אז מה עושים היום?

מורןLA

New member
אז מה עושים היום?

יש איזה מסיבה היום בערב או משהו? אני מצטערת אם אני מציקה אבל אני מכירה רק 3 אנשים מבאר שבע ואין לי עם מי לצאת לבלות.

Superdror

New member
היהיהיה

זה בסדר מורני..... את לא מציקה לנו בכלל בכלל.... לגבי מסיבות, אני יודע שיש היום מסיבה בפורום, אבל היא לא ממש לגילך.... וגם אני לא אלך לשם כי אני לא יודע לרקוד בגרוש :< בכל אופן, אני יודע שבכל יום חמישי יש ערב סלסה בבאר אברהם .... ואני גם בטוח שבעוד מקומות www.layla.co.il אני מאמין ששם יש יותר מידע ממה שאני יכול לספק :>

crovee

New member
לא צריכה להיות מסיבה כלשהי

בשביל להנות... את יכולה לצאת לאיזה פאב בעיר העתיקה, ולשתות משהו. יש את הברקה שתמיד יש שם דברים טובים. יש את הפסיכודלי שיש בו היום מסיבת רוק. יש גם בית של חבר של אחד מהחברים שלך. תמיד יש את הבאולינג, הנאפיס והסיאסטה ששלושתם ממוקמים בביג. ו...יש את החברים שלך. פשוט תצאו ותישבו איפושהו. לא חייבים איזושהי אטרקציה בשביל להנות... אפשר לעשות חיים גם בלי לשלם כסף :) חוצמזה שגם אם תלכי עם החברים שלך לאיזושהי מסיבה, אני מבטיחה לך שעם קצת יוזמה תוכלי להתחיל לדבר עם אנשים- ואז יהיו לך יותר משלושה חברים... אז בהצלחה! :)

crovee

New member
אם התכוונת לזה שהצופים לא מעניינים

אז אני אוהבת אותך, ואם התכוונת לכך שזה פשוט לא מעניין... תתחיל לברוח :) שנה טובה!!!

Superdror

New member
בחיים שלי

לא הייתי או התקרבתי לצופים........ במידה וזה מעודד אותך. ואני גר חצי דקה הליכה משם :>

למעלה