אז מה סגרנו?

Or Amit

New member
אז מה סגרנו?

יום שישי הבא הפורום הזה חוגג שנתיים להווסדו. ניר ואני חשבנו לחגוג את זה באיזו פגישה באחת הערים במרכז ושיחה בענייני לייקרס, שאק, לברון ואיזה מגניב יהיה כשהניקס יחתימו את לברון ואת וייד על מינימום ויזכו בכל האליפויות של העשור הבא
הרעיון הוא לעשות את זה בסינמה סיטי\הרצליה\תל אביב מתוך מחשבה שיש שם תנועה רבה יחסית (עם מוניות שירות) ביום חמישי הקרוב (אין מכבי, פגרה בין סיבובים) באיזור השעות 20:00-21:00. המקום שבו נעשה את זה תלוי בהיענות שלכם ובגילאי המשתתפים (אם יש לנו הרבה בני 18\חיילים אי אפשר לעשות את זה בחלק מהפאבים) אז אם אתם בעניין תנו לנו בתגובה כאן, כמו שאתם מבינים אנחנו רוצים לסגור כמה שיותר מהר. יצא לי להיות כבר בכמה מפגשים שקשורים לליגות הפנטזי כאן בסביבה וזה ממש כיף להכיר את האנשים מאחורי הכינויים.

אני כעיקרון בכיף, באיזשהו מקום באיזור תל אביב

אני גם במבשרת ציון שזה ליד ירושלים ואני כנראה לוקח את לאונרדו וזהו ואני יכול לקחת עוד מישהו, אבל צריך שתהיה היענות, לי זה נשמע מגניב...

מה אתם אומרים על ההצעה הבאה...

נפגש בחמישי בערב בסינימה סיטי\יס פלאנט נלך לראות avatar (תודו שלא ראיתם ואתם מתים לראות) ואח"כ נצא לאיזה פאב,נדבר,נשתה,נאכל,ונראה קליבלנד-לייקרס
גם אם הרעיון לא יצא לפועל. נראה לי מוקדם להפגש ב20:00-21:00 יש אנשים שעובדים עד הערב,או חיילים שמגיעים הבייתה טיפה קודם. והכי חשוב,אם רוצים לראות קליבלנד לייקרס,להפגש 6-7 שעות לפני שהמשחק מתחיל זה יותר מדי. אנשים כבר יתחילו להתקפל בסביבות 1:00-2:00 ומעטים(אם בכלל) ישארו לראות את המשחק וחבל. עם כמה שחשוב להכיר ולדבר,נראה לי שהחוויה לראות משחק ביחד,במיוחד אם הוא משחק בין קליבלנד ללייקרס,היא שיא הערב אחרי הכל
כולנו חובבי NBA,וכולנו מתעניינים ורוצים לראות את המשחק הזה,גם אם אנחנו לא בדיוק אוהדי של הקבוצות...

OrEl74

Well-known member
מנהל
המשחק מתחיל בשלוש

וכרגע בכלל לא ברור אם יש שידור (למרות שאני מניח שיהיה). אני לא מאמין שאנשים ירצו להיפגש בשעות כאלה למרות שאולי אני אופתע בעניין. לדעתי אם רוצים לראות ביחד את המשחק אז אין טעם להיפגש לפני 1 או 2 בלילה. בכל מקרה צריכים לקבל החלטה מהירה כדי להתארגן על מקום.

webber44

New member
בסינמה סיטי זה בעיה

כי הטמפל בר מוגבל מגיל 21 ומעלה.

Puskas

New member
כל בר רציני מוגבל

ל-21 או 22...אבל אם אתם רוצים מקום בלי סלקציה של גיל אז סגרו בברסה בראשון..שכונה שם רצח..

webber44

New member
אפשר גם

ברמת החייל בת"א. יש שם כמה מקומות (לא שכונה) בלי הגבלת גיל- ליאו בלומס, מייקס פלייס, ועוד כל מיני.

Or Amit

New member
זו הסיבה שכתבתי

שאני רוצה לראות מי מגיע, כדי שנוכל לסגור על מקום בהתאם.

למעלה