אז מה עושה לכן טוב?

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
אז מה עושה לכן טוב?

בואו נפנטז יחד...
מה המחמאה שהכי עושה לכן טוב?
מה המקום שהכי כייף לכן בו?
מה הזכרון הראשון שאתן ניזכרות בו בהקשר למשהו טוב?
מה המתנה הכי מרגשת שקיבלתן?
מה המתנה הכי מרגשת שנתתן?
מה הייתן הכי רוצות עכשיו?
איך אתן מפנקות את עצמכן?
משהו יומיומי קטן שיכול לעצור הכל ולעשות לכן טוב ברגע אחד?
מה עושה לכן טוב בחיים?
מה הטיפ שלכן לקצת טוב בחיים?
ולבסוף- מה אתן מאחלות לעצמכן לעתיד?

אמממ3

New member
אני אוהבת לפנטז :)

אז אני אענה- מה המחמאה שהכי עושה לכן טוב? המחמאה הכי יפה ומרגשת שקיבלתי היא מחברה בצבא. היא אמרה לי "הייתי מבואסת ועבר עלי יום מסריח, עד שהגעת והעלית לי חיוך על הפנים". הייתי מאושרת. הכי כיף לי שאומרים לי שאני מעלה חיוך על הפנים. מחמאה נפלאה בעיני. מה המקום שהכי כייף לכן בו? כיף לי בבית שלי, בחוץ, לראות את הדשא הירוק שלי ואת הגינה הפורחת. אבל האמת, שזה לא ממש מקום שכיף להיות בו, אלא עם מי אתה נמצא. כי אם אני עם אנשים שאני אוהבת, יהיה לי כיף בכל מקום. מה המתנה הכי מרגשת שקיבלתן? האקסית שלי הכינה מאין קליפ, של תמונות שלי ושלנו, שמתחלפות, וברקע שיר שאמרנו שהוא יהיה שיר החופה שלנו. האמת שכל כך התרגשתי שבכיתי מאושר. :) (בכיינית רגשנית שכמותי) מה המתנה הכי מרגשת שנתתן? אני נתתי לחברה מאוד מאוד טובה שלי מהצבא (הרבה זיכרונות צבא..), ביום שהשתחחרתי ספר, שאני כתבתי. ספר שירים, שהדפסתי אותו, והקדשתי לה אותו. אז בפתיחה ובסיום כתוב שהוא מוקדש לה- ונתתי לה את זה מתנה כשנפרדו דרכנו. מה הייתן הכי רוצות עכשיו? ממש ממש ברגע זה? הייתי רוצה להיות מכורבלת במיטה עם אהובתי, ולא לשבת פה מול המחשב. איך אתן מפנקות את עצמכן? אני אוהבת מאוד מאוד פרחים. אז אני הולכת לעשות שופינג במשתלה, ואז עובדת בגינה. זו המדיטציה המושלמת בשבילי. אז גם אני נרגעת ומנקה את הראש, וגם אחרי זה הכל פורח ויפה לי בעיניים משהו יומיומי קטן שיכול לעצור הכל ולעשות לכן טוב ברגע אחד? לראות אדם אחר עושה מעשה טוב, ולהאמין שהחמלה והאיכפתיות לא נעלמו מהעולם. לראות זוג זקנים הולך יד ביד ברחוב. לקבל הודעה כיפית מהבת זוג, סתם, שאומרת שהיא אוהבת וחושבת עלי. מה עושה לכן טוב בחיים? חברים, משפחה, אהבה. לראות שאם כל הקושי שהחיים מביאים עלינו, אנחנו מוקפים בכל כך הרבה טוב, ופשוט לדעת לראות ולהרגיש את הטוב הזה. אז כשאני מסוגלת לראות את הטוב שעוטף אותי (לא תמיד, אבל לרוב), זה עושה לי טוב. וכמובן הדברים הבנאליים- לשבת עם חברים ולקשקש על שום דבר, ללמוד ולהרגיש שאני מתפתחת בחיים ואמונה שאני אעשה משהו שיביא לשינוי, לשבת על הים להקשיב לגלים. מה הטיפ שלכן לקצת טוב בחיים? לא אתיימר לדעת. אני מנסה לגלות בעצמי. אולי הסוד הוא- שאין סוד. פשוט צריך לראות את הטוב שעוטף אותנו, ולהפסיק לחשוב שבמקום אחר, למישהו אחר, הרבה יותר טוב מלנו. ולבסוף- מה אתן מאחלות לעצמכן לעתיד? אני מאחלת לעצמי שהמצב יהיה כמו שהוא היום. לא שואפת לשיאים של אושר, ובטוח לא מעוניינת להגיע לתהומות של כאב. שימשיך להיות לי טוב ונעים כמו עכשיו. רק אם אפשר- שבת זוג תהיה מצורפת לעניין. רצוי שזה יהיה רציני.. שיוביל להקמת בית ומשפחה. וכמובן- שכולם מסביבי, ואני, נהיה בריאים ומאושרים. ובקיצור- יצאתי רומנטיקנית טיפשית ותמימה :).. אבל עשה לי טוב לענות על השאלות, לחשוב עליהן ולפנטז, אז מה איכפת לי... שיהיה לנו רק טוב

