אז מה עושים מחר?

Drorrrrrr

New member
אז מה עושים מחר?

מה אתם עושים בזמנכם הפנוי עד הגיוס? אני, אישית, משתגע
.

JMSixfeetsmall

New member
המון זמן פנוי עד הגיוס ../images/Emo10.gif

אז תוכניות: 1. קייט באה ביום שני (כייפי וופי) ונטיילה בארץ,אפילו מצאתי עוד אמריקאים שמגיעים לארץ (בני דודים של חברה שלי) שיצטרפו אליינו לאילת או משהו, יהיה כייפי. 2. אבא מנסה לסדר לי עבודה, ואם לא יסתדר, אז אני אמצא עבודה במקום אחר (חייבים עבודה!) 3. לעשות פסיכומטרי, עדיפות לדצמבר. 4. לנסוע קצת לחו"ל (משהו קרוב, נמאס לי ממקומות רחוקים) 5. לנסות לא להשתגע בבית מההורים. אממ, לא יודעת מה עוד.

purple rain2

New member
../images/Emo12.gif

האמת שדווקא לא משעמם לי
יש לי ברביעי-חמישי הופעות סוף שנה בחוג שלי, אז מחר ובשלישי יש לי חזרות ברעננה
ואז אני טסה
אבל לך תראה איזה סרט
את מדגסקר ראית?

ליטלושי

New member
אתה לא היחיד..../images/Emo4.gif

אני בנתיים משלימה בגרות באזרחות כל החודש הזה בעע..
בנוסף אני מחפשת עבודה כדי לא לרבוץ כל היום בבית אבל מסתבר שחצי שנה לא מספיק להם..זונות
ואולי באוגוסט נוסעת ליוון או קפריסין...יאי
ובקיצור, שהגיוס הזה יבוא כבר!

גם משתגעת../images/Emo5.gif

אבל מנסה למצוא לעצמי תעסוקה (קניות, נקיון, בילויים).. אני מתחרפנת כשבכלל אין מה לעשות

להשתגע זה טוב ../images/Emo3.gif

בעיקרון אני עובדת, וכנראה בזמן הקרוב אני אסע לטבריה לאיזה יומיים ככה... ובספטמבר חברות שלי ואני מתכננות על חו"ל, וזהו
חוצמזה תגיד תודה שאתה מתגייס בדצמבר... יש כאלה שמתגייסים באפריל (בסוף אפריל ליתר דיוק
)

JMSixfeetsmall

New member
ויש כאלה שעוד יותר בסוף אפריל ../images/Emo10.gif

אני כזאת בכיינית...חחחחחחח (מצטערת מראש)

10GaZ

New member
ספר את זה לפורום סדירים

יהיו יותר מידי שירצו להחליף אותך... מה אפשר לעשות בזמן פנוי? הרבה, הרבה מאוד. לך תעבוד, תצבור קצת כסף שיהיה לך לבזבז. צא לבלות או סתם לך לים (יום חול כי בסופ"ש אין פיסת חול ריקה בחופים). קח איזה ספר טוב ותקרא. אם יש לך סלקום יש לך סרט חינם כל יום חמישי - נצל את זה. ואם אין - לך בכל זאת לסרטים, במיוחד ישראליים שעשו קפיצה מדהימה בשנים האחרונות. תלמד משהו חדש. כל דבר - אולי כזה שקשור בתחביבים שלך, אולי משהו שהיית רוצה ללמוד. אם עשית את כל אלה ומשעמם לך - לך תעשה ספורט

shira245

New member
3 שבועות!

עוד שלושה שבועות מתחילה הש"ש אז אין לי כזה חופש גודל בהתחשב שרק מחר אני רשמית מסיימת יב' ומסיימת עם כל הבגרויות שלי. בכל מקרה, אני מחר מתחילה לעבוד(קייטנה) שתגזול לי את רוב הזמן אבל צריך את הכסף וזו העבודה היחידה שאפשר למצוא שאתה גר בחור. אז אני עובדת, הרבה חברים אמריקאים נוחתים,נחתו וינחתו בישראל בחודש הקרוב אז אני הולכת לבקר לפחות את רובם. לבלות עם חברים כמה שיותר לפני שעוזבים, לישון, להיכנס לכושר(איך דחיתע את זה לרגע האחרון!?), שופינג מטורף כדי לפצות על החסך שיהיה לי בשנה הקרובה וזהו פחות או יותר.. אני אישית הייתי משתגעת אם הייתי צריכה להיות בבית עד אפריל. במיוחד מההורים והכי מאמא. היא הייתה מחרפנת אותי. גאד בלס דה שנת שירות:) אבל אני עדיין מקנאה באלה שיש להם זמן. כל התוכניות שלי לחופש(מי אמר סיני?
) התבטלו ברגע שגיליתי שהקורס מתחיל ב31(!). או וול! סורי על החפירה!

למעלה