אז מה עושים עם החורף הזה?

LemonLimeLilach

New member
אז מה עושים עם החורף הזה?

בהנחה שהוא אכן מתחיל עכשיו. ואני אצטרך לנסוע בחלק מהימים שעה לכל כיוון עם גשם מה שיהפוך את זה לשעה וחצי...

RenanaD

New member
הממ... מתמודדים?

זה לא שהוא יילך, גם אם תבקשי ממש יפה
או שמוצאים מהר-מהר עבודה אחרת קרובה יותר!
אני עוזרת המון

LemonLimeLilach

New member
הכי בא לי בעולם למצוא עבודה קרובה

אין במודיעין כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

o0Invisible0o

New member
פפפףףף...

עשיתי פן [מחליק] לראיונות עבודה היום ואז כל הגשם!! אבל הוא יחסית שרד אז בסדר.
אמממ זה לא באמת יהפוך לשעה וחצי, אין הרבה ימים של גשם באמת וסתם בהתחלה כל המדינה שוקיסטית אח"כ בסדר.

טוב, אפשר לכתוב על העבודות שלי?
אזזזזזזזזז אני עובדת משרה מלאה בדיוטי פרי. כן, משמרות, כן, בלהבלה אבל בתכלס? משרה מלאה.
ואני שונאת את זה ממש.
היום הלכתי לשני ראיונות עבודה, מכיוון שזה ציבורי פה אסנן את השמות והכל.

משרה אחת היא מלאה, למרות שנאמר לי שהיא גמישה ויש אופציה לחלקית היא מלאה ולפי מה שהוא הציג את זה בראיון זה קיר בטון שאינו ניתן לתזוזה.
השכר 25 לשעה אבל החברה טובה, זה מקום שאני בגאווה אשים בפייסבוק שלי כ"איילת עובדת ב.."
מה שכן, הוא מקבל את הסטודנטיאליות שלי וביום בשבוע שאני לומדת אני יכולה ללכת לעבודה ובכללי הם גמישים בשעות בקטע של לבוא מאוחר או מוקדם לפי בחירה אישית ולצאת בהתאם.
מבחינת תחום- קרוב לתחום שלי, אבל הוא הדגיש שוב ושוב שזו לא משרה להתקדם ממנה למקומות אחרים בחברה, זו משרה שזה מה שהיא וזה מה שהיא תהיה ואני לא מבינה אם הוא מראיין מעפן או שהוא רוצה להנמיך ציפיות או מה כי מה שהוא אמר בראיון שידר דברים שונים לגמרי ממה שנכתב במייל + מה שראיתי בעיניים שקורה סביבי בחברה.

קיבלתי את העבודה הזו ומבחינתו שאתחיל ביום ראשון הקרוב.

משרה שנייה היא חלומית- היא כל מה שרציתי. השכר הוא 38 ש"ח לשעה, השעות הן גמישות לחלוטין ומקום העבודה - בית/משרד גם גמיש לחלוטין. בהתחלה הם רוצים שאני אעבוד מהמשרד כדי לראות שזה מתבצע אבל אח"כ יהיה יותר חופש.
היא ממש בתחום שלי, היא תיתן לי ניסיון וידע בתחומים שאני רוצה ניסיון וידע ויתרמו לי ממש לעתיד העצמאי שאני מתכננת לעצמי והכל נשמע ממש טוב.
מה שכן, היא מרגישה כמו סיכון. קודם כל כי היא חלקית-לקחת אותה אומר לפסול את הראשונה/לנסות להגמיש את הראשונה.
אם אני פוסלת את הראשונה זה אומר שאני צריכה למצוא עוד חלקית שתתאים לזאת = לא פשוט. מצד שני, אם אני מתקבלת אליה לא נראה לי שאני יכולה לסרב לה! באמת!
מצד שלישי היא זמנית- המשרה היא לשלושה חודשים. אם אני לא אאכזב הם ישאירו אותי הלאה ואני די בטוחה שאני בידיים טובות שם ושיש לאן להמשיך ולהתקדם אם אעשה עבודה טובה [ולמה שלא אעשה? הכי בא לי לקבל את העבודה הזו ולעוף איתה..]

