אז מה עוד יש לעשות?

lirco85

New member
אז מה עוד יש לעשות?

שחלות פוליציסטיות , הפלה אחת מהריון בין טיפולים שלא התפתח טוב ולבסוף ציטוטק , 4 הפריות מהם 2 ivm ו 2 ivf מקוצר ללא הצלחה , היסטרוסקופיה שיצאה תקינה , פיפל.. מה עוד אפשר לעשות? כבר שנה וחצי בטיפולים חסרת אונים...

acka

New member
מה עוד

יתכן מאוד שאת עדיין באזור הסטטיסטי ההגיוני.
איך היו הפרוטוקולים מבחינת כמות עוברים ואיכותם?
האם היו מוקפאים? האם ניסיתם החזרה כפולה ביום 3 ובלסטוציסט?
את פוליציסטית עם מחזור או בלי? אם יש מחזור האם ניסיתם החזרת מוקפאים בסבב טבעי?
פיפל?
זה הדברים הכי פשוטים.
אבל קודם כל - איך היו הפרוטוקולים והתגובה אליהם?

spirt20

New member
חייבת את עצתך מאמי

לאחר הסרת חצוצרה עם נוזל שבר חווה גילה ואחרי 4 שאיבות ( אחת עם בר חווה שבה התגלה הנוזל והוקפאו 3 עוברים, לא הייתה החזרה). עשיתי היסטוסקרופיה נוספת( הראשונה הייתה עם הרופא הראשון) , הכל תקין לפי בר חווה ונראה מעולה והוא מציע לנסות כמה חודשים טבעי ואם זה בוער לי אז אפשר לעשות פרוטוקול חדש ( אמר שלא דיווח על המוקפאים ואמר לשמור אותם לגיל חמישים חח). הסברתי לו שזה בוער אבל אני קצת בפחדים וגם אני התקבלתי לעבודה חדשה ומעולה .. אז החלטנו להתחיל חודש הבא. רוצה המלצה וחוות דעתך .. בשאיבה ראשונה היו 10 ביציות שנשאבו , 7 הפריות .. הוחזר אחד והוקפאו 3. סבב שאיבה שני נשאבו 5 , הופרו 4 .. הוחזרו שניים ואחד הוקפא. סבב שאיבה שלישי נשאבו 5 , הופרו 4 והוחזרו 3- הריון כימי. סבב שאיבה רביעי עם בר חווה נשאבו 13 ביציות רק 10 בשלות, 8 הפריות וחמישה עוברים 2 a ושלושה b.. בר חווה אומר שהמצב מעולה ולסבב הבא והמנצח הוא מתכנן לא להגיע לגירוי( כי הגעתי לאסטדריול כמעט 13000..) כדי שלא נצטרך להשתמש הדקפפטיל ואז נוכל לעשות גם הזרעה בנוסף חחח.. אז מה את אומרת על המצב? מה את ממליצה? לנסות טבעי? להחזיר מוקפאים ? או לנוח קצת ואז מה שבר חווה מציע?

acka

New member
זה כבר דיון יותר מורכב

נראה שמאז כריתת החצוצרה התנובה שלך השתפרה פלאים 8 הפריות זה מצב טוב.
עוד קצת כוונון ואת מגיעה ממש למצב אידיאלי.
השאלה האמיתית היא כמה זה בוער, את זה רק אתם יודעים.
בהנתן גילך והנתונים החדשים בשילוב עם העבודה המעולה הייתי מנסה בשקט בבית איזה חודש חודשיים.
גם ככה פסח זה כאב ראש אחד גדול ותתבססי קצת בעבודה.
אם לא תהיי בהריון עד אז הייתי זורמת עם בר חוה ושומרת את המוקפאים לילד הבא.
זה כמוב מאוד אישי העניין - לא יודעת כמה קשה לך להעדר, כמה את כבר לא יכולה לחכות חודש נוסף וכמה קשים לך הסבבים.

spirt20

New member
היי חחח

דווקא לפני כן כל העוברים אבל כולם היו דרגה a ותמיד היה אחוז הפריות גבוה.. תמיד הוחזרו עוברים מעל הממוצע ולא נקלט, הבעיה הייתה בהשתרשות!! דווקא בר חווה אומר שאם נכנס לטיפול הוא רוצה לשחזר את הטיפולים הקודמים ולא להגיע לריבוי זקיקים... טוב נראה כבר מה נעשה .. תודה

lirco85

New member
תשובות

בשלושת הפרוטוקולים הראשונים הגעתי לבין 2 ל 6 ביציות שמתוכן הצליחו להחזיר לי רק 1 או 2 עוברים במצב טוב ופרוטוקול האחרון העלו לי מינונים והגעתי לשאיבה של 27 ביציות מתוכן 9 הפריות ניסו לגדל לבלוציטיס ובנתיים החזירו לי עובר אחד תקין ואחרי שבוע החזירו לי בהחזרה כפולה גם בלוציטיס אחד והשאר לא שרדו .
לא הגעתי למצב של חיובי בכלל עם טיפולים.
אני לא מקבלת מחזור לבד רק עם כדורים ולאחרונה בין הטיפולים מפתיע אותי מחזור אבל אי אפשר להסתמך על מחזור..
מתסכל אותי שאין אפילו חיובי אחד אולי הייתי מעדיפה חיובי ואז לא בשביל להבין שכן הגוף שלי יקבל הריון לא מבינה איך זה שבין הטיפילים בלי עזרה של הורמונים פתאום נקלטתי ועכשיו אפילו למוקפאים אני לא מגיעה...

lirco85

New member
תשובות

בשלושת הפרוטוקולים הראשונים הגעתי לבין 2 ל 6 ביציות שמתוכן הצליחו להחזיר לי רק 1 או 2 עוברים במצב טוב ופרוטוקול האחרון העלו לי מינונים והגעתי לשאיבה של 27 ביציות מתוכן 9 הפריות ניסו לגדל לבלוציטיס ובנתיים החזירו לי עובר אחד תקין ואחרי שבוע החזירו לי בהחזרה כפולה גם בלוציטיס אחד והשאר לא שרדו .
לא הגעתי למצב של חיובי בכלל עם טיפולים.
אני לא מקבלת מחזור לבד רק עם כדורים ולאחרונה בין הטיפולים מפתיע אותי מחזור אבל אי אפשר להסתמך על מחזור..
מתסכל אותי שאין אפילו חיובי אחד אולי הייתי מעדיפה חיובי ואז לא בשביל להבין שכן הגוף שלי יקבל הריון לא מבינה איך זה שבין הטיפילים בלי עזרה של הורמונים פתאום נקלטתי ועכשיו אפילו למוקפאים אני לא מגיעה...

acka

New member
פרוטוקולים

למרות התסכול הרב נראה שטרם נמצאו המינונים האופטימליים עבורך.
היו לך או פרוטוקולים עם מעט עוברים או לול שלם.
את צריכה עוד כיוונון כדי להגיע לאופטימום.
אני יודעת שזה מתסכל, אבל יש סיכוי סביר שברגע שיצליחו להגיע למספר ביציות סביר תהיה גם כמות יפה של עוברים טובים ויהיה הריון.
אצלי הדרך לזה הייתה משחק מאוד עדין בכמויות הפיוריגון והוספת לובריס. כך הגעתי "רק" ל10 ביציות.
אחת מהן כרגע בגן.

lirco85

New member
כן שיחקו עם המינונים כל הזמן

בפעם האחרונה פשוט לקחנו צ׳אנס כי יש לי חשש לגירוי ייתר ומפחדים עם המינונים אצלי..

למעלה