פפפףףף...
עשיתי פן [מחליק] לראיונות עבודה היום ואז כל הגשם!! אבל הוא יחסית שרד אז בסדר.
אמממ זה לא באמת יהפוך לשעה וחצי, אין הרבה ימים של גשם באמת וסתם בהתחלה כל המדינה שוקיסטית אח"כ בסדר.
טוב, אפשר לכתוב על העבודות שלי?
אזזזזזזזזז אני עובדת משרה מלאה בדיוטי פרי. כן, משמרות, כן, בלהבלה אבל בתכלס? משרה מלאה.
ואני שונאת את זה ממש.
היום הלכתי לשני ראיונות עבודה, מכיוון שזה ציבורי פה אסנן את השמות והכל.
משרה אחת היא מלאה, למרות שנאמר לי שהיא גמישה ויש אופציה לחלקית היא מלאה ולפי מה שהוא הציג את זה בראיון זה קיר בטון שאינו ניתן לתזוזה.
השכר 25 לשעה אבל החברה טובה, זה מקום שאני בגאווה אשים בפייסבוק שלי כ"איילת עובדת ב.."
מה שכן, הוא מקבל את הסטודנטיאליות שלי וביום בשבוע שאני לומדת אני יכולה ללכת לעבודה ובכללי הם גמישים בשעות בקטע של לבוא מאוחר או מוקדם לפי בחירה אישית ולצאת בהתאם.
מבחינת תחום- קרוב לתחום שלי, אבל הוא הדגיש שוב ושוב שזו לא משרה להתקדם ממנה למקומות אחרים בחברה, זו משרה שזה מה שהיא וזה מה שהיא תהיה ואני לא מבינה אם הוא מראיין מעפן או שהוא רוצה להנמיך ציפיות או מה כי מה שהוא אמר בראיון שידר דברים שונים לגמרי ממה שנכתב במייל + מה שראיתי בעיניים שקורה סביבי בחברה.
קיבלתי את העבודה הזו ומבחינתו שאתחיל ביום ראשון הקרוב.
משרה שנייה היא חלומית- היא כל מה שרציתי. השכר הוא 38 ש"ח לשעה, השעות הן גמישות לחלוטין ומקום העבודה - בית/משרד גם גמיש לחלוטין. בהתחלה הם רוצים שאני אעבוד מהמשרד כדי לראות שזה מתבצע אבל אח"כ יהיה יותר חופש.
היא ממש בתחום שלי, היא תיתן לי ניסיון וידע בתחומים שאני רוצה ניסיון וידע ויתרמו לי ממש לעתיד העצמאי שאני מתכננת לעצמי והכל נשמע ממש טוב.
מה שכן, היא מרגישה כמו סיכון. קודם כל כי היא חלקית-לקחת אותה אומר לפסול את הראשונה/לנסות להגמיש את הראשונה.
אם אני פוסלת את הראשונה זה אומר שאני צריכה למצוא עוד חלקית שתתאים לזאת = לא פשוט. מצד שני, אם אני מתקבלת אליה לא נראה לי שאני יכולה לסרב לה! באמת!
מצד שלישי היא זמנית- המשרה היא לשלושה חודשים. אם אני לא אאכזב הם ישאירו אותי הלאה ואני די בטוחה שאני בידיים טובות שם ושיש לאן להמשיך ולהתקדם אם אעשה עבודה טובה [ולמה שלא אעשה? הכי בא לי לקבל את העבודה הזו ולעוף איתה..]
אני אקבל תשובה מחר בבוקר [היה לה רצף ראיונות אחרי! אבל הרגשתי שהלך לי טוב ושאולי הרגשתי לה חסרת ניסיון אבל אבל אני מלאת מוטיבציה ללמוד! היא אמרה בעצמה שאני נראית מלאת מוטיבציה ו..גם הגעתי עם המלצות חמות.
באמת!]
נראה לי שכך או כך אני מתפטרת מחר, כי אני מעדיפה את המשרה המלאה במקום שהתקבלתי אליו על פני הדיוטי פרי. פה יש לי עוד שאלה - להתפטר בקטע של "יש לי עבודה אחרת?" או בקטע של "העבודה הזו לא מתאימה לי?" אני חושבת כנות ואולי הוא יבוא לטובתי בקטע של לא להשאר את כל השבועיים עכשיו ולתת לי להתחיל את העבודה השנייה, מצד שני זה יכול לייצר נקמנות והוא יכול להתעקש ולמשוך אותי בכוונה שבועיים עכשיו ולדפוק לי את ההתחלה שם.
אוף. מחשבות? אני גם מקווה שהם לא יהיו מגעילים בקטע של לשלם על שבירת ההתחייבות [הלא חוקית!] כי אין לי כוח לאיומים ובלאגנים, תנו לי לעזוב בשקט ותעזבו את האגורה וחצי שהרווחתי.
מה אתן הייתן עושות? מה אתן חושבות? מה החיים האלה בכלל? הצילו.