל המסחרי שלנו בפורום (לפחות בתקופה קדומה יותר). פעם אחר פעם אחר פעם חזרנו בקול על המשפט האלמותי "גם את רומא לא בנו ביום אחד" ואצלנו זה היה בעל משמעות כפולה! התחלנו אותו במרץ ומתישהו שקענו לתהומות הייאוש. הפאזל הזה החליף מקום מספר פעמים כדי לפנות מקום לפאזלים אחרים להרכבה. כשקיבלנו יום אחד אומץ (לאחר חודשים ארוכים, אולי שנה), החזרנו אותו שוב לקומה העליונה ומאז חלק אחר חלק הוא התקדם והתקדם עד שהושלם. מבינים אותך מאוד מאוד, חזקי ואמצי, ואם תרגישי שבא לך להפסיק שוב, זה בסדר גמור. בסוף הרי תחזרי אליו וגם תצליחי לסיים.

סקרמנטה

New member
../images/Emo50.gif 10 פאזלים?!

טוב, אחרי ה"ביקור" שלי היום בביג-דיל אני כבר מבינה איך זה יכול להיות שפאזלים מחכים בתור...

מממאיה35

New member
תעשי עוד פוטומוזאיק ../images/Emo13.gif

טוב נו, כל הכבוד שחזרת לתלם
בקרוב אצלי

פ א ז ל

New member
../images/Emo192.gif יש לי עוד פוטומוזאיק מחכה...

אבל אני רוצה להתקדם עם בריאת האדם אף על פי שאני ממש ממש מתקדמת לאט, אתמול הרכבתי בערך 10 חלקים בשעה

פ א ז ל

New member
../images/Emo11.gif עין תחת עין ../images/Emo11.gif

בתמורה את באה לעזור עם השמיים של בריאת האדם!!! תאמיני לי שחצי שעה עם הפאזל שלי ומיקי יראה לך כמו טיול בפארק!

פ א ז ל

New member
יותר נכון "חלק תחת חלק" ../images/Emo6.gif

נשבעת לך שהמיקי הוא קלי קלות לעומת השמיים שלי
חזרתי מהמפגש וישבתי חצי שעה על הפאזל שלי..... הרכבתי חלק אחד! אחד! בחצי שעה!!!

ssyוM

New member
../images/Emo57.gif בהצלחה ../images/Emo24.gif

הוא כל כך שווה את המאמץ

מתקמבקת

New member
וואו

קודם כל זה נראה נהדר, שיהיה בהצלחה! דבר שני, החזרת לי את החשק עם תמונה אחת לחזור להרכיב פאזלים. כבר שנתיים או שלוש של נגעתי בזה ואחרי המבחן האחרון זה הדבר הראשון שאעשה

למעלה