אני אקבל תשובה מחר בבוקר [היה לה רצף ראיונות אחרי! אבל הרגשתי שהלך לי טוב ושאולי הרגשתי לה חסרת ניסיון אבל אבל אני מלאת מוטיבציה ללמוד! היא אמרה בעצמה שאני נראית מלאת מוטיבציה ו..גם הגעתי עם המלצות חמות.
באמת!]

נראה לי שכך או כך אני מתפטרת מחר, כי אני מעדיפה את המשרה המלאה במקום שהתקבלתי אליו על פני הדיוטי פרי. פה יש לי עוד שאלה - להתפטר בקטע של "יש לי עבודה אחרת?" או בקטע של "העבודה הזו לא מתאימה לי?" אני חושבת כנות ואולי הוא יבוא לטובתי בקטע של לא להשאר את כל השבועיים עכשיו ולתת לי להתחיל את העבודה השנייה, מצד שני זה יכול לייצר נקמנות והוא יכול להתעקש ולמשוך אותי בכוונה שבועיים עכשיו ולדפוק לי את ההתחלה שם.
אוף. מחשבות? אני גם מקווה שהם לא יהיו מגעילים בקטע של לשלם על שבירת ההתחייבות [הלא חוקית!] כי אין לי כוח לאיומים ובלאגנים, תנו לי לעזוב בשקט ותעזבו את האגורה וחצי שהרווחתי.

מה אתן הייתן עושות? מה אתן חושבות? מה החיים האלה בכלל? הצילו.

Rachel47

New member
קודם כל בהצלחה

לגבי העבודה השנייה
אני מקווה שתקבלי אותה ואז ההתלבטות באמת תהיה מעניינת

בקשר לעבודה הנוכחית
לא יודעת אם הייתי אומרת שמצאתי מקום אחר
אני חושבת שהייתי הולכת על האמת השניה - שהמקום לא מתאים לך, שלא התחברת לאווירה לאנשים ולעבודה עצמה (מכירות ובכלל התעסקות עם אנשים זה לא לכל אחד)
בקשר לשבועיים אין לי שום מושג
תגידי שניסית ובאמת השתדלת ורצית ופשוט לא הלך

זה השנקל שלי בנושא

RenanaD

New member

תשובה מחר בבוקר?! האאא אני סקרנית! בהצלחה

בהתחשב במה שראית בסביבת העבודה הראשונה ובמה ששמעת שם מאנשים, עד כמה ה-"איומים" שלו נשמעים לך רציניים?

LemonLimeLilach

New member
מה שהיא אמרה

ותוסיפי גם שקשה לך עם השעות והלימודים ואת לא מצליחה להסתדר ככה.

בקשר לעבודה השנייה, את מרוויחה שם הרבה יותר אז בטוח שתצטרכי עוד עבודה? כמה שעות את צריכה לתת שם?

o0Invisible0o

New member
עונה לכולן.

כמו שאתן יודעות העבודה השנייה ירדה מהפרק כי לא קיבלתי אותה.

אבל בתיאוריה הייתי אמורה לתת שם 100 שעות ככה ש3800 לחודש, לא מספיק.
אני אגיד מה שרייצ' אמרה באמת, האווירה, המכירות וכו' כל זה לא מתאים לי...השעות והלימודים אני לא באמת יכולה להגיד, הוא יודע כמה מעט אני לומדת אבל בתכלס קשה לי עם הבקרים האלה, זה דופק לי את היום שאחרי ואת הבריאות הנפשית, אני ממש זומבית במשמרות האלה.

ורננה - לא הייתי מגדירה אותם כאיומים וממש לא מכירה אחרים שעובדים שם אבל ממה שראיתי זה מקום סטייל משרד נורמלי שיש חופש תנועה - אנשים מתקדמים, אנשים מתגמשים, משרות והיקפן משתנה...עכשיו כשאין לי כ"כ ברירה ואני הולכת על זה נראה לי שיהיה שם נחמד והאיומים זה סתם כדי לראות שאני לא לוקחת את העבודה מהסיבות הלא נכונות [להתקדם תוך חודשיים לכתבת זה סיבות לא נכונות..אני בסדר עם העבודה ומיקומי בחברה בתכלס, אני בתחילת דרכי, אין מה לעשות..]
בכל מקרה, אני מקווה שאחרי שאתחיל יהיה ניתן להגמיש את השעות ולעבור אולי לחצי משרה ולמצוא לעצמי משרה כמו זו שלא התקבלתי אליה כי ככה אני רואה את עצמי בעתיד - מתרוצצת בין משרות שונות ויותר עצמאיות ולומדת מהניסיון והשטח, לא מגיעה למשרד 8:00-17:00 כל יום, זה פשוט לא האופי שלי.

