אז מה עובר עלי!?

kinley

New member
כן למה?!

אחרי כמה דקות הגיעה חברה ואחרי 2 דק' הצטרפו 2 בחורים חמודים מהפאב שהזמינו את עצמם ואחרי עוד 5 דק' הגיעו חברות נוספות. לשתות התחלתי רק אחרי שכולם הגיעו.
 
אינני מבינה

מדוע זה חשוב. קינלי עשתה טעות כשלגמה מכוס פתוחה, שלא הוגשה לה ישירות על ידי המלצרים. החברות שלה כנראה היו תמימות מידיי ולא היו מודעות לסכנה הזו... את הטעות היא עשתה אולי מרוב שמחה על החברותה שהגיעה. זה מאוד שונה מסיפור ה-LSD ששמענו שם למטה, שם האנשים הסכימו לנסות סמים! אבל! על הטעות הזו היא שילמה מחיר שלמזלה לא היה יקר מידיי. ונדמה לי שכולנו למדנו כאן מהשיעור הזה משהו.
 

אטיוד5

Active member
למדתי בעיקר ...

שיש מקומות שלא כ"כ כדאי לך להגיע אליהם, ובמיוחד כשאת אישה. הבן שלי, למשל, בן 20, כבר למד מזמן שיש מקומות של עארסים, של סכינאים וכו' ופשוט לא הולך שמה. מענין שנשים בגיל מתקדם עדיין לא למדו דברים פשוטים כאלו. כן, אכן זכותה של קינלי להכנס לכל מקום מבלי שייצמדו לה לתחת, מבלי שילטפו לה את הרגליים, ומבלי שינסו להשקות אותה בסמים, אבל ראבאק, זכות לחוד ומציאות לחוד. אלו דברים שאנשים מבוגרים לוקחים בחשבון.
 

i smile

New member
וכמה אני מעריכה עכשיו את..

את כל הפעמים שהציעו לי "שלוק" בכל מני פאבים וסרבתי.. אחרי מה שקראתי פה אין מצב שאני שותה כלום יותר אלא אם כן ראיתי במו עיני ובמקום איך הברמן פותח בקבוק ומוזג לי. טוב מאד שהארת את עינינו.
 
למעלה