אז מה עושים עכשיו...

אז מה עושים עכשיו...

התחושה שלי כרגע משונה מאוד... סיימתי זה מכבר לעבוד כאשת מכירות (טובה מאוד) בחברה גדולה לאחר תקופה של שנתיים וחצי. הייתי אמורה להתחיל לעבוד בעסק ששייך למשפחה של חברה טובה אלא שבמהלך מו"מ כספי שניהלנו על תנאי עבודתי ארעה תפנית כשנאמר לי "לא נוכל לעבוד ביחד".כמובן שהתפנית הזו טרפה את הקלפים והפתיעה אותי. אני מרגישה צורך לערוך שינוי ,אני אקדמאית - תואר ראשון בחינוך ,נסיון רב בתחום משאבי אנוש ובמכירות.נהנית במיוחד מאספקטים של ייעוץ והכוון ומעונינת להתמקצע בתחום שמשלב את כל היכולות ושבו הגיל לא מהווה מיכשלה(בת 36) אשמח לחוות דעתכם, המשך שבוע נהדר.

רק לך הידע

שלום, את יכולה לחזור למלים הראשונות שלך ולנסות להישאר עם "התחושה שלי כרגע משונה מאד . . . " נסי לשים במלים את כל מה שהתחושה הזאת מכילה, הכל. קחי לעצמך זמן ותני לכל מה שמצוי שם לעלות. בחלק הזה של הדברים שלך מצוי מפתח חשוב. זה חלק אחד. לגבי מילות הסיכום שלך - בקשתך ל "חוות דעת" הדבר האחרון בעולם שאת רוצה לשמוע ממישהו זה "חוות דעת" - אף אחד מבחוץ לא יכול לעשות במקומך את עבודת הבירור הפנימי שתוביל אותך לאינטגרציה החדשה לגבי תחום העיסוק שלך, זאת מלאכה שאת רוצה לשמור לעצמך. מקסימום לקבל כלים, להעזר ולוודא שאת עושה תהליך מלא ולא רצה לשורה תחתונה מהר מדי. גילך רק מביא ניסיון, ניסיון מלמד על כוחות - יש לך עוד שנים רבות לעבוד ולהתפתח, לתת מהיכולות שלך ולצמוח, אז תנסי להקשיב גם למה מבהיל אותך בעניין הגיל, גם שם יכול להיות איזה שהוא סימן לקול שצריך לקחת אותו בחשבון בתהליך, כדי לא לתת לפחד להכתיב לך. מקווה שאני ברור קחי את הזמן, כאשר תרגישי מוכנה לתהליך, פני לעצמך זמן לעבודה חשובה זו. יום טוב, בהצלחה אמיר דרור

למעלה