אמממ3

New member
אני אוהבת לפנטז :)

אז אני אענה- מה המחמאה שהכי עושה לכן טוב? המחמאה הכי יפה ומרגשת שקיבלתי היא מחברה בצבא. היא אמרה לי "הייתי מבואסת ועבר עלי יום מסריח, עד שהגעת והעלית לי חיוך על הפנים". הייתי מאושרת. הכי כיף לי שאומרים לי שאני מעלה חיוך על הפנים. מחמאה נפלאה בעיני. מה המקום שהכי כייף לכן בו? כיף לי בבית שלי, בחוץ, לראות את הדשא הירוק שלי ואת הגינה הפורחת. אבל האמת, שזה לא ממש מקום שכיף להיות בו, אלא עם מי אתה נמצא. כי אם אני עם אנשים שאני אוהבת, יהיה לי כיף בכל מקום. מה המתנה הכי מרגשת שקיבלתן? האקסית שלי הכינה מאין קליפ, של תמונות שלי ושלנו, שמתחלפות, וברקע שיר שאמרנו שהוא יהיה שיר החופה שלנו. האמת שכל כך התרגשתי שבכיתי מאושר. :) (בכיינית רגשנית שכמותי) מה המתנה הכי מרגשת שנתתן? אני נתתי לחברה מאוד מאוד טובה שלי מהצבא (הרבה זיכרונות צבא..), ביום שהשתחחרתי ספר, שאני כתבתי. ספר שירים, שהדפסתי אותו, והקדשתי לה אותו. אז בפתיחה ובסיום כתוב שהוא מוקדש לה- ונתתי לה את זה מתנה כשנפרדו דרכנו. מה הייתן הכי רוצות עכשיו? ממש ממש ברגע זה? הייתי רוצה להיות מכורבלת במיטה עם אהובתי, ולא לשבת פה מול המחשב. איך אתן מפנקות את עצמכן? אני אוהבת מאוד מאוד פרחים. אז אני הולכת לעשות שופינג במשתלה, ואז עובדת בגינה. זו המדיטציה המושלמת בשבילי. אז גם אני נרגעת ומנקה את הראש, וגם אחרי זה הכל פורח ויפה לי בעיניים משהו יומיומי קטן שיכול לעצור הכל ולעשות לכן טוב ברגע אחד? לראות אדם אחר עושה מעשה טוב, ולהאמין שהחמלה והאיכפתיות לא נעלמו מהעולם. לראות זוג זקנים הולך יד ביד ברחוב. לקבל הודעה כיפית מהבת זוג, סתם, שאומרת שהיא אוהבת וחושבת עלי. מה עושה לכן טוב בחיים? חברים, משפחה, אהבה. לראות שאם כל הקושי שהחיים מביאים עלינו, אנחנו מוקפים בכל כך הרבה טוב, ופשוט לדעת לראות ולהרגיש את הטוב הזה. אז כשאני מסוגלת לראות את הטוב שעוטף אותי (לא תמיד, אבל לרוב), זה עושה לי טוב. וכמובן הדברים הבנאליים- לשבת עם חברים ולקשקש על שום דבר, ללמוד ולהרגיש שאני מתפתחת בחיים ואמונה שאני אעשה משהו שיביא לשינוי, לשבת על הים להקשיב לגלים. מה הטיפ שלכן לקצת טוב בחיים? לא אתיימר לדעת. אני מנסה לגלות בעצמי. אולי הסוד הוא- שאין סוד. פשוט צריך לראות את הטוב שעוטף אותנו, ולהפסיק לחשוב שבמקום אחר, למישהו אחר, הרבה יותר טוב מלנו. ולבסוף- מה אתן מאחלות לעצמכן לעתיד? אני מאחלת לעצמי שהמצב יהיה כמו שהוא היום. לא שואפת לשיאים של אושר, ובטוח לא מעוניינת להגיע לתהומות של כאב. שימשיך להיות לי טוב ונעים כמו עכשיו. רק אם אפשר- שבת זוג תהיה מצורפת לעניין. רצוי שזה יהיה רציני.. שיוביל להקמת בית ומשפחה. וכמובן- שכולם מסביבי, ואני, נהיה בריאים ומאושרים. ובקיצור- יצאתי רומנטיקנית טיפשית ותמימה :).. אבל עשה לי טוב לענות על השאלות, לחשוב עליהן ולפנטז, אז מה איכפת לי...