RenanaD

New member
כן! תסתכלי על הצד החיובי

ועוד נקודה - התשובה השלילית אולי מבאסת רצח, אבל לפחות היא חסכה לך עכשיו התלבטות קשה...

וגם... בהמשך יבואו עבודות נהדרות אחרות!

dans girl

New member
באים לירושלים. לא ירדה פה טיפה

זה כזה מתסכל שהחורף פה כל כך קר אבל בלי גשם

Rachel47

New member
אני רק אזרוק את זה לאוויר

שלג....................

זהו
זה הכל
(מה את מתלוננת?)

וגם
אני גרה בפאקינג אילת

אצלנו אין בכלל את העונה חורף

כן לעיתים רחוקות סגרירי אפרורי ומידי פעם אפילו קריר (30 מעלות כן?)
אבל חורף חורף?!
נופ

dans girl

New member
זה לא מדויק אנחנו לא הגולן, אין לנו שלג כל שנה וזה שהיה שנתיים ברציפות זה די נפלא ולא צפוי (אני אפילו לא בטוחה שירושלמים אמיתיים אפילו יחשיבו את השלג של לפני שנתיים כשלג, כי בין הזמן שיצאתי מהבית ב-8 בבוקר לזמן שחזרתי ב-12 כולו נמס וזה רק מדגיש כמה ירדו בערך 3 פתיתים על העיר). לעיתים קרובות עוברים פה הרבה חורפים בלי שלג, והמחסור במשקעים ממש מבאס
.
אני לא משווה לאילת כמובן, אלוהים, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי חורף ועם קיץ תמידי, אני מעריכה אותך על כך מאוד
.
אני פשוט ממש בנאדם של חורף, וגם אחרי 3 שנים בירושלים זה עדיין מוזר לי שבמרכז סופות אימים וכאן בהיר.

לא, זה לא היה שלג

מבחינתי, היה שלג נהדר בשנה שעברה (שגרם לנו להפסיד יום וחצי של התמחות!!), ולפני זה- היה שלג רק ב2008..
שהייתי קטנה היה כאן שלג פריטי מאצ' כל שנה, אבל עכשיו זה נדיר הרבה יותר. מצד שני, זה מה שהופך את השלג כאן לקסום כל כך, כי לא ברור עד הרגע האחרון אם הוא יבוא או לא

LemonLimeLilach

New member
השלג של 2008

לפני שהתחלתי ללמוד בירושלים! נסענו לכיוון ירושלים לראות ומרוב שהיה מלא שלג פשוט עצרנו בגבעת זאב

Rachel47

New member
כן גם לי מוזר

שאיזה 20 קילומטר מפה הכל מוצף ואני מסתובבת עם גופיה וחצאית

dans girl

New member
את עדיין בגופיה וחצאית? אני בחולצה ארוכה, מכנסיים ארוכים ומגפיים כבר מזה שבועיים
.

Rachel47

New member
אממ..היום שמלה..

יש לי בתיק מין עליונית דקה דקה שאם קריר בכיתה בגלל המזגן
או שיש רוח קרירה כשאני יוצאת מהעבודה יש לי מה לשים עליי (לא מכסה את הרגליים והכפכפים)
אבל תכלס חשוב לציין שאני אחת שחם לה..יותר דומה לבנים בקטע..תמיד כשיוצאים ולכולן קר נורא אני דווקא בסדר, היום נניח באמת היה קריר (חזרנו לא מזמן מיציאה של כמה חבר'ה) אז היה לי מעט..קריר..חברות שלי קפאו ונקשו שיניים..

לא יודעת, משהו בחיווט אצלי כנראה לא עובד טוב

RenanaD

New member
את יודעת כמו מה זה נשמע לי?!

אוי אוי אוי

הפעם היחידה שהייתי קרובה איכשהו לשלג היתה בגיל 6, בחרמון. וגם אז לא ירד כלום, רק הגענו לשאריות שלו או משהו כזה!

למעלה