Plantronics1
New member
אז...מה עושים עכשיו?.
שלום, מה שלומכם?.
אצלי, חוץ מהשיעול והאפצ'י שהם באו מהתקררות הקטנה שלי, הכל טוב.
אתמול דיברתי עם השולטת שלי (AKA מלכה), והיא הסבירה לי שעקב תהליכים שקורים אצלה, היא אינה מעוניינת בשירותי כעבד לה.
אני זוכר איך ב-2010 היא פנתה אלי, והציע לי לשרתה, שמחתי ולא ידעתי שזו תהייה תקופה כל כך מגניבה.
הגעתי אלייה בתור אדם בוסר, בלי ניסיון מיני, בלי ניסיון מקצועי בתור עבד, בוסר בכל כך הרבה תחומים למשל קשרים בתחום הבין-אישי לאדם ומשנהו, ספגתי ולמדתי ממנה כל כך הרבה.
בזכותה, לראשונה ראיתי אישה עירומה, היה לי את הכבוד הגדול לרדת לה וללמוד, לשאול, ללמוד לשאול הרבה וללמוד הרבה.
בזכות הביטחון שיצרתי עם הקשר עימה, יצרתי אומץ לצאת החוצה מהבית (כן, יש לי קצת בעיות חרדה), והיא תמיד תמכה ועודדה.
הצלחתי ליצור קשר עם נערת ליווי ולחוות סקס לראשונה, על האיכות זה משהו אחר.
כאשר הייתי רע, קיבלתי מכות, הגיע לי.
זכור לי, בהתחלה, שאיחרתי בהגעה אלייה, נכנסתי לביתה היא היתה במקלחת ואמרה לי לחכות לה בפינה, לא ידעתי למה לצפות.
אבל כאשר היא יצאה, היא נכנסה בי תרתי משמע, צעקות, מכות, סטירות מכל הבא ליד, היא עשתה עלי אימון קונג-פו אישי, והיא היתה מתאמנת קבוע במכון כושר, אז היא ידעה.
מאז...אף פעם לא איחרתי.
וכאשר הייתי טוב, הייתי מקבל פרסים, כמו קולר עם השם שלי.
מגניב ביותר.
אני הערצתי אותה, כיאה למלכה ושירתתי אותה בשמחה, באהבה, בחפץ לב, ברצון ובמסירות טוטאלית.
אם היא ביקשה ממני להגיע אליה בשביל לנקות, הגעתי וניקיתי.
לקחת את הרכב למוסך?, בוצע.
לבצע קניות?, בוצע.
להסיע אותה?, בוצע.
להגיע ב-2 בלילה בשביל לתלות כביסה?, בוצע.
לתור בשעות הלילה, אחר תרופת לשם רפואתה השלמה?, בוצע!
אני לא חושב שהיה משהו שלא עשיתי למענה ובשבילה.
ומעולם, מעולם, לא הגיע לבדל שפתיי המילים "לא", תמיד כן, תמיד מוכן.
ההגדרה "עבד 7\24", די תפורה לכך, כי חוץ מאשר לחיות בבית, זה מה שהייתי.
בהתחלה אמרתי לה משפט שהמצאתי ואהבתי, "מה ששלך- שלך, מה ששלי?, גם שלך!".
ועמדתי מאחוריו עד תום.
אז עכשיו, אחרי 3 שנים של שירות, הערצה, זמנים קשים, זמנים טובים והרבה זיעה ודם שהוצאתי לשם רצונותייה, נגמרה התקופה.
צריך לחפש מישהי אחרת, שולטת, מלכה, אשר אוכל להעניק לה את הלב, את הרצון, את החדווה ואת הטוטלאריות העמוקה והגדולה שלי.
רציתי לשתף אותכם בכך.
ומי יודע, אולי בעזרת השיתוף, מישהי אשר מחפשת עבד, אז יהיה לי מזל וכבוד לשרתה.