oshkoshi

New member
אז ככה

מה המחמאה שהכי עושה לכן טוב? "את לא כמו כולם.." מה המקום שהכי כייף לכן בו? יש רגעים שדHOME SWEET HOME, וחוף הים מה הזכרון הראשון שאתן ניזכרות בו בהקשר למשהו טוב? אהה בית ספר יסודי, כל הבנות הולכות לשחק חבל, והבנים רבים עליי לאיזה קבוצה אני אצטרף לכדורסל (מה לעשות הכי גבוהההההה) מה המתנה הכי מרגשת שקיבלתן? קיבלתי מהאקסית עוד לפני שהיינו ביחד. בקבוק וודקה קטן עם בפנים מכתב. והיא ביקשה שרק ברגע של כעס אפתח את הבקבוק.(ושם היא הצהירה בפניי אהבהתה אליי.....אחחחחחחחחחחח אילו זכרונות) מה הייתן הכי רוצות עכשיו? שקט ושלווה משהו יומיומי קטן שיכול לעצור הכל ולעשות לכן טוב ברגע אחד? טוב לב של אנשים.חיוך של ילד מה עושה לכן טוב בחיים? הילדים שלי מה הטיפ שלכן לקצת טוב בחיים? להודות על מה שיש כל יום.ולהעריך את הדברים הקטנים כאילו הם הכי גדולים. ולבסוף- מה אתן מאחלות לעצמכן לעתיד? אושר,שלווה,בריאות .( איזו סבתא אני-רגע אני אוסיף), למידה ,התפתחות, הגשמה עצמית

o.k

מחמאה-,השתפרת" כייף-אמבטיה רותחת זכרון-סוכריות גומי, לי יש לאחרים לא מתנה-תמיד קשורה למשהו כתוב נתתי- מכונית חיפושית עטופה בסרט ורוד פינוק-שינה, שוקולד,, משהו יומיומי-חיבוק מהלב עושה טוב-כמובן הילדים ועצם ההוויה טיפ-עוד מעט זה יכאב, תהנו איחולים-כדברי הפולניות ,שלא יהיה יותר גרוע"

dify

New member
והתשובות שלי :)

מה המחמאה שהכי עושה לכן טוב? שאומרים לי שאני מקסימה (ומתכוונים לכך :)) מה המקום שהכי כייף לכן בו? בית. אני טיפוס של בית. פעם זה היה בנמל, על הסלעים, בלילה מה הזכרון הראשון שאתן ניזכרות בו בהקשר למשהו טוב? האסוציאציה הראשונה שלי למשהו טוב זו זוגתי, הפנים שלה כשהיא מתעוררת בבוקר ומגלה אותי מולה :) מה המתנה הכי מרגשת שקיבלתן? פעם קיבלתי ממישהי שהכרתי אולי שבועיים, ידידה, סיפור קטן בהמשכים על כרטיסיות קטנות שהיא ציירה לבדה במיוחד עבורי. זה מבחינתי היה הכי מקסים שיש :) מה המתנה הכי מרגשת שנתתן? וואלה אין לי תשובה לזה, הדבר הכי מרגש שנתתי לא היה מתנה לאירוע אלא להיות שם ללא גבול עבור חברה טובה בשעת משבר באמת גדול בחייה. מה הייתן הכי רוצות עכשיו? אותי ואת הזוגה, חיות בצמוד קרקע קטן עם חצר בצפון, לחיות בשלווה וברוגע ובלי לחץ. איך אתן מפנקות את עצמכן? אמבטיה עם ספר/עיתון. יש לי ספרים מיוחדים לאמבטיה :) שעות של שלווה :) משהו יומיומי קטן שיכול לעצור הכל ולעשות לכן טוב ברגע אחד? כל פעם מחדש- לראות זוג ממש זקן עדיין הולך יד ביד ומדבר אחד עם השני מה עושה לכן טוב בחיים? שיחות עם אנשים. מה הטיפ שלכן לקצת טוב בחיים? יש לי בעצם שניים- האחד, לפרגן לעצמך, לא להיות ביקורתי כלפי עצמך. והשני- להבין שיש בידנו לבנות את העתיד שלנו על פי ההחלטות שאנחנו עושים עכשיו. הכוח בידינו. ולבסוף- מה אתן מאחלות לעצמכן לעתיד? שהכל ימשיך בדיוק כמו עכשיו עם קצת פחות עומס ביומיום.

למעלה