תודה רבה לכם על הקריאה.
שלום, מה שלומכם?.
אצלי, חוץ מהשיעול והאפצ'י שהם באו מהתקררות הקטנה שלי, הכל טוב.
אתמול דיברתי עם השולטת שלי (AKA מלכה), והיא הסבירה לי שעקב תהליכים שקורים אצלה, היא אינה מעוניינת בשירותי כעבד לה.
אני זוכר איך ב-2010 היא פנתה אלי, והציע לי לשרתה, שמחתי ולא ידעתי שזו תהייה תקופה כל כך מגניבה.
הגעתי אלייה בתור אדם בוסר, בלי ניסיון מיני, בלי ניסיון מקצועי בתור עבד, בוסר בכל כך הרבה תחומים למשל קשרים בתחום הבין-אישי לאדם ומשנהו, ספגתי ולמדתי ממנה כל כך הרבה.
בזכותה, לראשונה ראיתי אישה עירומה, היה לי את הכבוד הגדול לרדת לה וללמוד, לשאול, ללמוד לשאול הרבה וללמוד הרבה.
בזכות הביטחון שיצרתי עם הקשר עימה, יצרתי אומץ לצאת החוצה מהבית (כן, יש לי קצת בעיות חרדה), והיא תמיד תמכה ועודדה.
הצלחתי ליצור קשר עם נערת ליווי ולחוות סקס לראשונה, על האיכות זה משהו אחר.
כאשר הייתי רע, קיבלתי מכות, הגיע לי.
זכור לי, בהתחלה, שאיחרתי בהגעה אלייה, נכנסתי לביתה היא היתה במקלחת ואמרה לי לחכות לה בפינה, לא ידעתי למה לצפות.
אבל כאשר היא יצאה, היא נכנסה בי תרתי משמע, צעקות, מכות, סטירות מכל הבא ליד, היא עשתה עלי אימון קונג-פו אישי, והיא היתה מתאמנת קבוע במכון כושר, אז היא ידעה.
מאז...אף פעם לא איחרתי.
וכאשר הייתי טוב, הייתי מקבל פרסים, כמו קולר עם השם שלי.
מגניב ביותר.
אני הערצתי אותה, כיאה למלכה ושירתתי אותה בשמחה, באהבה, בחפץ לב, ברצון ובמסירות טוטאלית.
אם היא ביקשה ממני להגיע אליה בשביל לנקות, הגעתי וניקיתי.
לקחת את הרכב למוסך?, בוצע.
לבצע קניות?, בוצע.
להסיע אותה?, בוצע.
להגיע ב-2 בלילה בשביל לתלות כביסה?, בוצע.
לתור בשעות הלילה, אחר תרופת לשם רפואתה השלמה?, בוצע!
אני לא חושב שהיה משהו שלא עשיתי למענה ובשבילה.
ומעולם, מעולם, לא הגיע לבדל שפתיי המילים "לא", תמיד כן, תמיד מוכן.
ההגדרה "עבד 7\24", די תפורה לכך, כי חוץ מאשר לחיות בבית, זה מה שהייתי.
בהתחלה אמרתי לה משפט שהמצאתי ואהבתי, "מה ששלך- שלך, מה ששלי?, גם שלך!".
ועמדתי מאחוריו עד תום.
אז עכשיו, אחרי 3 שנים של שירות, הערצה, זמנים קשים, זמנים טובים והרבה זיעה ודם שהוצאתי לשם רצונותייה, נגמרה התקופה.
צריך לחפש מישהי אחרת, שולטת, מלכה, אשר אוכל להעניק לה את הלב, את הרצון, את החדווה ואת הטוטלאריות העמוקה והגדולה שלי.
רציתי לשתף אותכם בכך.
ומי יודע, אולי בעזרת השיתוף, מישהי אשר מחפשת עבד, אז יהיה לי מזל וכבוד לשרתה.
תודה רבה לכם על הקריאה.